Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Senki nem jár már itt?

-
Repsol600
addikt
Ja, meg van egy olyan gondom vele hogy recseg a hangszórója. Valakinek volt már ilyen gondja vele?
-
Repsol600
addikt
Meg persze XP-re van, de azt már nem szeretnék rárakni.
-
Repsol600
addikt
Eddig a legfrissebbeket csak Vistára találtam
-
Repsol600
addikt
Talált valaki Benq a 53 joybookhoz win 7 drivereket?
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis problemam!
Este elmentem, kikapcsoltam a laptopomat, ma meg nem birom bekapcsolni, egy Joybook R56-rol van szo.
A toltojen a LED villog folyamatosan, ha be van dugva, ha kihuzom akkor allandoan vilagit, ahogy normalisan ez lenni szokott.
Egy masik laptopba dugva a tolto mukodik, tolti azt.A Joybook-om akksirol se uzemel, az a baj tenyleg nem tudom miert van, mivel csak kikapcsoltam, azota nem lehet bekapcsolni!
Segitsetek leggyszives!
Koszonom elore is! -
nexus6
aktív tag
van valakinek infója,hogy lesz az x31 (13,3 col 8600m gt) és a s42 (9600m gt) típus európában?
-
Balázs_a_laz
aktív tag
azért nem tud,mert nem az van megadva alapértelmezett programnak a wifi vezérléséhez.
elvileg ha a programodon ami vezérli a wifi-det jobb gombbal katintasz,akkor ki lehet választani, hogy melyik programot használja a wifi kártya, de valahol máshol is be lehet ezt állítani,csak enm jut eszembe hol

-
Kicker
őstag
hali
joybook a52-nek hogy kell életre hívni a wifijét? felraktam az összes drivert, atheros 5006x, eszközkezelőben felismerve, de hálózatoknál nincs vezetéknélküli, és kis ikonja sincs az óra mellett... hogy kell ezt megbűvölni??

-
Balázs_a_laz
aktív tag
Szevasztok!
Van valakinek ez a notebook: Benq S73?
Most tudnék szerezni,129990-ért,úgy gondolom ez igen jó ár érte.t5500, 2GB ram,80 Gb hdd, ati x1600 256 MB saját memóriával,14,1" wide kijelző,intel 945-ös chipset.
Nos?
-
csibor
addikt
Benq A52 erről érdekelne vélemény,főleg az hogy az XP-vel menyire szeretik egymást.
-
moltam
tag
Szerintem is jó a BEnQ, és a hardverkiépítése is ige njónak tűnik. Az x1600-on játszani is lehet.
-
Kicker
őstag
válasz
visszamennyé
üzenetére
olvass vissza....
szerintem jó a BENQ, engem meggyőzött.
200 brutto nem oly vészes, nézz pár konkurens árat...
-
visszamennyé
csendes tag
Hellosztok
Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a BenQ Joybook S73G-röl ???[link]
Ami érdekel: van e valakinek ilyene , mi rola a véleménye és megére e 200 bruttot?? -
moltam
tag
Tapicskolás=tapintással kattintani és a vezérlőpultban kapcsolható. (a kurzor mozog csak nem kattint)
Flatout 2-t nyomom, NFS Underground 2-t, GTA:SA-t és ezekkel boldogul. A NFS Pro Street Demot feltettem, minimumon kis szaggatással viszi. Amúgy nem tetszik a Pro Street tehát nem érdekel.
Semmi baja nem volt idáig. Akkuja olyan mint új korában. A Windows Július óta hibamentes. (asztali gépen havonta új kellett).
Hűtése is megfelelő.

-
Kicker
őstag
a tapicskolás nálad mit jelent?
azt szeretném elérni, ha véletlen a kezem hozzáért ne ugorjon el a kurzor... gyorsbillentyű van rá? vagy simán beállítások, egér stb... a wifit kell még belőnöm. valamelyik szoftver csak jó lesz.ez az ati videokari mire elég? pl játszol vele vmilyen játékot? pár hónap alatt volt valami kis baja, vagy kellemetlen dolog? meg mondom őszintén nekem nagyon tetszik
mod: ez a kettőnk topikja lesz, ahogy elnézem..
-
moltam
tag
Szerintem le lehet hozzá szedni drivereket XP-hez legalábbis le lehetett. A WLAN driveréhez pedig volt keretprogram is.
A két WLAN driver közül nem tudom melyiket práltam de az egyik nem jó, de attól függ melyik hardvered van.
Touchpadnál csak a tapicskolást lehet kapcsolgatni. -
Kicker
őstag
na ne csináld!!! az xp simán ment? iszen honlapon nincs is driver xp-hez... na mesélj csak...

pl ezen a gépen a vezetéknélküli driver fenn van, de szerintem kellene mellé keret program, mivel nem működött /igaz 5 percnél nem foglalkoztam vele több időt../
illetve te a touchpadot ki tudod kapcsolni?
a siemens helyett nem BENQ lesz már?
-
-
Kicker
őstag
most hozott egy ismerősömnek a "szállítóm", nos, ez az A52E széria, ami xp-t nem komálja, de rátette hozzáértő személy, és működik kifogástalan...

amúgy szép a kicsi, a billentyűzet az asus m6-om után kicsit gagyi hatású, illetve a csillogó/tükröződő kijelző is fura... de ez egy 115E-s gép, és ahhoz képest kurva jó!!!!
most látom az aláírosdban, hogy neked is ez van, ebben 512 ram van, a többi az stimmel.
te mennyiért szerváltad/ha elárulod, ha nem az se baj/? ma viszem is a tulajnak...mod: ja még a hangszórók is épp elfogadható színvonalúak..
-
moltam
tag
Mivel nekem is ilyen van, kerestem, de nem találtam ilyen témát. Hát itt van.

Sajnos magyarországon nem elterjedt márka, de azért remélem nem csak nekem van az országban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell latitude 5520 i5-11gen /8gb ddr4/ 250gb m.2/ Akku 60%-os
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt szeretném elérni, ha véletlen a kezem hozzáért ne ugorjon el a kurzor... gyorsbillentyű van rá? vagy simán beállítások, egér stb... a wifit kell még belőnöm. valamelyik szoftver csak jó lesz.