Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
ignorant #3189 üzenetére
fsb1000 szavaiból nekem az jött le, hogy azok közül, akik benne vannak már a bányászatban hosszabb-rövidebb ideje, ha tehetik inkább eltántorítják a bányászni vágyókat, semmint bátorítanák őket és mindezt azért, hogy a számítási teljesítményt a kocabányászok ne növeljék és így nekik több btc jusson
Mondjuk ekkora jelentőséget nem tulajdonítanék ennek a topiknak, mivel egy felnőtt ember nem ignorant, nem fsb1000 és még csak nem is AAntii tanácsai alapján fog belevágni a dologba, hanem kicsit matekozik és megnézi mit lehet kihozni a dologból, van-e nyereség és ha van, van-e annyi a jövedelmi viszonyait és a befektetés nagyságát figyelembe véve, ami miatt érdemes fűteni az otthonát.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ignorant #3189 üzenetére
"Nagyon rossz szogbol tekintesz a temara."
Vagy olyan szögből ami neked nem tetszik.******************
"2 hetente csokken a reward, ha kovetni akarnad a lepest, minden ket hetben "be kellene fektetni" ujabb es ujabb HW-kba."Én nem erről beszélek, nyilvánvalóan badarság azt gondolni, hogy bárki is 2 hetente fejlesztené a bányaparkját. Ha értőn olvasod amit írtam, akkor inkább egy trendet jellemezéseként kellet volna felfognod.
Ugye jól gondlom, hogy te is több fázisban fejlesztetted a cuccaid és 1-2 VGA-tól eljutottál a sok VGA-ig, majd még tovább léptél.
Miért is?
MI volt az okod, ha nem az hogy a növekvő diff és számítási kapacitással lépést tartva kiszakítsd magadnak azt az arányt amit jónak láttál.*******
"Sokszor ugy venni ki a szavaidbol, hogy minimalis befektetessel busas hasznot remelsz ettol, vagy ugy gondolod hogy ugy kellene mukodnie."Ez nincs így és nem is tudom miből gondolod ezt. Melyik véleményemből szűrted le?
Nincsenek illúzióim. Semmit nem remélek a bitcointól.
Kipróbáltam amit ki tudtam, és nem lettem sem hívő, sem racionális befektető.A filozófiai résztől továbbra is távol maradnék, de azért néhány dolog szemet szúr, olyanok ami mögött másodlagos érdekek megjelenését látom. Akár a te írásaidban is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest