Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Seraph 16 #3796 üzenetére
Tapasztalatok: Iszonyat mennyiségű teszt és youtube videó alapján arra jutottam, hogy a Flip 3 a nyerő a Sony XB20 -al szemben. Személyesn háromszor hallgattam meg őket, és mindegyik alkalommal a Flip 3 mellett döntöttem. Miért? Az XB20-nak (kategóriáján belül) csodás tere van és részletes hangzása, max hangerőn is jól szól, de időnként kicsit vékonynak tűnik, és van egy bizonyos hangmagasság, ami engem a dobozhangra emlékeztetett. Összességében nagyon jó, és senki nem fogja megbánni, aki ilyet választ. Flip 3: picit összenyomottabb hangja van (jobban hasonlít a tipikus hangszórókra ebben a méretben), nem is annyira részletes, de mélyei erősebbek (ha nem is pontosabbak), és sokkal szórakoztatóbb hangja van. Elég sokat gondolkodtam rajta, de egy ilyen eszközt az ember inkább olyan környezetben használ, ahol a Flip 3 hangzásvilága jobba passzol, és nem a kanapéból ülve hallgat komolyzenét. Mondom mindezt úgy, hogy többségében rockot, jazzt latint és akusztikus zenét hallgatok külső fejhallgató erősítővel hajtott stúdió és hifi fejesekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő