Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Nos az utobbi idokben nemsoksemmi tortent, elvagyok mint a befott. Ma megjott az uj monitorom, egy 19'' ViewSonic vx924-es 5ms valaszidovel. Szuper darab, mar most beleszerettem (ugytunik a bogarak is,mert azota nem gyozom lehesegetni oket rola ujsaggal...).
    Igertem rakok fel fenykepet majd a munkahelyemrol, de amilyen szetesett vagyok mostanaban, elfelejtettem mind a ket alkalommal elvinni a fenykepezomet...:(
    Par napja felhivott egyik johaverom Virginabol, hogy felmond a munkahelyerol. Eleg erdekes tortenet, bar nem fogom leirni az egeszet. Az a lenyeg, hogy rendesen ki lett picsazva, olyan magyarok altal, akiknek o segitett munkat szerezni es o vitte oda oket. Tudom, hogy o is hibas, mert idegesitette, hogy az egyik gyereket 2 het alatt fonokke neveztek ki, o pedig mar ott van 2 eve es neki is ajanlottak mar fel, de nem vallalta el. Mostmeg az idegesiti, hogy az a gyerek a fonoke aki 2 hete van ott.
    En mar megkezdtem a targyalasokat az ismeroseimmel Los Angelesben, hogy hol tudnek elhelyezkedni valami normalis helyen, mert itt mar kezd elegem lenni a varosbol. Ramfel a valtas, tul regota rohadok mar itt.

Aktív témák