Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
A válasz nagyon egyszerű, párommal ketten szoktunk filmet nézni. Van egy galaxy buds-unk, ha úgy adódik, hogy nem mehet hangosan, azzal szoktuk hallgatni. Na az a csúcs, egyiket ő kapja, másikat én. Ez is egy technikailag megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben... de ebben az esetben legalább sztereó, igaz mindenki csak az egyik oldalát hallja

Hangfallal meg eddig sem volt meg a sztereó (csak egy x11 van), és az x11 is a laptop mellett volt, szóval nem középről jött a hang.
Sajnos amit először írtál, attól egy kicsit én is tartok. Konkrétan, hogy most már kiviszi az ablakot a cucc (a robbanásoknál), de még mindig nagyon halkak lesznek a beszédek a filmekben. Ezzel már lehet, nem fogok tudni mit kezdeni... én megtettem mindent, hogy a filmet ne csak nézzük, de halljuk is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest