Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Helló! Visszatalálós poszt, de ha már beböfögtem, írok valami hasznosat is.
EjM Southern Smoke 30ml
Nagyon finom aroma, érdemes kipróbálni. Sütis, picit krémes, a dohány pedig a háttérben van. Még az is imádni fogja, aki egyébként nem rajong a dohányos ízekért. Nálunk osztatlan sikert aratott a családban. Az ajánlott 12% megállja a helyét, nem érdemes alá menni. Összességében nem tolakodó gejl íz, hanem tényleg krém + süti, meg a háttérben a dohány.TF Cherry 10ml
Első pár napban cukorkás íze van, utána elmúlik, és finom cseresznye lesz. Lehetne jobb is. Legközelebb kipróbálok valami dohányosat, pl. AE Signature Black Cherry 10mlSC Hawthorne 10ml
Nagyon dohányos, nagyon erős, tényleg csak azoknak, akik szeretik a dohányos ízeket. Szerintem a 20% több, mint túlzás, még 15%-on is erős az íze. Nálam a tekerést valami brutálisan taknyolja. A "Mérsékelten fűszeres natúr dohány, csonthéjas magvak karakteres ízárnyalataival vegyítve" leírás is teljesen korrekt, ezt kapod ettől az aromától.Tegnap láttam a Taifun GT4-et, csak szerintem egyre gázabb, amerre halad a Taifun széria? Már a 3 is kicsapta nálam a biztosítékot, de ez... Bár én sose voltam nagy Taifun rajongó, a Hotcig GT2 klónomat se szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest