Hirdetés
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Reggie0 #10070 üzenetére
Ez a tanács csak akkor nem érvényesül erre az esetre, ha tényleg szó szerint gondolod (tehát a BTC wallet az egyirányú utca, csak hizlalod, de sohasem költesz belőle, míg egyikőtök elpusztul).
Nem hosszú távon tartottam ott. Durván úgy egy hete volt egy ötletem, hogy a közeljövőben majd játszani akarok náluk egy kicsit, ezért beküldtem pár BTC-t. De mivel végül nem is csináltam vele semmit (illetve ugyan ez állt volna akkor is, ha közben nyitottam, de már bezártam volna egy pozíciót és nem lett volna kedvem újat nyitni), épp ezért próbáltam meg kivenni, mintsem otthagyni (csak ez közel sem ment olyan simán, mint gondoltam).
Én már nem emlékszem, hogy valaha bíztam volna magamban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Milyen routert?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest