- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #17980 üzenetére
"rtam is, hogy hiszek neked, sot nekem mar alapbol olyan erzesem volt, hogy egyik darab igy sikerul, a masik ugy. Nagyon vegyes volt a tesztek"
Nem vegyes tesztnek hívják hanem fizetett szponzoráció.
Nyilván ilyen teszteknél érdekes mindig ott lesz a linkje a terméknek hol és mennyiért kaphatod meg.Dícsérik mert el kell adni így működik a kereskedelem.
Azért én nem gondolom 2db T6 Max között ilyen gyártási különbség volna.
Oluvnak volt egy Tronsmart tesztje, és ő is azt írta horror a hangolása.
Alan se igazán csinál és használ Tronsmart hangszórót tesztre.A T6 Max árán meg már kapni W-King D8-at is ami nyilván szerintem megint más liga.
Meg a másik ami kiakasztott mikor sokszor olyanok mondják egy adott hangszóróra ár-érték arány bajnok akik a piac többi versenyzőjét nem is ismerik.
Ár-érték arány akkor fair ha a többi versenyzőt is szemügyre veszük.
Kb ez olyan mint egy futóverseny, futsz de nincs több versenyző és megnyerted mert nem volt kit legyőzni.Csak ugye mikor mondjuk egy nem fizetett teszten ahol mondjuk abba a méretbe és árba még 10 hangszórót oda rakunk mellé nem biztos nem ilyen lenne az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest