Hirdetés

Aktív témák

• eastsider

nagyúr

kedves blogom :DD oh májne klájne blog :D

a hétvége jó volt...hááát nem kicsit vagyunk hülyék Ágival :DDD enyhén elvoltunk :C áh leírhatatlanul jó volt :))

sajna megint 1-2 dologban lassú volt a felfogásom, pl délután esett le vmi amit akkor mondott, én emg enyhén hülye kérdést tettem fel Neki válaszul :DD namind1 :)
    (ma színházazban van a Drága:) ) ajj hiányziik...

ma irodalomdoga volt, csak azt tudtam, amit akkor vettünk, amikor voltam, a többit sajna nem (rem. újraírhatom, nemkéne 1-es v 2-es) holnap matekdoga, az alól mentes vagyok hál Isten :) majd újraírom, ha bepótoltam mindent :)

holnap access ecdl vihhga... nem nagyon parázok, szerintem menni fog :)

elméleti doga 3-as lett úgy írtam, h 1 hónapja nem láttam azt a bughalmazt (access)

am meg már úgy elegem van pár emberből.... 1. utálom, ha siettetnek 2. azt is, ha nagyon (jóóóh ez értelmes volt) megmondják mit/mit NE csináljak....

ma törin megszólaltam, h GYUCSÁNY (egyik csaj mondott fel egy verset, abba volt vmi, és közben) töritanár->szúrós tekintet felém (killer) utána elkezdett szivatni, h tééjkéép stb... "nem tudod beakasztani Máté?" :DDD mind1 ez csak vitzes :DD

fizikán padtársam egyik skilles kindernájnról cisnált paródiát nem bírtuk abbahagyni a nevetést :DD ...

törin meg már nemtudom mivel úgy megnevettettem a padtársamat, h majdnem kiesett a székből :DD (a látványtól énis :DDD )

hmm lehetne már héétvééége (L) :) nagyon rem, h összejönn :)) jó lenne már Vele :B

Aktív témák