- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
w.miki #15402 üzenetére
Én nem mondok nagy szavakat, az ember függő kinek mi számít jónak.
Általában Oluv és Alan csinált független nem márka függő véleményeket ezekről a hangszóróról. Eddig egy hangszóró tesztjét láttam az Aninom srácnál ami valóban jó volt az a Earfun Uboom.
Ilyen árvávos összefoglaló nem feltétlen jó ötlet, mert van hogy néhány hangszórót alkalmanként akcióznak és úgy tudod kifogni jó áron.
Meg most ha én nem hallok egy terméket élőba arra hogy adjam áldásom?
Alan Ross tesztjei elég jól körberajzolják egy hangszóró mit is tud a való életben.A Grafikon amit küldtem például azt mutatja a H100 Trashmart 4k fölött horror szinten borzalmasan teljesít. Még videón keresztül is átjött ez nem egy jó minőségű dolog.
Én írtam pár terméket, majd más ír a topikba.
Esetleg vissza tudsz lapozni régészkedni a topikba, milyen termékek vannak és másnak mi vált be. Kell egy keret mennyi pénzt szánsz rá?
Anker Soundcore Motion Boom egy elég jó ár-érték arányú hangszóró.Egy biztos szerintem a Sony szégyen foltja az új széria, a Xe300 és a Xe200.
Borzalom, a Flip 6 és a Charge 5 feltőrli velük a padlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest