Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Kész, ennyi. Korán felkelek emag miatt, addig majd álmomban áldozom a BF Isteneknek, vagy mi. SE-t szeretném egyedül behúzni, de matematikailag a tippmix szerencsésebb lenne.
-
HellGreg
őstag
Én kezdem azt hinni hogy a 70K-s xbox az emagnál lesz magasan a legjobb konzolajánlat idén
-
-Faceless-
őstag
Media telefon, tablet, kieg oldalon semmi szar az egész.
-
MM is lófasz.. Emag beharangozott árak +20% kb az MM..
-
Mediamarktban 2017-es 12 colos Macbook (sima, nem air, nem pro) 500k
valami lúzer tuti megveszi
-
-
pietervb
csendes tag
A Media is elindult.
-
zenefan
aktív tag
AcerShop is elindult 5-10000 ft-os kedvezményekre saccolok.
PL:
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-1-a114-32-c89k-nx-gvzeu-019-p603927957/ -
pietervb
csendes tag
válasz
#38464487 #35979 üzenetére
Most miért mondod? A White Shark egéralátét _kiemelt termékként_ 210 Ft-tal olcsóbb.
https://euronics.hu/termekek/white-shark-skywalker-gmp-1699-egerpad/p/210823
Látod?
-
ak05
tag
[link] az igazi akció
-
BiP
nagyúr
válasz
-Faceless- #35969 üzenetére
hírlevélben jött.
(fura mód edigitalos hírlevél sosem jön, mindegy hányszor iratkozok fel) -
zenefan
aktív tag
válasz
-Faceless- #35969 üzenetére
Azon én is csodálkoztam. Emag videóban nem volt A71.
Ák-n is 111000 ft, annál lejjebb nem ment még.EURONICS elindult.
MM tököl még. -
123xyz
aktív tag
Mellékes info: edigital 2nd round 5:50-től
-
zenefan
aktív tag
Az eMag esti videójából kicsemegéztem pár (számomra is releváns) terméket, ÁK árral összevetve, kategorizálva a BF táblázat második munkalapján.
(A megtakarítás értékének növekedésével egyre zöldebb a termékek sora.
Kategórián belül, legfelül a legnagyobb megtakarítás van.) -
=Mentor=
őstag
Rosszul emlékszel én appból rendeltem az akciós laptopot, ami kevesebb mint fél perc alatt kelt el, itt egy lista tavaly mik voltak a leggyorsabban elkelt dolgok:
"Az első három percben közel 3500 terméket rendeltek. Külön érdekesség, hogy a látogatók 76 százaléka mobilról érkezett.
A cég közleménye szerint ezekre a termékekre adták le leggyorsabban a rendeléseket:
Asus X540NA-GQ007 15,6″ HD laptop – 200 darab kelt el 26 másodperc alatt,
Apple iPhone 8 okostelefon, kártyafüggetlen, 64GB-os ezüst verzió – 85 darab kelt el 38 másodperc alatt,
Sencor SMW 6420DS mikrohullámú sütő – 125 darab kelt el 1 perc és 7 másodperc alatt Bosch EasyDrill 1200 akkus fúrócsavarozó, 12V, 2×1.5Ah -130 units sold in 1 perc és 57 másodperc alatt"Mondjuk ennek fényében a 140 Iphone SE nem is kevés
-
Micsurin
nagyúr
Euronics enged reg nélkül vásárolni? Ők voltak az egyetlenek ahol nem készültem rá a BF-re wishlisttel.
-
fege87
csendes tag
Ja meg érdemes (lett volna) berakni kedvencek közé a kiszemelt cuccost, mert mire megnyitod a BF lapját, már kétszer elvitték.
-
BiP
nagyúr
válasz
-Faceless- #35929 üzenetére
Natessék, ott az A71 is az akciósak között 110e-ért.
-
Csigavair
tag
Hát engem a pelus érdekel....
Úgy látom talán... jutni fog belőle. Szarhat a lurkó
Most akkor miről érdemes próbálkozni? -
Micsurin
nagyúr
Euronics oldalán lehet vásárolni reg nélkül? vagy ha nincs regem akkor ez most rip?
-
fege87
csendes tag
Emlékeim szerint tavaly nálam az app kb. fél perccel hamarabb beengedett, mint az asztali gép.. De lehet csak képzelődöm..
-
fege87
csendes tag
Ezek a 100+ darabok még a viszonteladók igényeit se elégítik ki, nemhogy az átlag vásárlóét.
Új hozzászólás Aktív témák
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest