- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na ma voltam Szolnokon Mediamarkban, 1 óráig voltam kb
Leteszteltem elég sok bluetooth speakert!
Sony SRS XB20-al kezdtem hát a hangja érdekes, a bassus alacsony hangerőn se volt valami nagy dúr.
Teljes hangerőn meg az a kevés mély is megszűnt ami volt XD Poén!
Sony SRS XB30 teljes hangerőn hangos, de a mély hangok ennél is elég szépen elmentek hawaira.Sony SRS XB40, na itt 80-90% hangerőn a bass már nekem is tetszett, dübögött rendesen
JBL Extreme ez is egész jó volt, itt is nagyon jók voltak a basszusok, teljesen hangerőn tapasztaltam azt a hasonló basszus torzítást mint oluv. Az a kopogos mélyet adta, a mély hangott torzítottak.
Viccen kivül egész jó cucc az extreme, csak az ára ami drága érte.JBL Boombox Hát 60-65% hangerőig egész jók voltak a hangja, a mély hangok is ott voltak rendesen.
Nagy problémám oda csavarod maxra és egy összemosodik az összes hangNem tudod mit hallasz, a zenét ordítja max hangerőn. Hangos de élvezhetettlen csumára teverve.
JBL GO VICC Kategória 10E forintért
Harman Kardon Onyx studio 4. Hangos, tiszta telt hangzás.
Érződik minőségi cucc, Ennek is nagyon bejött a hangja. Ez is egy jó vétel lehet
Jó cucc.
Harman Kardon Go+play mini , nehezen de rácsatlakoztam
Ez már bassusba nagyon ott volt, valahol a Extreme és a boombox között lehetett hangos. Kisebb házbulira is elég lehet, bár élőbe a mérete egész hatalmas volt.
Még ott volt a Flip 3 és a Charge 3 ez a kettő kimaradt.
Flip 3 az XB20-ashoz hasonló hangzást nyujtott. Hiába mozgott a membránja mint az állat a bassusok nem léteztek.Charge 3, még ez is egész jó volt. Kapott az ember valami bassust is, hangerő is jó volt.
De ezért se adnák többet mint 25ERemélem valaki talál benne valami értékelhetőt
Persze hazai környezetbe lehet jobbak lettek volna a tesztek. De hát az SRS XB30 hangja se volt olyan nagy dúr, mindenki isteniti. Divoom Onbeat500-asom az igazi mélynyomónak hála sokkal jobb és mélyebb mélyeket adott ki magából.
Sok bluetooth hangszórónál az a baj nagy hangerőn szét esik a hangkép és át megy a zene ordításba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Netfone
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Garmin topik
- Melyik játékból van ez a kép / hang / zene?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest