Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Megcsináltam a beállításokat, a textúrák rendben vannak, most már csak az árnyékok villognak,de ez már annyira nem zavaró.
-
beluschi
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kösz!
A képernyős dolgon még nem gondolkoztam, nem tudom. Az lenne az igazi, ha a full HD változat nem csak XBOX 360-ra, meg PS3-ra jönne ki, hanem PC-re is.
-
beluschi
tag
A Gamestar dvd változatot sikerült feltelepíteni, azonban játék közben "villognak" a textúrák, kivéve, ha videobejátszás megy. Próbáltam különböző kompatibilitási módokban is futtani a játékot, de ugyanaz. Valami ötlet? Még régen Win 98, vagy XP alatt játszottam, ott nem volt ilyen gond, mint a Win7-en.
-
beluschi
tag
A gyári 3 cd-s változata van meg a játéknak, most újra elővettem, de Win 7 alatt nem tudom telepíteni. Lefut a telepítés, de utána semmi, nem tudom elindítani, illetve a játék könyvtára sem jelenik meg, mintha fel sem másolta volna a gépre. Mi lehet az oka?
-
Gyusz
őstag
Most már biztosan készül a Beyond Good & Evil 2 link
-
Gyusz
őstag
Pletyka az esetlegesen készülő második részről link.
-
Gyusz
őstag
Valami jó zenét akartam ma hallgatni, erre beugrott, hogy a Beyond Good & Evil zenei aláfestése egyszerűen zseniális volt. Kicsit utánajártam, hogy honnan lehetne megszerezni és mint kiderült, az Ubisoft anno ingyen elérhetővé tette az egész albumot! (Egyébként a játékból is ki lehet operálni a zenéket, de az nem teljesen ugyanaz.) Sajnos a linkek már nem élnek, de egy magyar oldalon megtaláltam, amit kerestem [link], hallgassátok ti is!
-
Loha
veterán
Én most feltettem újra, imádom!
Sztem a BGE a kategóriája legjobb játéka még mindig és ha nem folytatják, nem is hiszem, hogy lesz nála valaha is jobb!
Dreamfall irányítása SZVSZ annyira szar, hogy ez miatt le is töröltem...
Egyszerűen nem bírtam megszokni... 
[Szerkesztve] -
lolee
tag
UP!
A Dreamfallról jutott eszembe milyen jó kis játék is volt ez, jobb mint a dreamfall.
Mindenkinek ajánlom megható, szórakozató és nagyon sokoldalú játék! -
Type-R
őstag
Ez e havi GS-hoz ezt a játékot adják karácsonyi ajándék ként, szal aki eddig nem játszott vele, az most kipróbálhatja.
-
Loha
veterán
Újra elővettem ezt a fantasztikus kis játékot, mert megtaláltam neten pár zenéjét, és egyszerüen újra játszanom kellett vele

GF4Ti-vel tökéletesen ment a játék, de most egy 6600-am van, ezzel is jól megy, de ha a légpárnással megyek a vízen akkor belassul 10-15fps-re. Egy megoldás van, le kellett vennem a víz részletességét alacsonyra de így meg ronda...
Fent van az 1.01-es patch is.
Egyébbként nem várok választ a kérdésre, csak kibeszéltem magamból
-
Type-R
őstag
Valaki?

-
Type-R
őstag
A kérdésem az lenne hogy egy állatot nem találok a fekete sziget környékén, jelezi a térképen de nem találom és csak ez az aegy van hátra azt meglenne az összes. Már harmnadszor tolom végig de ezt nem találom. Valakinek valami ötlete.

-
Integra
titán
csak csettingess keményen a kamerával mert rengeteg mindent nem fényképeztlé akkor még le

ne ijedj meg, nem árulok el nagy titkot, de úgyis mindent megtudsz venni bőven, hogy nem gyűjtöd össze az összes gyöngyöt, illetve marad pénzet erőkekszre meg másra is, sőt bőven megtudod venni a pajzsokat meg minden egyebet, de nagy a térkép, és lesz olyan hogy alig-alig találod meg a gyöngyöket, aztán mikor később repülni is fogsz, lesz hogy 15-öt egyszerre gyűjtesz be kb..
kitartás
ja, és nagyon nézd a térképet az alapján tanulj meg tájékozódni, nagyon sokat segít!! -
Ergil
aktív tag
-
dante3
addikt
7up
-
dante3
addikt
Sziasztok! Tegnap kezdtem el a játékot, most elakadtam! Vennem kellene egy fegyvert 5 gyöngyért az orrszarvúaknál,de csak négy van,honnan szerezzek még egyet?
-
Type-R
őstag
Nem volt az bukás konzolon, csak nem sokan ismerték a PC sek között. A folytatás lehetősége fönn áll mert ha jól emlékszem Pey'j (malac, lehet rosszul írtam a nevét) a végén meg volt fertőzve !
-
-
Gh0sT
addikt
Azt meg tudja valaki mondani, hogy ha végeztem a factoryban kimentettem az ügynököt, akkor még játékidőben mennyi van vissza?
-
maszat
senior tag
-
Szabtom
senior tag
Hol lehet kapni 2490-ért???

dobd be lécci az Eredeti játékok - best buy topicba is!
thx
Imádom a játékot, az első ilyen stílusú játék, amit kipróbáltam, és iszonyatosan tetszik! Eredeti, szép. pörgős. IMÁDOM a bunyókat, hihetetlenül élvezetesek! Semmit nem csinálok, csak nyomogatom a bal egergombot meg az AWSD-t aztán szétverek mindenkit!
Tuti, hogy az ilyen bénáknak találták ki, mint én. 
[Szerkesztve] -
maszat
senior tag
Hát elég kényes a játék -legalább is a full verzió- a Catalyst-okra (biztos a The way it's - nVidia - meant to be played logó miatt)
Történt, hogy vga-t cseréltem (R9600 PRO) ás felraktam az official 4.6-os Catalystet. Azutám beszerezetem a játékot (most már tök olcsón kapható, mindössze 2490 Ft-ért) és feltelepítettem. New game, nyomtam, de rövid idő múlva eltűnt a karakterek szemei, a párbeszédpanelek felé vmiféle betű-elmosódás volt, meg a talaj is eltűnt. A sustitlest bekapcsolva fagyott, szóval bugzott
össze-vissza.
Ezért felraktam a 3.9-eset, ami szintén rossz volt, mert már a menüben a B betű ''ugárlt'' - ezzel is bugzott
És láss csodát, a 4.1-es Omegával tökéletesen működik, csak azt nem értem, a Catalyst miért nem volt jó neki -
barzo
csendes tag
Segítség!
Most kezdtem a játékot,és az első pálya után a hajó megkapta az áramot a hajóval tovább megyek köv. pálya jönne de a játék kilép! Minden üzenet nélkül! -
Ergil
aktív tag
En mar viginyomtam a jatekot, eleg kiraly, ha van valakinek kerdese, batran szoljon.
Ha meg vki csak a topic-ot olvasgatja, akkor feltetlenul probalja ki a jatekot, nagyon szuper.. -
Gh0sT
addikt
Csatlakozom azokhoz, aki agyonmagasztalják ezt a jó kis játékot. Eszméletlen a hangulata.
Magyarítás még nincs hozzá ugye? 
-
bor-isz
csendes tag
a kérdés a köv:
adott egy gf3, a game telepítve, de a dx9-et nem telepítettem mert ez a kari úgyse támogatja. a game nem indul el dx9-et kér.... namost, ha telepítem elindul a game? -
válasz
risingtide
üzenetére
ISTEN VAGY!!!

Soha a b*dös életbe nem jutott volna eszembe hogy oda kell visszamenni..
..propaganda...blablabla..

-
risingtide
csendes tag
Ha jól emlékszem, akkor a Rinocéroszoknál vettem egy durvább csúzlit vagy bent a városban. Azt hiszem 5 gyöngy körül volt az ára. Érdemes odafigyelni a párbeszédekre és az üzenetekre az infók miatt, én is csak kavartam a vizet míg nem olvastam utána. Amúgy tényleg gyönyörű, a zene pedig fergeteges, az első vagy a második race-t vagy 5* kellet elkezdenem mert feküdtem röhögéstől ahogy megszólalt a rákenrol

-
válasz
kamikaze boci
üzenetére
szerintem simán elmegy..

jó játék nagyon csak szörnyű ha elakad az ember... SZVL UPPPPP

-
kamikaze boci
őstag
Milyen gépigénye van? 9200 SE-n elmegy?
-
Help vki segíthetne...
elég rendesen elakadtam a gaméban, már vagy 3-4 órája keresem a helyes utat.. SZVL hogy tudok eljutni a Factor-hoz?? nem tudom merre kell menni.. a vízben elkapnak azok a repülő vackok, és nem tudok tovább menni.. már 150Xvégigmentem, de semmi ötletem sincs mit kellene csinálni.. Ha vki emlékszik még hogy mit kell csinálni, könyörüljön meg rajtam plz
-
Loha
veterán
-
Loha
veterán
Lakótársam odajön miközben játszok, hogy mi ez a dedós game?
Tegnap megyek haza és nem tudtam oda férni a gépemhez egészen hajnali 2 ig, mert ezt a dedós gamét nyomatta!
(akkor már nem is akartam...)
Próbálja ki mindenki, mert megérdemlietek!
-
maniac
senior tag
Foleg amiatt jatszanak ezzel kevesen mert ugye elegge gyerekeknek szolo jateknak nez ki a grafikat es a szereploket tekintve. De engem magaval ragadott a jatek de nagyon! En most elakadtam sajnos
. Ujrakellett telepiteni a gepet aztan most eljutottam addig hogy atkene ugranom azt a lezer korlatot hogy kijussak a szigetrol de sajna nincsen meg 15 gombom ahhoz
. Idom meg most nincs nagyon sajna hogy tovabbvigyem, majd par het mulva. - remelhetoleg 
-
Loha
veterán
Úgy látom, ahhoz képest, hogy milyen jó ez a játék elég kevesen ismerik...

-
Loha
veterán
PC Dome-on most nézem, hogy a 10-ből 9,5 pontott kapott a progi...
''A Beyond Good & Evil szinte tökéletes játék, mely mostantól egy olyan lécet képez az akció-kalandok műfajában, melyet nehezen hiszem, hogy előbb-utóbb át tud valami ugrani.'' -
Loha
veterán
Én tegnap végig is nyomtam a gamét és a hangulata az nagyon ott van, főleg a királyos zenék miatt...
-
Loha
veterán
Szerintem egyáltalán nem egy kategória a Tomb Raiderel...
Én igazából nem is tudok hasonlót mondani...
Nekem nagyon bejön, és szerintem ebben a játékban néz ki a legjobban a víz...
már csak azért is érdemes kipróbálni!
A hangulata is nagyon jó, amihez sokban hozzájárulnak a marha jó kis zenék! -
Gh0sT
addikt
Érdemes kipróbálni az mondjátok? Én eddig megőrültem a Dungeon Siege-ért, és valami hasonló jellegű játékot kerestem, de ez ugye nagyon más? Inkább Tomb Raider jellegű, vagy nagyon el vagyok tévedve?
-
Loha
veterán
Én nem nevezném platform játéknak, szerintem inkább egy nagyon jó kis kalandjáték, meseszerű grafikával, ami egyébként a Prince Of Persia enginejét használja, és úgy tudom, hogy ők is a készítők...
Sikerült már végigvinni?
Én már a holdon vagyok, de most nagyon elakadtam...
Még soha nem kötött le enyire egy ilyen stílusú játék! -
maniac
senior tag
Hellosztok!
Van ez a kis platform game (3 cd). Nagyon aranyos jatek idealis karacsonyi meglepetes minden platformjatek kedvelo gyereknek es felnottnek. A jatek leginkabb a Prince Of Persia 3D-hez hasonlit. Gyonyoruszep grafikaja van, remek tortenete es jatszhatosaga. Akit erdekel ez a jatek, jatszott vele es tetszik neki az irjon ide. En sztem mindenkepen megerdemel egy forumot itt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Formula-1
- Autós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szemüveges topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sztem a BGE a kategóriája legjobb játéka még mindig és ha nem folytatják, nem is hiszem, hogy lesz nála valaha is jobb!
Egyszerűen nem bírtam megszokni...