Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz rii #12 üzenetére

1.] ha pár zár-nevet, vagy linket tudnál ajánlani, megköszönném
    amúgy albérlet ez, még egy évig, azért ''csak'' zárcsere.

Betetes zarakkal ritkan kerulok ossze. Az a tapasztalatom, h a jobb minosegu betet is minimalis mertekben segiti elo a vedekezest. En Icsa + Gege kombot szoktam hasznalni potzarkent, elegedett vagyok vele, semmi extra.

Ha mar egyszer kiramoltak, es 340k volt a karod, elgondolkodnek az ajtocseren. Az ertelmesebb tulajdonos meggyozheto arrol, h a csere koltseget lelakd. Ha nem, akkor persze nem, de ahova egyszer bejutottak, ott eselyes meg egy probalkozas.

[2.] törésgátló mennyibe kerül?

Kialakitastol, uzlettol, tipustol fuggoen 1-3k huf. Illetoleg biztosan van dragabb is, de az egyertelmuen lenyulas kategoria.

3.] nyitaserzekelo + tavfelugyelet. Ezt mennyire írtad komolyan?

A nyitaserzeklo nagyjabol 2000 magyar forintba kerul. Ehhez nyilvan kell meg vmilyen riaszto, az sem egy oriasi tetel. Tavfelugyelet draga, ezt elismerem.

A lenyeg a mennyiseg, apro es olcso megoldasok nagy szamban. Innentol neked kell merlegelni, mit valasztasz, mivel utobbi olcsobb, de napi hasznalata meglehetosen kenyelmetlen.

• finest

addikt

válasz rii #12 üzenetére

A zár neve már nem ugrik be. Szerintem menj el a legközelebbi szaküzletbe és vegyél szemügyre néhány zárat.
    Az enyém már ilyen kúp-szerű kulccsal nyílik, valami török gyártmány, de elég stramm kialakítása van. Annó egy kicsit kellett farigcsálnom az ajtón, h normálisan fel lehessen tenni.

A webkamerás-mozgásérzékelős buliban az a rossz, h ha betörnek elviszik a gépedet kamerástól, felvételestől...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák