- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na teszteltem a Uboom X hogy is játszik nagyobb hangerő mellet. Egyéni EQ 70 százalék hangerőig vannak basszusok. Utána még egyéni EQ mellet is fel emeli a magas hangokat és a mély basszus és annak ereje valahogy eltűnik.
Többi tartományt le vettem kíváncsi voltam a hangszóró mennyire szól bele. Ugyan az van mint a Tozo Pa1 esetén. Egy adott hangerőig van mély basszus és kellemesen tolja a mélyet.
70 százalék hangerő esetén egyéni EQ mellet a basszus valahogy nem lesz mély de erőteljes és magas tartományt növeli a hangszóró.Dockin D Fine esetén pont azt imádtam hogy minden hangerőn meg tartja a basszust.
oda lövöd maximumra és egy egész teret be zenget Max hangerő mellet már ha sarokba rakod.
Uboom X egyéni EQ esetén jobb lenne ha inkább csökkentene hangerőt de a mély basszus tartja meg.Hiába toltam le minimumra mindent 125hz felett ahogy emeltem a hangerőt vissza tért minden magas tartomány.
egy 65 százalék körül tartja meg a mély basszust.
Persze ettől függetlenül Oluv EQ Outdoor mód fél hangerő is kellően hangos és basszusos.
Csak úgy láttom itt is vannak korlátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest