Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Így elbánni egy rajongóval

-
Gh0sT
addikt
Én már felvetettem a Moderátort keresek topicban is anno:
Bővebben: link
A válasz:
Most türelmesen várok, hátha lesz valami fejlemény... -
guga
Közösségépítő
Megoldható lenne eme topik átmozgatása a blog szekcióba
vagy rossz helyen tettem fel a kérdést

-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hű, és én csak most olvasom, hogy már van blogom ?

-
Csepy
őstag
Nekem is van blogom:Bővebben: link
Jó érzés mindezeket kiírnom magamból, mert különben szétvetne a feszültég
Regards: Csepy![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)
[Szerkesztve] -
Rhino666
addikt
Ennyire értelmetlenül fogalmaztam volna meg a topic lényegét?
-
neotuning
csendes tag
Én a tvólahé tetszik
de már próbálom hogy hátha nekem is sikerül -
ipgirl
tag
Én kicsit félve kezdtem el blogot írni. Tudom hogy amit írok mások számára unalmas. Nekem viszont jó visszaolvasni. Régebben is írtam naplót /12-13 évesen/. Nemrég kidobtam az összeset....
Egyébként szeretem olvasni a blogokat. Minden emberben van egy alapvető kíváncsiság, hogy mi lehet másokkal. Személyesen csak a páromat ismerem a blogosok közül, de az ismeretlen emberek blogjait is jó olvasni, és nem mellékesen tanulni is lehet belőlük /némelyikből..../ -
guga
Közösségépítő
Véletlenül rátaláltam erre a topikra

Néhány felvetett kérdésre megadom magam is a választ.
Miért csinálom? Már alsótagozatos koromban és én voltam az osztályban a faliújság felelőse és szerkesztője, ez azóta sem veszett ki belőlem.
Miért nem érdemes benézned ha nem szereted a blogokat? Mert csak bosszankodni fogsz, arra meg épp elég okot találhatsz az életben ha amúgy olyan hasfájós típus vagy, akinek minden bassza a csőrét.
Néhány blog kifejezetten ismerős érzéseket kelt bennem, mert amikor olyan idős voltam, mint Ők, nekem is hasonló problémáim voltak csak mások voltak a technikai körülmények.
Írtam naplót 1990-ben és nemrég belenéztem, nagyon száraz és kilátástalan volt, üres. Nem szólt semmiről csak piálásról, kefélésekről, haverokról meg hogy megint nincsen pénzem. De érdekes módon minden este elvittem valakit vacsorázni magammal egy-egy étterembe vagy sörözni a haverokat, mégis úgy éreztem, hogy nincs pénzem soha és nem is haladok. Albérletben laktam és a havi keresetemből nem futotta semmire. Abba is hagytam a melót, saját pályán kezdtem el gondolkodni.
Így utólag visszaolvasva a 15 évvel ezelőtti énemet, nem tudok vele azonosulni.
Már van saját lakás, feleség, 2 gyermek, autó és egy sikeres vállalkozás, de közben átmentem egy csomó szarságon. Kellett is, hogy ne sipogjon a lelkem állandóan.
Visszatérve a blogokra. Némelyik igazán szegényesre sikeredett
mindenféle tartalmat és mondanivalót nélkülözve, de érdemes elmenteni, hogy 10 év múlva jót röhögjél magadon 
Divot meg kár, hogy abbahagyta

-
moonman
titán
nekem pl több külföldön élő, tanuló ismerősöm is van, egyszerűbb így tudatni velük a napok eseményeit, mint levelet írni nekik egyesével.
-
Gh0sT
addikt
Csak úgy kíváncsiságból belekukkantottam néhány emberke blogjába és VladimirR-én megakadt a szemem. Ajánlom mindenki figyelmébe! Naggggyon hasznos.

[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
SuBeR53:Az underground 2 nem lehet meg neked,mivel még meg sem jelent!Vagy az EA-al fejleszted a gamet?
Ajánlom ezt az oldalt.Bővebben: link
A játék pontos megjelenése november 17-én várható. -
parandroid
félisten
viszont twolcsié elégíti ki leginkább az emberek azon vágyát, hogy belelássanak valakinek az életébe és gondolataiba. valóságsó rulez.
dig_it_all-é valóban szórakoztató és rendkívül szellemes (bár most nagyon eltűnt), de ez inkább egyfajta stílusgyakorlat, mint tényleges blog.
vannak aztán még a hősszerelmeseink, akik nagyon aranyosak és tök jól lehet szurkolni nekik (phantom, asszem ghost, no meg poppy és sickboy)
aztán itt vannak a csajok, akik érdekes módon egyre többen lesznek, bár én ezeket a blogokat nem élvezem annyira.
ami még rendkívül érdekes, azok a szakmai blogok lesznek, kár hogy kamiboci nemigen frissít, westalke-nek viszont legszívesebben már korábban a figyelmébe ajánlottam volna ezt a műfajt.
tildy egyébként az, aki még hasonló stílusban ír, mint twollah, meg talán engusz, csak ők ritkábban. meg thom volt még ilyen.
esmein-től látnék még szívesen blogot, akár szakmai szinten, akár a magánéletéről, eszméletlen, mik meg nem történnek vele. emlékszem, régebben is volt topikja a szüleivel való konfliktusról, aztán meg volt az a tök jó topik, ahol tudósított a hűtőépítéséről.
most hirtelen ennyi a blogokról, írjatok alá petíciót...
szerk1:
suber: igen, de ezek az iskolás-blogok annyira nem kötnek le. nem sértés. kitartás a jegyjavításokhoz!
szerk2:
váltottam aláírást...
[Szerkesztve] -
SuBeR53_
tag
nekem is van blogom!
-
F1DO
senior tag
Nah én is néha bele-bele nézek a blogokba és nem tudom hogy Twollah-én mi a fenét esznek annyira.. Szerintem is fogalmazásban Digit_all-é a legjobb és Gugáé még a legolvasmányosabb, kár hogy olyan ritkán ír naplót.
-
parandroid
félisten
-
Integra
titán
azon agyalok hogy vajon ki és miért ír blogot

-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Itt bukott el a dolog, hogy ''általatok meghatározott aláírásszám''.

Amugy sztem twollah nem blog-ot ír, hanem csak irogat és hsz-t növel.
Egy blog azért összefüggőbb, pl Dig_It_All blogja nagyságrendekkel üti, mind humorban mind fogalmazásban. -
parandroid
félisten
miért zárják mindig twollah topicjait, ami a blogjával kapcsolatos?
a ph! nem játszótér?
most nem azért, de ha törpe baknyulaknak lehet rajongói topikja, akkor twolcsinak mé' nem?
szerintem minden bloghoz kéne kapcsolni egy topikot, amiben az olvasók/rajongók/ellenzők megbeszélhetnék, hogy pontosan mi is a véleményük az egészről, és kulturált véleménynyilvánítás mellett mondják el szent neveinket... izé hogy mi is a tuti.
egyébként már korábban gondolkoztam ezen a rajongói topikon, de úgy látszik jól tettem, hogy nem nyitottam meg.
kalandor, bash: ha csinálunk egy aláírásgyűjtést a petitiononline-on hogy twollah-fanclubot akarunk, és meglesz egy általatok előre meghatározott aláírásszám, akkor maradhat? -
anaqer
veterán
emvy blogja nem volt mindig ilyen, utólag lett ''pontosítva''. (Mondjuk hogy miért nem törölte inkább, ha visszakozni akar, az rejtély előttem.)
-
Viktor77
titán
Pusztuljak el, de Emvy blogját nem értem. Valszeg ha én csinálnám ezt, meg lennék feddve.
Viszont tartom, hogy Twollah a nyerő, és Gugáé nagyon tanulságos. -
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem amit Ata művel Blog cimszó alatt az nevetséges,egyszerűen hozzászólás növelés

-
Lala6
addikt
guga blogját nagyon érdemes elolvasni.
-
SupaCow
aktív tag
én most padlón vagyok blog ügyileg...
jön a suli azt nyomaszt..
-
anaqer
veterán
Az a Myreille-link a főoldalon (!!!) azért nagyon... érdekes.
-
Apollo17hu
őstag
Kár, hogy néhányan már pár nap után abbahagyták a blogolást.
Mindenkinek jobb lett volna, ha folytatják. ...ÉS NEM OFFOLJÁK SZÉT A TÖBBI NORMÁLIS TÉMÁT HELYETTE!
Nekem is twollah blogja jön be. Tetszik, ahogy ontja magának a hsz.-eket.
Na meg a nagy többségtől eltérően - valószínűleg - hitelesebben írja le az érzéseit. Pont azért, mert csak 1-2 mondatot ír, és nem oldalakat, amiben már 3* is meggondolja az ember, h valóban le kéne-e írni valamit vagy éppen úgy kéne-e írni ahogy azt elsőre akarta. -
Dave™
nagyúr
bár iszonyatosan nem vág témába, de mit szóltok az új nickemhez? Hogy ne legyek annyira off: up, meg írjatok blogokat minél többen, hogy minél több érdekes embert/élettörténetet ismerjünk meg - két hardware teszt között

-
miranda
csendes tag
Köszönöm.
-
miranda
csendes tag
Sziasztok!
Újonc vagyok, és azt szeretném tudni, hogyan lehet új topicot indítani (ugyanis el szeretném indítani a saját blogomat).
Köszi! -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Szvsz Parci úgy értette, hogy beregisztrálod magad Dave néven, s ezentúl az a regisztreációt használod

-
anaqer
veterán
tildy,
nem tudom lejött-e hogy az a Stroustroup-interjú a humor rovatban szerepel...
-
vicces
addikt
ez az:
csak ő nagyon idiótán irja a nevét, és én nem tudtam rendesen leirni.
állitolag valamelyik moderátor alteregoje
-
Cathfaern
nagyúr
Adi blogját olvastátok már?

-
Viktor77
titán
Twollah blogja messze a legjobb.
Nem tudom ilyen szándékkal írja-e, de én beszarok a röhögéstől rajta. Nagyon komoly!
Lehetőség szerint írj többet, ha lehet. -
Cathfaern
nagyúr
Lassan én is fogok nyitni egy blogot azt hiszem...mindent ki kell próbálni alapon
Mondjuk rendhagyó lesz, azt előre látom.. -
gro0ms
aktív tag
A stílusod, ahogy írsz ill. a mondanivalód személyre szabott, szóval van, aki regényt ír, van, aki tárgyilagos. Én el tudok gondolkodni bármin. Akár egy cipőfűzőn is (Most ez csak egy darab cipőfűző vagy egy egész? Miért két vége van? Ha vége van, valahol kezdődnie kell. Szóval csak egy vége lehet...) mindenki azért vezeti a saját blogját mert le szeretné írni amit leír. Sokan elolvassák, mert Ők meg el akaják olvasni. Na ezért jó ez...

[Szerkesztve] -
vicces
addikt
egyébként mitől jó ez a blogzás?
én pl irogatok bele, ha már nics mit csinálnom. de általában full tárgyilagosan, nem sok fantáziát viszek bele.
/pl . ma felkeltem. kakiltam. egyből utána pisiltem. kitöröltem a faram. felhuztam boxerem. kezet mostam. fogatmostaaaaaaaaaaamö...
/
néha olvasom a többiekét is. általában uncsik, vagy fárasztóak /digitalé pl/
[Szerkesztve] -
gro0ms
aktív tag
Ide még nem mondtam semmit, hát ideje... A blog nagyon jó ötlet volt.
Uhh.. hát ennyi tellet az én csenevész szókincsemtől és fantáziámtól. 
-
Lord Zero
addikt
válasz
Davevagyok
üzenetére
''Persze még mindig jobb, mintha egy VGA-ról kaptam volna a nevem'' - ők sem kapták - választották
hatalmas különbség -
válasz
Davevagyok
üzenetére
Próbáltad beregisztrálni a Dave nicket? Ha igen és ment, akkor a tiéd. Ha nem ment, akkor én sem tudom átírni rá a neved, hiszen foglalt.
-
Davevagyok
tag
up, Parci nyomj egy feedbacket plz.
-
-
Lord Zero
addikt
válasz
Davevagyok
üzenetére
szerinted hat idiótának?
szerintem semmi baja
de te tudod -
Davevagyok
tag
hello parci. Hozzád irányítottak névváltoztatási kérelmemmel. Sztem túl idiótának hat
Valami egyszerű-dave-szerű kellene
pl
ave, vagy Dave_ persze csak ha nem vagyok túl szemtelen
-
Gh0sT
addikt
Parci!
Ezt olvastam a blogodban:
''Azt tervezem egyébként, hogy picit azért megkülönböztetem a blog-részt a többi fórumtól, egyrészt a blog tulajdonosai bármikor módosíthatnak bármit a saját blogjukon belül,...
Khm, ez kb mikorra várható, és pontosan mit takar? Igazából én talán címet szeretnék módosítani, nem is annyira hsz-t. Vagy kérjek meg egy moderátort? -
válasz
kamikaze boci
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Az biztos, hogy moderátori joggal rendelkezik, és a stílusa is uralkodói (ha érti valaki, hogy mire akarok utalni).
-
X-COM
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
hát igen, de végülis családon belül maradt

-
Agyasima
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Erre énis kiváncs lennék. Nagyon állat agymenései vannak!
Hajrá Dig_It_All!
-
X-COM
nagyúr
csekkoljátok az enyém is

-
Davevagyok
tag
én is abszolúte egyet értek Parcival, bár mindenki így gondolkodna a PH!-n... Főleg azok, akik vért izzadva hangoztatják, hogy szakmai fórumon nincs helye nem szakmai topiknak (attól függetlenül a számukra szimpatikus nem szakmai topikok állandó látogatói/hozzászólói). Jó lenne, ha megtanulnánk tolerálni egymást. Lehet véleményt nyilvánítani kulturáltan is, s ha elég türelmesek vagyunk, biztosan elérjük a célunkat. Legjobban egyébként az a rész tetszett, hogy mindannyian emberek vagyunk...valóban, nem szűkülhet be az érdeklődésünk csak a szakmai dolgokra, s bár sok általános fórum van a neten, de ha már a PH!-n sok a jófej ember, miért ne lehetne itt is picit szabadabb a légkör a TÖBBI, nem szakmai topikban (mert ezekkel valóban semmit sem ártunk a szakmai színvonalnak.) Szigorúan szvsz, de örülök, hogy Parcival egy véleményen vagyunk.
-
Árpi bá
aktív tag
válasz
Davevagyok
üzenetére
Azt hiszem inkább olyan kibeszélö....magunkról, vagy bármi, bárki másról, ami történt, vagy történhet.
-
twollah
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
A gondolataim olvashatod.
Vag talan a blog, naploiras mirol szol szerinted? -
Davevagyok
tag
bocsi, tudom, hogy hülye kérdés lehet, de m az a blog? Vmi monológ féleség?
-
twollah
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ne aggodj irom.
Te is a fanklubba tartozol?
Eleg sok a lekeresem. -
twollah
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Csak nem fogja feldobni magat a Te kedvedert.
-
kamikaze boci
őstag
Ki lehet a Dig_It_All nick mögött?
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Határozottan nem esik rosszul.Sőt.Legyőzve a gravitációt,jól esik.
-
kamikaze boci
őstag
Hogy van-e értelme, azt döntse el az, akinek címeztem. Egyébként tényleg nem fontos, amit írtam, de talán nem esik rosszul _Volkovy_-nak, hogy az egyik olvasója nevesül.
A ''Nem tudom mi ertelme van...'' egy hozzászólásnak kezdetű mondatot tőled hallani minimum nagyon vidám.
-
Gambit
őstag
Még akkor is, ha esetleg segíthetnék az írónak, mert az adott problémával én már találkoztam?! Ebben mi a jó? Én nem olyan hozzászólásokra gondolok, hogy ''sz@r a naplód'', meg ilyesmi... Konkrét eset: Ergil írta, hogy szívesen kipróbálna egy quad-ot. Én meg történetesen már vezettem olyat, és esetleg érdekelheti a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de már próbálom hogy hátha nekem is sikerül

Na akkor marad ez
- hehe, csak vicc volt
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)