Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
ma megnéztem a diótörőt...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39048 üzenetére
áá, meghagyom neked a lehetőséget
pipo: manapság amire made in china van írva és nem valami sony kategóriás a logója, arra kereszthet vethetünk, sajnos sokszor még akkor is, ha utóbbi teljesül
Kistehén: egyszer, kistehén
másodszor pedig nekem még néhány Pendulum, Evanescence, Linkin Park, Monstercat (kiadottjai), 2 szám a Nightwish-től, de legtöbb számom (33) a Within Temptationtől és (22) a Skillet-től van -
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #39063 üzenetére
vagy Iron Madien China
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39068 üzenetére
azosztigen!
mesélj még!ezt látta már valamelyikőtök? szerintem meglehetősen jó írás, bár erre szerintem az it-érdekelt 17 évesek velem együtt mind ezt mondanák. nekem tetszett, bár a mostani tudás mellett tuti agyf@szt kaptam volna azokkal a masinákkal, és valban, nem hiszem, hogy cad/cam-re mentem volna, ahogy írták mások is a szakváltási lehetőséget
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #39080 üzenetére
mondjuk azért néha furcsállom, hogy miért kell nekünk úgy élméletben programoznunk, hogy mittomén, ez a tétel és akkor papírra. most a rosszabbik jegyet kaptam amiatt, mert a papír nem írja ki, hogy "vazze, géza, kiugrottál a tömbből", csak be kell adni. emiatt levont annyi pontot a tanár, hogy pont nem lett sép s jó jegyem. ugye a netbeans kiirja (meg az összes java is), hogy valami - Arrayoutofboundsindexexception-6
-
norbert1998
nagyúr
Naigen, de hogyha én megírom a progit papírra, és baromság, az nem írja ki, hogy te ez nem jó, hanem ha én azt úgy be akarom adni, vagy hasonló, akkor rosszként adom be, vagyha az alapján dolgoznék, akkor is, nem lenne ott a másodállásban maszek programozó tanárom, aki mondja, hogy hát norbikám, ez nem jó így.
ez mennyire szép s reális? tuning minden maxon, stabil órajelekkel
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #39106 üzenetére
Jaja, enenyime lesz a core 3000.
Házi sárkány hat akkor ez a helyzet. De igazából a konfogom az ugyanaz csak a vga más, és ugye a 7850 még rosszabb volt mantle alatt
S
Jó reggelt
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #39112 üzenetére
Meg is lesz! Nyári munka megy mind bele
Najo, azért egy mocit majd szerezni kéne, ha esetleg lekesnem a buszt, amik amúgy is 2 óránként jönnek. -
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #39117 üzenetére
Erre is, általában. Most szerintem egy eléggé szabad szombatnak nézek elébe. Általában a munka nálam a műhelyi munkát jelenti, de mivel erre különböző okok miatt lehetőség nincs, a kocsonya főzéshez nem értek, marad a szabad foglalkozás. Délután meg filmezünk. Expendables 3 és step up 5 3d vára családra jelenleg.
-
norbert1998
nagyúr
Elkészült féligmeddig az írásom, blogba kitettem, ha valakit érdekel
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #39123 üzenetére
Értem, köszi. Akkor ezen majd még csiszolok
-
norbert1998
nagyúr
válasz ViZion #39142 üzenetére
jaja, faja egy film, bár vannak poénok, amik a nagyobbaknak szólnak, de úgy vannak benne, hogy a kisebbek meg nem értik, és szimplán ignorálják
hát ez a step up 5 egy qrva klisés egy gányolmány! az egész kifullad a képminőségben (ugye 1080p/half-ou 3d), ennyit nyújt. a hangzás siralmas, 60 hz alatt nincs is semmi, pedig lenne, csak egyszerűen nincs ott (nem, nem a hangfalakkal van a gond ) a sztori klisés, most példának: a máésodlagos jófiut, akinek van barátnője, lesmárolja egy random csaj az ország másik felében. miért is ne, pont akkor tűnik fel a barátnője usa tulsó végéből! miafasz?! ja, éls ezt az összes részben eljátszották. borzalmas, én max 5 pontot adnék a 10-ből rá, annak felét a látvány miatt
-
norbert1998
nagyúr
eee! mí probléma! volt még egy kis rövid a bluiból maradék, eszembe jutott, gondoltam, húgommal "megkóstoljuk". hát ha 2x negyed deci volt benne, sokat mondok
-
norbert1998
nagyúr
Reggelt
-
norbert1998
nagyúr
Győzött a jó! Pedig a rossz nagyon erős volt.
Vágjátok a buzi francia dízel autókat? Na, adott egy thalia. A motortér alján van a váltó. Így kb a motortér teljes közepén van egy apró érzékelő a kurva sok cső között. Na azt onnan szedd ki úgy, hogy a kezed nem fér be, de két darab 7x1-es csavar tartja úgy, hogy amúgy olyan hosszú, hogy ki sem fér feszegeted nélkül. Na azt érzékelőt cseréltük ki egy 10-11-es normális és egy 11-ed moddolt villás kulccsal, valamint egy kombi fogóval. Nagyon rossz volt, de sikerrel jártunk másfél óra után.
-
norbert1998
nagyúr
Reggeleket.
Újra hétfő
Pabu, menj és pusztítsd el! -
norbert1998
nagyúr
Eeh. Nem végeztem a kuckoval! majd holnap délután. Első dolgaim egyike.
-
norbert1998
nagyúr
Tessék, annak örömére, hogy beindult mindenem
71-2 fokos így a game olyan állítással, amivel eddig volt a rossz ventikonfiggal 93 is!
gyünnek a kípek is! -
norbert1998
nagyúr
Ha már egyet, akkor kettőt is
bár kissé műanyaggyanús :/ -
norbert1998
nagyúr
naszóval, képek: (ennyire közel sem poros, csakugye a vaku a porszemből mindig elefántot csinál)
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39346 üzenetére
bocsi
Shokkolo: jaja, hangja is alig van! ráadásul az egyik venti nincs is benne a tetejében, és az oldalán sincs venti (de oda nem is akarok)
Vizsön: hatalmas
oké, ez az alsó ez nemtommi, de találtam
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39349 üzenetére
ááh! meg sem tudnám szokni
tudjátok ma milyen badass voltam? meguntam a felvágottas szendvicses hülyeséget, fogtam egy vajasdobozt, megtöltöttem töpörtyűvel, és azt vittem suliba nagyon poén volt nem a mainstream kaját vinni, mindenki olyan volt, mintha egy nagy zacskó csipszem lett ovolna
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #39351 üzenetére
Igen, ennyit. Köszi
Bala: az te vagy
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39352 üzenetére
azt vártam, mikor huppan le onnan