- Lauterbrunnen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Peaceliker #14279 üzenetére
Ha már T6 vonal, az összes közül (t6, plus, upgraded, max) az upgraded szól a legtisztábban, vagyis mivel t6 vonal, inkább úgy mondanám, hogy szanaszét EQ -va az upgradedből lehet a legtöbbet kihozni.
Apropó Tronsmart, megjött már a Bang és a Trip, tesztelted már őket?
-
carl18
addikt
válasz
Peaceliker #14279 üzenetére
Haverom 24E vásárolta a T6 Plust, akkoriban kuponnal a Doss SOUND XL 20E alatt össze hozható volt aliexpressről. Szóval győztem, akkor se volt bestbuy
Dockint 2020 decemberébe 38E vettem postával, most ki rossz matekből én vagy te?
24X3=72E. A első D FIne nekem 60%-al volt drágább mint a T6 Plus, de teljesítmény és a hangzás nem 60%-al volt jobb hanem teljesen más dimenzió.
De nekem anno volt olcsó Divoom Onbeat 500-asom ami 15+ posta volt a T6/T6 Plus azzal se tudot vetekedni.
Szóval szerinted ha nem tudnám miről beszélnék, le írnám tényként?
Több éve vagyok a topikba, nagyjából képbe vagyok de sose volt jó deal a T6 Plus.Haverom az JBL Xtreme 2 tulaj is ugyan azon a véleményem van mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Egy óra, két rendszer
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Játszós félkonfig
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest