- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Persze,ezért nem is akartam belemenni.Bugris mindenhol van,de ha itt élek,nem veszek részt benne,nem kell erről vitáznom nap mint nap. 🙂
Hogy vmi on is legyen.A teló hibátlan,szép ez a zöld szín.gyors,minőségi összerakott érzése van így is,h műanyag.Gyorstöltés közben elég szigorúan nézi a hőt és amint 42 fok körűl jár,lassít amig nem megy 38 alá.Játék közben nincs laggolás,nem melegszik egyáltalán.Egyetlen hibája,h a tok a gomboknál nem teljesen illeszkedik jól,mintha egy tizedmm-rel vastagabb lenne és nem fekszik fel olyan szépen,mint a másik oldalon.pár le/felrakás után biztos tágul kicsit és megoldódik. Kamerateszt van már csak hátra,de fos idő van,ugyh azt elnapoltam.Persze nem várok csodát tőle. -
Szena67
aktív tag
Ez annyira tipikusan magyar volt, mint a vicc a magyarokkal a pokolban. Azt gondolom a többség nem erre vágyik és nem is ezt érdemli, de sajnos sok a bugris és itthon a "tudásukkal" görbitik a teret. De úgy látom ott is van erre igény ld. Brexit meg Farage nézetei is terjednek, mint a kolera, szóval ott jut bőven belőlük 1nm-re. Azért az értelmesebbje csak megoldja valahogy a telefon kérdést jobb áron, pocokból annyi van, hogy el is adják. Félévente jönnek újak, így mindig lesz készleten olyan, amit olcsóbban ki kell szórni.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #196 üzenetére
Majd mindjárt.....
-
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
kbyte1024 #193 üzenetére
Értem,hogy elég egy is,de nekem nem volt 1 sem. 🙂 A pixel 6-hoz nem járt,vettem hozzá egy Ankert de vmiért 3,5 év után megmakkant es nem tölt.Meg van még egy a mate 10 pro-tól,de az meg eu szabványos,nem UK 🙂
A lényeg,számomra ez most nagyon jó vásár volt.Kedvezményekkel,készülékbeszámítással 213 font(105000 ft).Nem sok telót tudsz ennyiért mutatni,ami hasonló tudásu. -
kbyte1024
veterán
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
kbyte1024 #190 üzenetére
Nem a toltőre fogtam,az is csak egy plusz.Egyébként egy nappal a teló megjelenése előtt már kosárban volt a Oneplus 13 de vártam.Úgy döntöttem hogy ennyiért nekem kihagyhatatlan.
Az ip őrület nekem nagyon fontos.Skóciában élek,itt bármikor eshet az eső,van,hogy napokig.rendszeressn járom a hegyeket,ha nincs teló,bajban lennék a világ végén.
Nem mondom,h nem jó a Nord.De nekemnez a teló is tökéletes,nem tudom elképzelni,h vmi érhet jelenleg annyival több pénzt ha már ez is jó 🙂 -
kbyte1024
veterán
Az ügy oké,de amúgy a töltőre fogni hogy jobb...az nem járja. Meg amúgyis ki mit preferál. Sok telo fordult meg a kezeim közt. Mindbe van jó meg rossz. A sima X7 is elég mindenre mégis mindenki a pro-t akarja
Egy márkájú telóm nem lesz egy jó darabig de a többit probálgatom(ha nem sikerül leszokni róla) 😂 meg ez az ip őrület. Legyünk őszinték,nem uszkálsz telóval a vízbe ugye? A legtöbb meg simán birna az esőt stb.
-
joelke HU
őstag
válasz
Fallbala83 #128 üzenetére
Nem rossz ár. Bár ha ennyit most kiadnék xiaomiért, akkor itthoni zigzuggsm-ből vennék 164 ezerért 14T-t. Igaz az csak 12/256-os.
-
Szena67
aktív tag
Vasember 2 "szofvéér szar"
Egy oneplushoz képest mindenképpen. Ha veszek pockot, csak olyat, amire a gyárin kívül más rom is felmegy. A fém üveg, ugyan sérülékenyebb (ezt megoldja egy átlátszó szilkon tok üvegfólia kombó), de sokkal minőségibb, tartósabb, szebb. Pl. egy régi 10 éves fém-üveg telefonom még mindig működik, mivel végig szilkon tokban volt, ránézésre nem tűnik 10 évesnek, teljesen újszerű, sehol egy karc, sehol egy horpadás. Fényezett műanyag felület meg már fél év múlva ocsmány lesz.
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
kbyte1024 #178 üzenetére
Hát sztem nem ilyen egyértelmű a dolog.Itt UK-ban a Nord 4 ,512gb/12-es 409 font,nincs hozzá töltő,tok választható ajándéknak.Csak Ip 65,nem IP 68.
Ezzel szemben az X7 pro 278 font tokkal,toltovel, es Ip 68,kb hasonlo meret,kamera kicsit gyengebb,akksi hasonlo.Megér + 121 fontot(60000 ft) ugy,h meg abbol toltot is kell vennem tehat igazabol +74000ft-ot? Nekem biztos,hogy nem.SZENA67 Mi baj a Poco minosegevel? Sztem tokeletesen jo.Azert mert muanyag? Kifejezetten orulok neki,utalom az uveget es femet mert kenyes.Amig muanyag teloim voltak,soha egyik sem tort,se a keret,se a hatulja,se az uveg.Amiota eroltetik ezt a fem uveg kombot,leejted és ha rosszul esik hello.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
389$-ért van 12/256-os Oneplus Nord 4 külföldről, az nem jobb ajánlat mint ez a Poco X7 Pro? [link]
-
válasz
Cyberslider #171 üzenetére
És mennyi volt a kenyér meg a tej amikor a poco 3-at vetted
mert kb mindennek is felment az ára
csak az egyiket naponta veszed a telót meg több évente, így szembetűnőbb a különbség -
kbyte1024
veterán
Nekem 32gigás kéne 5terrás tárhellyel. Tud valaki esetleg?
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Cyberslider #168 üzenetére
A baj inkább az agressziv memoriakezeles,sok appot ugyis bezar h pl 10 gb szabadon van.de majd szetnezek mindenfele beallitassal,tuti van vmi ami miatt csinalja
-
cs.zs.
veterán
válasz
Cyberslider #168 üzenetére
A több sosem baj, ha van rá pénzed, akkor miért ne?
(persze simán előfordulhat, hogy egy adott telefon az életben nem fog 8-at sem használni)
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok! Szerintetek érdemes a 12GB ram-os változatot választani a 8GB helyett? Megéri a plusz pénzt?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #166 üzenetére
Na ja ajánlanál valamit ami megüti a Barbifont?
-
-
kbyte1024
veterán
Esetleg Barbifon??
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Luck Dragon #163 üzenetére
Kösz Dragon.
-
Tamás1966
aktív tag
Szerintetek az Oppo reno 12 pro az jó telefon. ??
Láttam róla videót youtubon, szerintem nagyon komoly.
Én mint átlag felhasználó, akár ezt is választhatom a Poco helyett??
Köszi a váladzokat -
Tamás1966
aktív tag
válasz
BeganyMartin #159 üzenetére
Figyelj.
Nem tudom lefoglalni, mert nem engedi, mert magyar vagyok.
Nem fogad el csak szlovák adatokat.
Eljutok a kosárig, a kedvezményig, de azxadatok megadása már nem megy.
Te hogy csináltad ???
Tudnál segíteni esetlegbprivátban is akár ???
Neked Kassa van közel???
Nové Zámki nekem 100 km, de félő, hogy mire odaérek elfogy.
Kaptam emailt a nay tól, azt mondták, hogy adjak le foglalást.
Ez értem, de nem megy sajnos. Nem engedi a rendszer.
Bele őrűlök már ebbe.
Napok óta nem eszek, nem iszok, nem tudok aludni emiatt. -
-
BeganyMartin
újonc
válasz
Tamás1966 #158 üzenetére
Szia!
NAY honlapon meg lehet nézni, hogy Szlovákiában melyik üzletben van épp készleten. Ott írja, hogy 15 percen belül átvehető vagy rendelni kell. Ha van a hozzád közel lévőben, akkor le tudod foglalni, küldenek e-mailben egy QR kódot, bemész az üzletbe lecsippantják és megkapod a rendelésed. Természetesen ott fizeted ki. Én most fogok indulni érte Kassára. -
Tamás1966
aktív tag
Atya ég. Ettől féltem.
Az a baj, hogy az Alza meg fölveri majd emiatt az árát, ha egyeduralkodó lessz.
Akkor marad Szlovákia. Szerintem az ottani gsm boltok kapnak hamarosan, mert a NAY üzletekben már van.
Vasárnapig tart az akció náluk. Utána terítenek szerintem.
Sőt. Annyira, hogy viszik mint a cukrot. Ezért nem merek elindulni.
Kimegyek, éppen elfogyott, jöhetek vissza. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
Fallbala83 #155 üzenetére
Sajnos jelenleg nem működik a kártyám.
Hát ez a legnagyobb bajom. De elképzelhető, hogy a héten rendeződik.
Ha működne már rég túl lennék rajta én is.
Borzasztó kellemetlen szituáció.
Részletezni nem akarom mert hosszú.
Nekem kiváló lett volna Szlovákiában az Euróval való fizetés. Van euróm bőven.
De bizonytalanra nem indulok neki 100 km.- nek.
Kimegyek, aztán ha éppen elfogyott, jőhetek vissza.
Fölöslegesen kocsikáztam. -
KorMil
csendes tag
Xiaominál dolgozó ismerősömtől kérdeztem ma, februárban jön Magyarországra, csak az Alzánál lesz kapható.
-
Fallbala83
csendes tag
válasz
Tamás1966 #153 üzenetére
Tamás Gshopperen én kártyával fizettem az neked esetleg működne?
A töltő pedig úgy van hogy egy eu-s rendelet szabályozza hogy az itteni forgalmazók töltő nélkül is adhassák a felhasználóknak/a zöldek miatt/ a telót. a forgalmazók zöme európában nem kér bele töltőt ezért a dobozba.Bazsi84 ezért kapta töltő nélkül valszeg, viszont cserébe kapott 120w ajándékba.
Viszont a gshopper úgy tűnik töltővel adja. valszeg mert rá nem vonatkozik mert csak a raktára van európában. A teló alatt több honfitársunk meg is kérdezte a magyar nyelvet és a töltőt és azt a választ adták hogy mindkettő van a Globál verzióhoz
100% akkor lesz ha megérkezik... akkor megmondom -
Pantal
senior tag
Végül csak megrendeltem az X7 pro-t. 12GB/512GB. Megvan az X6 pro 12GB/512GB is. Youtube on nem sok direkt összehasonlító videót látok, szóval indítok egy youtube channelt, ahol tervezek benchmark, real teljesítmény, kamera összehasonlítást. Remélhetően holnap megérkezik, amennyiben igen, remélhetőleg a héten meg is lesz 1 (vagy 2) videó, posztolom majd ide a linket.
-
Tamás1966
aktív tag
Nekem már mindegy lenne. Van töltő vagy nincs töltő. Tök mindegy, csak telefont tudnék már valahogy szerezni valahonnan.
Minden zátonyra fut amit eddig próbáltam.
Nemis értem, hogy magyaroknak miért nem lehet szlovák vonalon rendelni, ottani bolti átvétellel.
Szálítás nincs külföldre, de a bolti átvétel miért nem működik ??? Ezt nem értem. -
Tamás1966
aktív tag
Figyelj.
Én a Youtubon láttam róla bemutató videókat, külföldieket.
Ott úgy kezdődik a dolog, hogy elkezdik kibontani a dobozt.
Nyitja a manus, és ott van benne egy szürke TpU tok, a vezeték, és a töltő fej.
Én ezt láttam, ezek originált dobozok, szerintem ezt így adja a Poco.
Furcsállanám ha lene olyan, amibe nincs benne. -
Tamás1966
aktív tag
válasz
Pontosan.
Benne van a dobozban az adapter is és egy szürke tok is. Nem fukarkodik a Poco. -
Tamás1966
aktív tag
Ezen már túl vagyok, NAY nak írtam, de még nem válaszoltak
Nekem is az az érzésem, hogy a kis boltokban még nincs.
Egyébként az iff- nek mondanám, hogy az Aliexpresszen 148 ezet ft. Neki jó. Sajnos nekemcaz a bajom, hogy nem működik a kártyás fizetés.
Ha működne én már rég megrendeltem volna valahol.
A Szlovák üzletekbe lehet fizetni Euróval. Ezértvlenne nekem jó. A baj, hogy nem tudok rendelést leadni, mert csak Szlovák adatokat fogad el a rendszer, ezért a bolti átvételig el sem jutok.
Írtam volna nekik, hogy én boltinátvételt szetetnék, de nem válaszolnak. -
iff
senior tag
válasz
Néztem több videót a youtubon, és a legtöbb videóban van hozzá 90W töltő adapter
-
Tamás1966
aktív tag
Szlovákiábal a NAY üzletekben 360 Euró a kedvezményes kóddal.
Az a baj, hogy a hétvégén nagyon elkapkodták, és bizonytalan az üzleti készlet.
Én újpesten lakom, nekem a 2 - es úton Nagykürtös lenne legközelebb. Gondoltam átugrok, de mi van, ha lukra futok, és nem lessz.
100 km. Ilyen távot nem lehet megtenni bizonytalanra.
Kár, hogy Párkányban nincs üzletük, az nekem csak 60 km. Egyébként gondolkodtam a következőn. :
Ugye ezek a NAY üzletek, ez olyan mint nálunk a Média vagy az Euronics.
De természetesen Szlovákiában is vannak GSM boltok, mint ahogy nálunk is.
Mi lenne, ha átugranek Párkányba, és ozt a központba bemennék pár GSM boltba ???
Szerintetek ez működne ?? Vagy lehet, higy a gsm boltokba még nincs, ahogyan nálunk sincs. ?
Nem tudom. Tud ebben valaki véleményt mondani ?? -
Bazsi84
aktív tag
Igen,ha vársz kicsit,általában jobban járhatsz.Viszont előrendelésnél lehetnek olyan ajánlatok,ajándékok,amivel olcsóbb,mint egy év múlva lenne,vagy minimum hasonló.Akkor meg miért ne.
Pl nekem a 6-os pixelnél volt -15% szolgáltatói kedvezmény,illetve kaptam a google-től egy bose fülest,amit eladtam a teló árának 20%-áért.Így az -35% volt kapásból.
Most az X7 pro-nál a Xiaomi adott rögtön -40 fontot,erre pedig még egy -10%-os kupont,illetve +20 fontért-ért számítják be a leadott telóm.Egy óra múlva itt a teló 🙂
-
iff
senior tag
válasz
Igen az 256/12GB - 512/12GB nem túl sok a különbség. Ez áfás ár. A vámmal itt hogy van? 150€ -ig vámmentes. Ez EU-s raktárból jön? Még nem rendeltem innen, ezért kérdezem .Fekete vagy a fekete-sárga között nem tudok dönteni.
150000 Ft a határ amit telefonra szánnék . Poco x5pro 128/6Gb -ot váltana le.
-
cs.zs.
veterán
Én sem,
de a bevezetésekor eddig vett telefonjaim jellemzően később olcsóbbak lettek.
-2022 augusztusban 570.000 Ft volt (!!) az iPhone 14 Pro 128GB előrendelési ára, ezzel a valaha volt legdrágább iPhone-széria volt, mégis fogyott, mi is vettünk. (Mediamarkt)
-2023 tavaszán 210.000 Ft-ért jelent meg a Samsung A54 8/128GB, Telekomnál egy kis 4.000 Ft-os havi díjú csomagra vállalt hűséggel 22x 7900 Ft volt (173.800), örültem mint majom a farkának, hogy milyen jó áron jutottam hozzá, aztán fél év múlva 150 ezerért már bárki megvehette, 160 ezerért akár a 8/256GB-ost ...
Igaz, hogy 2024-től hosszú távon nézve már általános drágulás van a (zuhanórepülésben) szárnyaló Ft-nak köszönhetően, de én pár hetet akkor is várnék. -
iff
senior tag
Sziasztok! Én a Poco X7 pro-val szemezgetek. Kerestem volna , hogy hol érdemes megrendelni a telót legolcsóbban, de egy helyet találtam, Lengyelországból szállítanak 165000Ft 256/8-as. Külföldről hol érdemes megrendelni??
-
D@niel
addikt
HyperOS-től kezdve a bootloader nyitáshoz emelkedtek a követelmények a gyártó részéről, most már aktív (az elmúlt 90 napban) miui-fiók szükséges a folyamathoz + más dolgok.
Emellett, léteznek olyan mediatek-es telók, amikre van custom rom (pl. Redmi 9), sőt, mtk-n gyorsabb a nyitás, de szó szerint ritka, hogy ezekre készülne valami/bármi: x6 pro kimaradt, x6-ra sok minden van (LOS, pixel-variációk, hyperos-variációk, crdroid, evolution x, stb.), és így tovább. -
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #116 üzenetére
"...Ez valóban egy jó telefon..."
Az egyik telefonom egy Samsung A25 8/256GB.
2023 év végén mutatták be Android 14-gyel, én 2024 májusban vettem.
4+1 év támogatást fog kapni, 120Hz 1400nit fényerejű SuperAmoled kijelzője van, brutálisan jó a hangja a vonaton történő zenehallgatáshoz, szuper a fényképezője, és nekem 2 napot megy 1 töltéssel. 100.000 Ft körüli értéket képvisel.
Már 100.000 Ft körüli egyéb termékektől is (jogosan) várom el, hogy igenis jó cuccok legyenek, a másfélszer ennyibe (~150.000 Ft, ugye?) kerülőtől pedig azt hogy legyen szíves villantson, brillírozzon.
Ha ennyi pénzért bármelyik gyártó szart produkálna, elég nagy bajban lenne... -
Tamás1966
aktív tag
válasz
meatball77 #114 üzenetére
Ezt most még senki nem tudja megmondani. Majd ha megkapják azok akik külfőldi oldalakról rendeltek, majd akkor ők tudak nyilatkozni.
Szerintem nem reklám fogás. Ez valóban egy jó telefon. -
meatball77
csendes tag
A kijelzőt dicsérik több videóban is. Tényleg jó vagy ez csak jól fizetett marketing fogás??
-
Szena67
aktív tag
Lehet ezeket a pockokat rootolni? Létezik rájuk pl. LOS vagy egyéb főzött, nem a gyári rom?
-
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #109 üzenetére
Én a realme-t sajnálom nagyon. Minden kategóriában volt egy érvényes ajánlata, kedvező áron.
-
bostone
addikt
Ha valaki nem márka fanatikus és nyitott minden irányba, sokkal több lehetősége a választás terén.
Az biztos, hogy az X7 pro egy kivételesen jó ajánlat, de játékra lehet szétnéznék a kézi konzolok világában. Minden hátrányával és előnyével tisztában vagyok ezen termékeknek, mégis izgatja a fantáziámat. -
-
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #105 üzenetére
Eléggé megváratták a magyar közönséget a kínai prémium brand-ek.
Az itt tartózkodásuk remélem tartósabb lesz, mint legutóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600