Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz G_Endre #23975 üzenetére
A banki euro/Ft váltást inkább kerülném, mert agyatlan valuta vételi árfolyamon teszik hatalmas lehúzással. De közben a dolog megoldódott. A coinbase volt a ludas! Egyrészt amit már írtam, hogy lassan küldték a btc-t és az egész zavaros módon ment, a másik, hogy elfelejtettek bármiféle infót adni arról, hogy az utalt btc-ből vonnak le kezelési díjat, vagy hogy annak mennyi lenne a mértéke/értéke. Szóval a coinbase-nek nagy fekete pont, kerülöm a jövőben.
Ellenben a coincash váltónak nagy piros pont jár az ügyfélszolgálatuk korrektsége miatt.
izé
-
őstag
Gondoltam tegnap kipróbálom hogy btc eladást miként tudok intézni. Némi tapasztalatot megosztanék hát. Két oldal: Coinbase és a Coiincash körüli tapasztalatom osztanám meg. A dolog lényege, hogy a coinbase-en nem akartam euro-ért eladni, hanem Ft-ot akartam, ezért intéztem úgy ahogy, illetve kis tételes próbát tartottam.
Az egész menete úgy indult hogy a Coincash-en elindítom a váltást. Ott feljött az ablak hogy mennyit és mire, majd jött a következő ablak, amiben volt egy cím, hogy erre utaljam be hogy lefolytassák az eladást.Kezdjük az első játékossal: Coinbase. Tegnap este szépen beléptem és a coincash-en megadott címre elküldtem. Másnap hiába nézem a tranzakciókat, sehol a nyoma. Se függő, se teljesített, mintha nem is létezne, de az összeg lement a btc számláról. Na ma délután 3 körül mondom akkor irány support. Egy hasznavehetetlen chatbot-al küzdöttem, aztán sok felkiáltójellel odaírtam, hogy: "give me a live person!!!!" na ebből értett, akkor egy húsvér muki került végre a túlvégre. Elregéltem neki a gondom, erre elmagyarázta - amit már addig is tudtam - hogy hol tudom a tranzakciókat visszanézni, illetve hogy miként utaltam és mikor. Na 5-10 perc és hírtelen rejtéjes módon írja hogy megvan a tranzakció és csodák csodája bekerült a teljesültekhez. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor hogy a p-ba nem látszódott addig legalább függőként. Na akkor coinbase-ről ennyit, soha többet semmit tőlük. Remélem eme tapasztalat másoknak is segít.
2-ik játékos, a váltó, azaz coincash. Nos velük holnap futok egy kört, mert a váltás még függőben van és azt írja hogy utalásra vár... node a coinbase szerint már megtörtént, tranzakciós részleteket elmentettem pdf-be. Ha ezek után holnap is ezt írja, akkor ott is support és aztán megírom a tapasztalatom.
Az én benyomásom: ezek az oldalak mind-mind csak addig készségesek, amíg be akarsz vinni lóvét? Mármint fiat pénzt, aztán másik irányba, mint a foghúzás...
Remélem segítettem másoknak is eme röpke tapasztalatommal. A szerencse hogy aprópénzzel csináltam, így különösen nem érzem meg, de jó megosztani való tapasztalat. Coinbase-el óvatosan!
izé
-
őstag
Bocsi a nagyon láma kérdésért, de hiába olvastam el leírásokat, valahogy nem tiszta még hogy tudok bitcoint eladni. A coincash oldalon néztem hogy lehet eladni, de ugyebár wallet címet kér. Van több walletem is (coinbase, coinomi), de ezeken ha wallet címet akarok keresni, olyat ad ki, hogy ha receive, azaz kapni akarok, akkor xy címet adjam meg. Ezt kell megadnom a coincash oldalán, és akkor az leemeli róluk és eladja? Nekem ez valahogy nagyon nem érthető.
izé
-
őstag
Úgy tűnik a nicehash feltöréséről szóló pletykák igazak! 1 órája a fb-on elismerték, hogy "security bridge" történt. Valószínűsíthetjük, hogy leléptek a lóvéval és konyec.
Akinek volt nicehash, jobb ha keres más bányászati lehetőséget!izé
-
őstag
válasz Thom95 #12588 üzenetére
Videokártyával közvetlen bitcoint bányászni annyira nem éri meg. Jobban jársz ha etherum-ot, vagy bitcoin gold-ot bányászol. Utóbbit az Equihash-al tudod pl.
Vagy ha kényelmesebb megoldás kell, akkor ajánlom a nicehash.com -ot. Ott az a lényeg, hogy a számítási teljesítményed veszik át automatikusan és bitcoin-ban fizetnek érte. Nvidia kártyán az Equihash (több másikat is használhatsz) számolást ajánlom azon belül. Ha kezdő vagy, akkor használd simán a nichash-t, ha a részletekbe bele akarsz menni és esetleg többet kihozni belőle, de hozzáértés is kell, akkor nicehash legacy.[ Szerkesztve ]
izé
-
őstag
válasz butch3r #12562 üzenetére
Nem asap, egyenlőre csak körbejárnám a témát. Ha bankszámlára kérem a dollárt érte, az viszont nem jár sok levonással? Illetve ki tudja hogy az adóhivatal is esetleg beleszagol.
Bankkártya adatokat meg annyira nem szívesen adok ki. Persze erre ilyen netes dolgot el tudok különíteni, az még megoldható végeredményben.
A legjobban annak örülnék, ha lenne valaki, aki már adott el bitcoint és van erről tapasztalata...
Az Anker automata hogy veszi a bitcoint? Nem ismerem, de amit neten találtam, ott csak arról írnak, hogy lehet az automatából bitcoint venni forintért.izé
-
őstag
Sziasztok!
talán kissé lámán kezelem a dolgot, de ha eladni akarok bitcoint, akkor azt lehet valahol úgy hogy mondjuk paypal-ra tolja az érte kapott dollárt? Coinbase-t nézegettem, de az id verifycation rész erősen nem akart menni.
Vagy valami egyszerűbb eladási mód van, amivel könnyen cash-hez jutok?[ Szerkesztve ]
izé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
- Playstation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) kontrollerrel eladó
- Random Steam kulcsok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest