- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkksioskdl3
aktív tag
sajnos csak sima.
(#3079) hoax:
Pontosan, csak az olvaso van rákötve semmi háttér tár.(#3080) joccadoki:
Nekem úgy tűnt mintha észlelné, hallom hogy megpörgeti a lemezt 2-3 másodpercig és csak utána jön a hibaüzenet. indítottam lemez nélkül is ilyenkor egyből jön a hibaüzenet nem gondolkodik. -
hoax
senior tag
Upsz... Akkor tényleg elbeszéltünk egymás mellet...
A Winflash működhet, csak "hál'isten" annak is van egy olyan szépsége, hogy nagyon nem mindegy melyik verziót használod...! Párszor már kivett az észből, de ha van hozzá türelmed és időd, akkor mindenképpen meg kell próbálni! -
joccadoki
senior tag
jaaaa az más
a bios aborted pedig úgy értettem hogy bootblock jött elő. De ezek szerint nem erről van szó.
Hát hasonló lapom volt (abit kr7a) Fogtam egy winyót és arra felküldtem azt hiszem egy dos-t, bemásoltam a fileokat a gyökérkönyvtárba, az msconfig.sysben pedig betöltöttam az update.exe filetja a winyónak természetesen FAT16-ban kell lennie (kivéve a win95 cr2 vagy win98 dos-át használod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest