Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdna
csendes tag
Tegnap vásároltam egy JBL Charge 3 at, igazából Xtremet akartam alapból, de be kellett látnom hogy a az túl nagy hogy hurcoljam magammal nyaraláson, strandra stb. A Charge mérete még elfogadható, és a hangja se annyival gyengébb az Xtreme-é nél. Nagyon szépen tisztán szól, minden tartomány rendben van, beltérre bőven elég a hangereje, kültérre én még eltudnám viselni ha egy kicsit hangosabb lenne. Szemezgettem még a sony srs-xb30, srs-xb40 el is. A sony k hangereje, és mélye brutális, a hangkép viszont számomra csalódás volt, egyszerűen nem volt elég a magas tartomány. Számomra csak akkor volt elfogadható a hangja ha az arcom felé fordítottam, ha le volt téve a pultra eltűntek a magasak. Vásárlás előtt úgy voltam vele hogyha kevés lesz akkor visszaviszem és becserélem egy Xtreme re, de miután kipróbáltam otthon is rájöttem hogy nekem bőven elég ennek a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Garancia: 2027.11.11- Playstation 5 Pro konzol!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi