- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
lkksioskdl3 #3093 üzenetére
Sajnos a SATA port jelenléte az alaplapon nem jelent automatikusan AHCI támogatást. Ha nincs ahci akkor ide módban üzemel akkor is ha sata-ra van dugva.
-
Valdez
őstag
válasz
lkksioskdl3 #3067 üzenetére
Sima M2N SLI? Nem deluxe? Lehetséges, hogy ha sima akkor nincs AHCI, de ha Deluxe, akkor lehet AHCI-d a jmicron vezérlőn keresztül (ami nem gyors, de legalább tud AHCI-t).
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már foglalkozok gépekkel, de most egy alaplap kifogott rajtam. Igazából nincs nagy jelentősége, csak van egy ilyen "beütésem", hogy ha gépet csinálok, akkor azt szeretem a legfrissebb állapotban tudni/átadni.
Idekerült hozzám egy Abit AN7-es alaplap, amin biost szeretnék frissíteni, de nem megy
Pen drive-ról nem bootol. Floppy nincs. Cd-ről bootol, amennyiben megfelelő image-t írok fel rá, de az ntfs-t nem olvassa (c gyökérbe raktam a flashelőt és a bios file-t).
Próbáltam bootolható cd-t készíteni úgy, hogy a bios és a flashprogram is rajta van, de nem sikerült (nem bootolt be).
Van ennek valami egyszerű módja?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest