Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
Cipőtartó nélkül, de ugyanezzel a setup-pal próbáltad? Tényleg szét fogja cseszni az ülést a cipőtartó lába rövid időn belül...
Vagy az már túlságosan lent lenne? Pro tippként fogadj el egy ötletet: tegyél 1-1 tépőzáras öv védőt, biztos ami tuti
[link] -
francz'70
senior tag
válasz
alphamooncam
üzenetére
Hááát ez is egy megoldás...
Szubjektív és tényleg nem piszkálódásból de számomra ez egy igazi tákolmány, elképzelhetetlennek tartom, hogy én így használjak egy bt. speakert egy kocsiban, eleve az, hogy kocsiban...mondjuk szükség megoldásként pár napig esetleg, bár arra a pár napra meg jó az az ülésen is...De nyilván neked megfelel és ez a lényeg!
Mondjuk ez a megoldás azért felvet egy két kérdést, pl. a hátsó sor így eleve kilőve, lett egy két személyes autód, nem fog hiányozni az a hátsó rész?...amúgy sincs sok hely ebben a kocsiban
A másik, hogy ha atomstabilra meghúzod az ővet, hogy a cipő állvány abszolút ne csúszkáljon jobbra balra, (bár ezt elég nehezen tudom elképzelni) akkor az állvány lábai egy ponton rendesen nyomják majd az ülőlapot ami hosszútávon azért lehet probléma, + a hangszórónak nyáron meg ott a napsütés, zárt kocsiban a forróság stb. -
Aprósólyom
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
Az autó mozgása az úton, folyamatosan mozgatni fogja az egészet és szépen lassan koptatni fogja a spanifer a JBL textiljét. Ha fontos szempont a hangfal hosszú távú esztétikája, akkor én javaslom, hogy dolgozz ki egy Rev.B megoldás.
SZVSZ, saját gondolkodásmódom szerint: barkács áruházakban, lehet venni különböző alumínium profilokat. Lehet belőlük hajtogatni olyan függesztőt, tartót, szerkezetet, amilyet csak szeretnél, textil/szivacs/frottír törölközővel burkolva pedig puhává teheted ott ahol rögzíti a hangfalat. Én valami ilyesmit tudnék elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest