Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus82
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tuti füstölt. nem is. nagy fekete koromfelhőt húztatok. meg a gyerekek is fuldokoltak. höhöhö
-
-
Versus82
aktív tag
válasz
fekeandras
üzenetére
csinálnék is egyet csak sajnos nincs miből

-
Versus82
aktív tag
aha, látom kifogytál, nehéz elismerni hogy nincs igazad, marad a "jóvanmáhülyevagy" duma.
ott vannak a száraz számok, meg a tények. azt gondolsz amit akarsz.
én vagyok a hisztis ovis valszeg., nem pedig te aki nem lát tovább az orránál. egyébként azért vitatkozom veled mert tudom hogy nem egy tahó hülyegyerek vagy, és csak csak el tudlak téríteni ettől a szemellenzős látásmódtól. de ha nem hát nem. akkor továbbra is olvasom a fasza kommentjeidet hogy így szar dízel úgy szar dízel, a japán autók meg mekkora királyok, a többi pedig égetni való szar. mint már sokadik éve. most egy kicsit meguntam és ez így kibukott, sorry.
-
Versus82
aktív tag
már kurvára unom ezt a dízel meg mindenaminemjapánautó fikázásodat. én nagyon megvagyok elégedve a "traktorommal",imádom, a környezetemnek is tetszik. szerinted füstöl, én tudom hogy nem. ( max kis pamacs néha... ami benzinesből is jön, tudod, arra van a kipufogó)
előzgess, én is leszarom. ha érdekelne eladnám és vennék az árából 3 integrát. pl.
azért mert az ember nem vitatkozik veled itt 100000 hsz en keresztül még nem neked van igazad. én se fogok.
az meg elég szar szcientológus módszer hogy el akarod velem hitetni hogy én hisztizek, csak azért mert ellent merek neked mondani... vicces.
-
Versus82
aktív tag
elég beszűkülten gondolkodsz ebben a témában...
gondolom a te 10 éves japán csodád tiszta oxigént nyom ki magából. nem a dízelt kell fikázni, hanem normális rendszert kéne kiépíteni, ami keményen lecsap a kormoló autókra. mert a régi benzinesek között is van rengeteg ami zabálja az olajat és füstöl, csak éppen arra is megcsinálják a zöldkártyát okosban. kétütem és társait betiltani.
pályán ment előttem minap egy 530d. kamion kijött, mentünk, kamion vissza, odapadlózott. jött egy kis füst a kipufból. nem koromfelhő, kis pamacs. tényleg szörnyű baszki hogy egy autónak a kipufjából füst jön ki. gondoltam utána megyek azt megmondom neki dobja el a szarját, mert füst jött a kipufogóból.
vegyen helyette mondjuk egy dízel accordot. mert az kurva jó gép , nem is füstöl meg környezetbarát. ugye Integra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Apple Homepod Mini
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest