- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Hali
Úgy alakult, hogy muterékna a fenti lappal szerelt gépet sikerült beszerválnom a otthoni-irodai felhasználásra. Mivel van rajta AC97 chip gondoltam belövöm a hangot is had örüljenek:))
Sajnos tévedtem, több órai szenvedés után nem hajnalndó normálisan települni, pedig már többféle drivert is próbáltam. Persze nem eszetlenül mindenfélét.
A rendszer sima win98 (nem Se), a chip pontos típusa meg STAC 9712T.
Természetesen próbáltam a neten keresni, de nem sok eredménnyel (mármint találatok voltak, de egyikkel sem megy:O ) Ha valakinek van valami jó tippje, esetleg látott már ilyen lapot, sőt drivere is van az ne habozzon ossza meg velem tudását.
előre is köszi
petak
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest