Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR
üzenetére
"rtam is, hogy hiszek neked, sot nekem mar alapbol olyan erzesem volt, hogy egyik darab igy sikerul, a masik ugy. Nagyon vegyes volt a tesztek"
Nem vegyes tesztnek hívják hanem fizetett szponzoráció.
Nyilván ilyen teszteknél érdekes mindig ott lesz a linkje a terméknek hol és mennyiért kaphatod meg.
Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.Azért én nem gondolom 2db T6 Max között ilyen gyártási különbség volna.
Oluvnak volt egy Tronsmart tesztje, és ő is azt írta horror a hangolása.
Alan se igazán csinál és használ Tronsmart hangszórót tesztre.A T6 Max árán meg már kapni W-King D8-at is ami nyilván szerintem megint más liga.

Meg a másik ami kiakasztott mikor sokszor olyanok mondják egy adott hangszóróra ár-érték arány bajnok akik a piac többi versenyzőjét nem is ismerik.
Ár-érték arány akkor fair ha a többi versenyzőt is szemügyre veszük.
Kb ez olyan mint egy futóverseny, futsz de nincs több versenyző és megnyerted mert nem volt kit legyőzni.
Csak ugye mikor mondjuk egy nem fizetett teszten ahol mondjuk abba a méretbe és árba még 10 hangszórót oda rakunk mellé nem biztos nem ilyen lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Képregény topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.