Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, akinek mindegy az Adobe vagy Google is látja a fotóját. Ez olyan mint 15-re is lehet ChatGPT appot leszedni és kérdezgetni, de akkor az OpenAI feltételeivel. Az Apple féle AI eszközön vagy Apple felhőben zajlik, OpenAI nem tudja te mit kérdeztél.
GPU ami egy maggal kevesebb, nem számít a célközönségnek.
Ami nagy kérdés volt a saját C1 modem, kísérleti nyúl a 16e, de úgy tűnik az első tesztek alapján jó lesz.#589
Nekem is nagyon bejön a minimalista kinézet, fehérben főleg. Amerikában a hátlapon semmi írás, csak az egy lencse és az Apple logó, nagyon tiszta. EU-ban azt hiszem törvény miatt kell a CE jelölés és ne dobd a kukába ikon. -
törölt tag
Én is olvastam kisebb a szenzor, ez a legolcsóbb iPhone, az eddigi SE szériák sem a kameráról szóltak. Ha az fontos, akkor a 15 a jobb vétel. És lehet vicceskedni, hoy 15 kamerával lősz egy jobb képet, átküldöd 16e tulaj haverodnak, hogy ő AI-val tüntesse el a képről a belógó akármit. Egyébként 11-ről, SE-ről váltóknak ez a kisebb szenzor kamera is nagy ugrás lesz, night mode is például. Milliónyi TouchID user megkapja a FaceID-t, LCD helyett OLED, üzemidőben óriási előrelépés (egy 12 miniről váltónak is például), művelet gomb (szülőknek beállítani zseblámpára például) szóval lesz helye ennek a típusnak is, csak mi kockák szedjük szét millió szempont alapján 15, 15 Pro, 16 alapján, de aki 5-6-7 éves típusról vált, annak a 16e is ad azért több új dolgot. Ők nem azt nézik amit mi, hogy jaj kevesebb nit a kijelzőn, csak első generációs ceramic shield mindegy mert ráraknak egy fóliát a plázában, nincs szenzoros stabilizátor, mert eddig se a kamera számított nekik, nincs UWB chip, nincs Wifi7, nincs MagSafe mert eddig se olyan telefont használtak, nem számít. A18 és 8 GB RAM miatt időtálló lesz és bohóckodhatnak majd az AI dolgokkal, ami a csapból is folyik most.
-
janeszgol
félisten
Na ne bassza már meg. Azt hittem a 15 kameráját kapta.
7 year old camera sensor on iPhone 16e? : r/iPhoneFCEz igaz lehet? 1/2.55” 48MP main sensor. B*ssza meg, én meg itt ajánlgatom a 16e-t. Na így nem éri meg már. Akkor majd a sima 15 333 ezerért a One-tól.
Oké, lehet ekkora szenzorral jó képet lőni, lást S10. De akkor is. A Xs nem ló jó képet. Mai szemmel meg pláne nem, de az S8 is jobb volt kamerában szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest