Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
naksi88
üzenetére
A 8ipe1000f6 kell neki, az a bios fájl, a másik kettő csak akkor kéne, ha floppyról akarnád frissíteni a biost, ezekkel automatikusan megcsinálná. De neked ezek nem kellenek.
Ha ketté van osztva a winchester, mindenképpen az elsődleges partícióra, a (C
meghajtóra tedd formázás után a biost. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
sssssan
üzenetére
Ez itt azt írja, hogy általában dual channelben szokták ezt az 1 GByte-os Kingston-t használni, és azt ajánlja, hogy vegyél 2-t belőle, és akkor megy a 2 GByte dual channelben. Azt nem írja, hogy ilyenből egy nem fog menni a lapodban, de azt se, hogy esetleg csak 512 MByte-osnak fogja felismerni
Szóval nem tudom. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
mdani01
üzenetére
Szerintem semmiképpen ne internetről frissítsd közvetlenül. Illetve inkább töltsd le az alaplapodnak megfelelő legújabbat manuálisan. Ha már bios update-re adod a fejed, úgyis veszed a fáradságot, hogy utánajárj, milyen úton-módon is lehet ezt megcsinálni, vagy tévedek? (Ha gondolod, még segítek is benne.)
Egyáltalán használja valaki flash programokban ezt az Update Bios from Internet opciót
-
Taifa Díaz
őstag
A segítséget értékelem mindenkor, és hát túl vagyok már pár száz alaplapi bios frissítésen, de ha kötekedhetnéked van, hát nyugodtan pellengérezd ki a fogalmazásomat - "arc" szóra gondolok itt -. Hogy a problémád mi, azt nem tudhatom, de ha elmondod, akár rajtad is segíthet itt valaki. Ilyen stresszes világban élünk, jó néha elbeszélgetni valakivel a frusztrációkról
Nagyokos... 
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
viktor82
üzenetére
Oh yeah
Bizony, azért nem ment a boot pendrive-ról, mert ntfs-re formáztam előtte
Eszembe nem jutott volna, ha nem mondod
Természetesen az általad javasolt módszerrel kezdtem, de miután a föntebbi hiba miatt nem jött össze, parancssorból próbálkoztam XP alatt. Ott meg a szintaxissal jött nekem állandóan.
THX -
Taifa Díaz
őstag
Hi emberek! Mai napon 3 Dragon sört is elfogyasztottam, miközben munkatársam alaplapi biosát próbáltam upgradelni, de a szintaxis kifogott rajtam. A lap típusa Asus P5VDC-MX, és a 0809-es biost próbáltam Windows XP alatt, parancssorból rákarcolni a lapra afudos.exe használatával, de minduntalan csak a következő sor ugrott elő, mikor ráentereztem:
afudos /i<ROM filename> [/o<save ROM filename>]
A témában igen járatos arcok segítségét kérném olyan módon, hogy írja le nekem közülük valaki ide vagy akár privát üzenetben a helyes szintaxist példával. Nem akarom lementeni az eredeti biost, mert megvan, csak fölülírnám az újabbal.
Kösz előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meghajtóra tedd formázás után a biost.
Szóval nem tudom.

Nagyokos... 
Bizony, azért nem ment a boot pendrive-ról, mert ntfs-re formáztam előtte
Eszembe nem jutott volna, ha nem mondod