- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz
Exodius #19412 üzenetére
Én sokáig használtam uT 2.2.1.-et W7-en, aztán 8, 8.1-en is. Amikor váltottam 10-re, akkor jöttek a gondok a klienssel.
Bármit töltöttem le megzabálta az összes összes Ram-ot, ami be volt állítva neki a kliensben. Miután elérte az 1.8 gigát utána nem reagált semmire, csak feladatkezelőből lehetett kilőni. Többször próbáltam teljesen újra rakott klienssel, de nem segített. Aztán próbálkoztam az újabb verziókkal, amikkel szintén problémák voltak. Egyrészt jó pár privát tracker-en tiltva vannak. Másrészről nem hozta azt a teljesítményt, amit a régebbi verziója.
Ekkor lett elegem az uT-ből és váltottam qBit-re. Óriási a különbség a kettő között a qBit javára számomra. Látom qBit-ben a potenciált, amit uT-ben sosem láttam, hogy minden egyes update-el egy jobb programot, akarnak létrehozni a fejlesztők. Ne érts félre, a qBit közel sem tökéletes program, de a hibái ellenére szerintem még mindig sokkal jobb, mint bármelyik uT.(Mellesleg tökéletes software nem létezik.)
Remélem kielégítő választ adtam számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest