Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #16 üzenetére

"nekem van egy olyan félelmem, hogy az utolsó "MIP" mohikánokat látjuk."
    Nekem is, pedig az AMOLED-re messze nem lehet úgy tekinteni, hogy az 100%-ban helyettesíteni tudná.

" ... amint megoldják a solar + OLED kombót ... "
    Számomra rejtély, hogy miért nincs még ilyen. A legújabb solar-ok esetén sincs már napelemes réteg (vagy mifene) a kijelző előtt, hanem csak körben. Akkor nem tök mindegy, hogy milyen kijelző van belül?

" ... aggasztó, hogy a színes változat kapásból AMOLED lett ... "
    A színes MIP és az egy színű MIP (?) között nem csak annyi a különbség, hogy utóbbi nem színes. MC Pite-nak az okosórás topic-ban volt pár jó képe, amin az látszott, hogy a közvetlen napfényben mindkettő nagyon jó, de színes MIP könnyebben tükröződik. Talán távolabb van az óralaptól? Nem tudom, de van különbség. Ő pl. ezért váltott vissza valamelyik MIP-es Forerunner-ről Instinct-re.

Ez az Instinct 3 egyébként szvsz. eléggé tudathasadásosra sikeredett. A monochrome modell OK, de a színes AMOLED érintőpanel és térkép nélkül? :F O.K. hogy ha utóbbiak belekerülnek, akkor meg már nem Instinct, hanem ... mindegy, akkor már kannibalizálhatott volna más modellt.
    És, ha ez még nem elég, akkor az AMOLED-esről eltűnt az "ablak". Ki érti ezt?

Új hozzászólás Aktív témák