- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Van az a vicc a vadászról és a medvéről. Csak úgy eszembe jutott.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Beretvás #5164 üzenetére
Amúgy itt van az én videóm arról, amikor először megöltem ezt a boss-t. Semmi extra nincs benne, azért is mutatom, mert ez nem glitch, nem lure, nem is speedrun 0 damage taktika, mint amiket esetleg youtube-on találsz, ha keresel, hanem egy sima átlagos boss harc egy átlagos játékostól: [link]
-
ldave
félisten
válasz Beretvás #5148 üzenetére
Ő a játék egyik első lehetséges boss harca, nagyon nem tudsz máshova menni. Vagy ő vagy a Cleric Beast lesz az első akadályod.
Amit megpróbálhatsz: molotov koktélok és azenedoboz, ami kicsit lenyugtatja. Ez utóbbihoz a lányát kell megtalálnod, egy ablaknál tudsz vele beszélni. A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Látom itt, hogy számodra a chalice és a gem farmolás remek móka, de szerintem ez a fajta endgame a játékosok csupán csak pár százalékának kielégítő játékmenet. Attól még hogy a játék ezen része számomra nem érdekes, még simán a PS4 generáció egyik legjobb játékának tartom a Bloodborne-t.
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Köszi Tegnap Mariáig jutottam, ott már elfáradtam. Ludwig megizzasztott, de ami Maria előtt volt, azt nem is értettem mi akar lenni. Mondjuk hozzá tartozik, hogy 115-ös a karakterem, az alapjáték vége után elég sokáig mentem a Chalice-okban is, szóval bőven az ajánlott szint felett vagyok. De legalább a sebzésem kicsit kompenzálja, hogy picit berozsdásodtam amióta nem játszottam
-
ldave
félisten
Megvettem az Old Hunters dlc-t, így fél év kihagyás után eléggé nyögvenyelős volt visszatérni a játékba
-
ldave
félisten
Nemrég feldobott a youtube egy Bloodborne Randomizer videót, beletekergetve végignéztem, érdekes volt látni, főleg a bossok voltak viccesek, a Shadow of Yharnam helyén egyszerre jött a Wet Nurse, a Cleric Beast és Gascoigne
-
ldave
félisten
válasz Adam_Shepard #4814 üzenetére
Összeegyeztethetünk majd valamit, rég játszottam már, bele kell majd újra jönni a hentelésbe
-
ldave
félisten
Én szívesen mennék coop-ban chalicet (Queen-ig), segítve nekem és én segítve másnak. Ha jól emlékszem a Defiled/cursed chalice elején vagyok.
-
ldave
félisten
válasz Weareus #4697 üzenetére
Endurance lesz a barátod akkor, érdemes lehet pár pontot rátenni, amíg nem tartod kényelmesnek. Felesleges többet rá tenni, mint ami illik a stílusodhoz. Amúgy kétkezes heavy attack után a legtöbb ellenfélnek össze kéne esnie egy pillanatra, szóval kellene lenni elég időnek ahhoz, hogy védekezni tudj, ha úgy adódik. Lehet, hogy a sebzéseden kéne picit növelni még.
-
ldave
félisten
válasz Bad Pritt #4644 üzenetére
Az első amit írsz nem nyílik meg. Ha emlékszel a Cleric Beast mögött is van egy ajtó, az egy és ugyanaz azzal amit írsz, de nem lehet sajna kinyitni, a két területet nem lehet ott egybenyitni. Az ajtó alapján a fejlesztés során biztos tervben volt, de végül nem valósult meg.
A másik kapu ki fog majd nyílni, ahogy haladsz előre a sztoriban.
-
ldave
félisten
Párszor volt, hogy farmoltam pár kört a játék során (főleg amikor elfogyott a blood vial), 85 körül fejeztem be a sztorit, nem tudom ez az átlaghoz képest mennyivel magasabb, vagy akár alacsonyabb. Mármint első végigjátszásra, rutinos játékosok sokadszorra már biztos jóval kisebb szinten is a végére érnek a játéknak.
-
ldave
félisten
Tegnap este azért csak visszamentem megnézni a következő Chalice Dungeont, az Ailing Loran-t. Az első szintet kitakarítva kaptam 7 szintre elegendő blood echot, ez durván meglepett
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #4635 üzenetére
Nemrég volt hír, hogy egy lelkes és ügyes PS4 modder/hacker elérte egy fejlesztői PS4-en hogy 60 fps-sel menjen a játék. A Digital Foundry ez után készített vele egy interjút. Az a srác mondta, hogy a Bloodborne motorja elemi szinten 30 fps-re van kódolva, fizika, mozgás, effektek, minden. Ő azt csinálta, hogy a Dark Souls 3 PS4 Pro patchét fejtette vissza kódra, majd azt építette bele a Bloodborne-ba és így ért el magasabb fps-t, természetesen egy csomó probléma viszont megjelent.
-
ldave
félisten
Ma a történet végére értem, mindhárom befejezéssel. Nagyon örülök, hogy nem is tudom hányadszorra újra elkezdtem a játékot és most végig kitartottam, elképesztően beszívott a Bloodborne az utóbbi 2-3 hétben. 85-90-es szint körül van a karakterem, 45 óra játékidővel. Végig a Saw Cleaverrel játszottam, ezt fejlesztettem fel 10-esre, volt pár fegyver amit próbálgattam, de ez a végére már nagyon kézre állt, nem akartam lecserélni másra.
Mentem négy Chalice Dungeon-t is, de az a része most valahogy nem fekszik, lehet majd később vagy valakivel coopban valamikor folytatom, egyelőre most ez így nekem kerek.
Ha tényleg lesz idén Bloodborne Remaster, akkor nem kell gondolkoznom hogy mi is nálam 2020-ban a GOTY
-
ldave
félisten
No, Ebrietas tegnap este még meglett, ma viszont másfél hétre elutazom, szóval folytatás majd csak júniusban
-
ldave
félisten
Nekem most nagyon betalált a játék, rettentően élvezem. Egyedül a Chalice Dungeon részével van bajom, az első kettőt megcsináltam, de azt nem esik jól egyedül játszani, azok a zárt terek, szűk pályák nem tesznek jót közérzetemnek (tizedik hete vagyok itthon home officeban, egyedül....). Lehet azokat majd megpróbálom coopban csinálni, de még azt nem próbáltam, eddig egyedül játszottam az egészet.
-
ldave
félisten
Csináltam én is videókat, ha valakit érdekelne
Jelenleg így áll a karakterem:
Ebrietas előtt vagyok, tegnap este párszor próbáltam, de még nem győztem le, majd ma este
-
ldave
félisten
Hát eddig azzal a hunterrel, aki a Grand Cathedralban van, szívtam a legtöbbet eddig az egész játékban. Végül úgy tudtam legyőzni, hogy hátra csaltam a lépcsőre, ott ha jól tértem ki, akkor a falba ütött és vissza tudtam vágni.
-
ldave
félisten
válasz Kvelstadt #4596 üzenetére
Azt vettem észre pár próbával ez előtt, hogy a lángszórós elég passzív lesz a végére és inkább csak menekül azt a nagy kígyót idézni, ezért hagytam utoljára.
Gondolom a sok-sok veteránnak itt ez semmi extra, de nekem ez az első ilyen játékom, korábban még PS3-on a Demon's Souls és a Dark Souls első részével volt pár próbám, de akkoriban egyik sem kapott el. Ha kitart az erőm a Bloodborne végéig, lehet újra teszek majd egy próbált valamelyikkel.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Ameliát már legyőztem, most ez a hármas van soron, de egyelőre még ők állnak nyerésre Csak volt egy üzenet a földön a boss előtt, hogy Bolt is effective, emiatt gondoltam valamilyen villám sebzés szerzésére. Bolt paper van pár darab, de venni még nem tudok.
-
ldave
félisten
A játék első felében (eddig öt boss volt meg, most tartok a Shadow of Yharnam hármasnál) lehet valahol bolt sebző gemet szerezni? Fire már van, de villám sebzést adót még nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest