Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
retesz147
üzenetére
"Tiltva volt a funkció." - és működik? Úgy értem, hogy most szépen állítódik a hangerő a telefonodon (látod a csúszkát), ha a hangszórón változtatod azt?
" ... szerinted ez okozhat ilyen problémát?" - ilyet nem. Erre csak én voltam kíváncsi. Mármint, hogy mi a helyzet a JBL hangszóróival ...
EQ-val próbáltad kompenzálni? A Mix2S-ben nincs rendszer szintű EQ? Esetleg PowerAMP?
#11972 makoss
" ... az internetet meg hagyjuk is ... " - de, mondom, tudniuk sem kell róla. Ha van net, beállítod, és kész.
" ... ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva ... " - így van. De, van ugye szinte mindegyiken memória, és mondjuk az 1-re beteszed a Kossuth-ot, 2-re Petofi, 3-ra Retró, stb. Nem bonyolult. Nálam is "buta telefont" használnak az ősök nekik tök elég.
" ... 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra ... " - ez azért nagyon nem gyakori. Besz*ptad, ennyi. Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni. Viszont ott van az amazon-on, amin azért akad bőven olyan jóság, amit itthon egyszerűen nem tudsz beszerezni (pl. az Anker v. a Tribit termékei)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest