Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
inspiroyhome
senior tag
Régi driverrel megy a blender, szóval egy időre nem kérünk az újdonságokból..
-
Popes
őstag
-
inspiroyhome
senior tag
Tök jó ez az AMD clean up ultility, félig meddig valóban letörli a drivert, csak ez így pont szar.
Kissé tele a hócipőm a fos driverekkel.
-
DiszNóÓl
senior tag
HATER
-
Methionyl
senior tag
Reggelt.
Egy gyors kérdésem lenne. Voltam az állásinterjú,önéletrajz stb topicba tanácsért, hogy hogy is nézzen ki egy önéletrajz de már megkavarodtam..
Sokan mondták, hogy fénykép magamról NE legyen benne, illetve személyes adatok pl.: születési dátum, lakcím szintén felesleges. Kicsit ez nekem új..
Illetve mennyire "trend" még a word-ben készített?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
norbert1998
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93788 üzenetére
engem nem zavar, mert már múlthét péntek óta dolgozok
Xbox One: bandymnc
-
jó reggelt és/vagy napot, hétfő van
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #93785 üzenetére
Elõkerültél e is?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt...népség!
-
bandi0000
nagyúr
válasz Mahrenburg #93780 üzenetére
ha ez segítene akkor leveszem a sapkát...
Emlékszik valamelyikőtök a sulinet?-es gépekre, nem tudom mi volt a neve a projektnek, de 10-12 éve volt valami akció, hogy olcsóbban adtak gépeket tanulásra
Xbox One: bandymnc
-
Mahrenburg
őstag
válasz caindwan #93779 üzenetére
Hát igen, amióta Bandi sapkát hord, s nem tükröződik vissza tar koponyájáról a topicvilágítás fénye, azóta könnyű összekeverni HSMmel...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
caindwan
aktív tag
válasz Mahrenburg #93778 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb volt számon tartani, még manapság is összekeverem őt
-
HSM
félisten
válasz Mahrenburg #93775 üzenetére
Ugyan már, mit lehet rajtunk összekeverni? Én vagyok HSM!
-
Mahrenburg
őstag
válasz caindwan #93774 üzenetére
Csak illusztráltam az általam ismert vinyettát.
Nekem sajnos nincsenek titkárnőim, bár folyamatos kérvényekkel bombázom Sassst, mondjuk a pingvineket nem ártana felcímkézni, ennyi év után is összekeverem őket...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
caindwan
aktív tag
válasz Mahrenburg #93773 üzenetére
Mi célt szolgálnak ezek a matricák? Ezekkel jelölöd a titkárnőid napi beosztását a dekoltázsán homlokán?
-
Mahrenburg
őstag
válasz DR|FTK|NG #93769 üzenetére
Drift (#93769) - Ide írogatunk, az AlaplapOffot meg hanyagoljuk? Kicsit nem figyelek oda, s máris elkószáltok...
DonSasss (#93772) - Köszönöm! Valahogy azért gyanús volt, hogy nem nyers hal...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #93770 üzenetére
Padlizsán, Erdélyi nevén vinetta.
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #93764 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs, nem emlékszem/nem néztem..
Holnap elképzelhető hogy berakom még, majd hagyom neki hogy validálja magát és akkor megmarad az eredmény online.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
norbert1998
nagyúr
Esik eső, vihar van. Pedig lett volna egy jó kis foci most. Áh...
Megy majd keletre felétek topiklakók.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #93765 üzenetére
Parkban a lányom biciklizik, a fiam szundikál...én meg könyvet olvasok a padon...néha meg fórum
-
Malibutomi
nagyúr
Ulok a jatszoteren, jo kis napsutesben es nezem ahogy a gyerkocok vizipisztollyal olik egymast
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #93760 üzenetére
Ide tettem be magamhoz a 6600K mellé, egyébként nem eszik annyit mint egy alulfesz 280X csak nem volt még bennem elég kv.., a teljes fogyasztást néztem..^^
Egész szépen fut a 6770esed btw, tőlem a GTS 450 kapott egy kis OC-t.., úgy lett 1800as Graphics.SárkányUrunk korábbi postjára/linkjére is reagálva néztem most egy DX12-es AotS fogyasztást.., gyakorlatilag felbontásfüggetlenül 100%-on pörög végig mind a négy mag..
Idle:
Nálam minden létező energiatakarékos sz@r ki van lőve BIOS-ban/Win10-ben..AotS, 1440p, High preset, 6600K @4.7, 390X alapon & 30% TDP (1055/1500)
Aztááán..
AotS, 1440p, High preset, 6600K @4.7, 390X +100mV & 50%TDP (1200/1700)
Durván ~100W többlet..
Először HWInfo64-estül (390X adatok..) szerettem volna shotolni a fogyasztást de sajnos a táp allergén rá ha egyszerre többen próbálják firtatni és olyankor beakad/áll a CorsairLink, nem mér.., szóval az úgy bukta lett sajnos.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
inspiroyhome
senior tag
Napot!
Van itt olyan akinek van 280X-e, és hajlandó lenne 5 percet rám áldozni az életéből? Történt ugyanis hogy driverfrissítés után egyáltalán nem működik a GPU render blenderben, régebbi verziókkal sem, és szeretném hinni hogy nálam a gond.
-
caindwan
aktív tag
válasz #Morcosmedve #93759 üzenetére
Fene, azóta már itt is elkezdett dörögni. Érdekes mert észak-nyugat felől jön, úgyhogy ebből pesten kb. semmi se lehet. Ott külön felhő van
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #93738 üzenetére
Szép vasárnapi délutánt és egyben jó étvágyat az ebédhez is!
Délután pesti kirándulás, megnyitó. Legalább nem esik
-
CJ4567
nagyúr
válasz Habugi #93755 üzenetére
Én meg nekem nem tudom milyen limitem van. Stalker SOC ugye kiakasztja a VGA-t, meg egy magot. Rátolok egy videó felvételt(csak úgy, utána törlöm csak teszt volt), CPU-t ugye elkezdte a felvevőprogram(MSI AB) használni, a 4 szál ki volt eléggé használva, VGA meg visszaesett 50%-os kihasználtságra.
Én meg lefuttatnám, hanem maximum 4FPS-em lenne, mire a demo lemegy + bench
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #93754 üzenetére
Hülyén fogalmaztam, a GTS 450es fogyaszt kb annyit mit egy alulfeszes 280X, neeeem a 390X!
A 390X egy másik dimenzió még, egy nagy lépés felfelé fogyasztásban..
A szokásos +100mV-os tuningommal amivel benchelek/Witcher3-azok vele, szerintem alulról karcolja a 400W-ot..
Mindjárt rá is nézek egyébként, a DX12/AotS tesztek után többször eszembe jutott, hogy nagyon durván rámászik a CPU-ra/VGA-ra egyaránt szóval érdemes vele fogyasztást nézni/mérni de mindig elfelejtettem...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Habugi #93749 üzenetére
Én nekem nincs türelmem lefuttatni. 106W a TDP, annyit fogyaszt a 390X? Nekem 108W a TDP.
De ne feledd, a GTS450 az egy 2009-es, Fermi(The way it's meant to be grilled ) kártya volt, a tied meg 2015-ös, és GCN 1.3(vagy 1.4?) és mittudoménmi a chip nevére épül.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93752 üzenetére
Az csak az i5 2500k óta elérhető.
-
norbert1998
nagyúr
Találtam egy ilyet, mosmá az enyim!
[link]
Konkrétan egy teljes PÖCÖ, csak vinyó nincs benne. (Volt ezekben olyan egyáltalán? ) -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #93750 üzenetére
Codegen-től mást nem érdemes várni. Ez szép 12,5%-kal túllépte(vagy alullépte ) a szabványt.
Ajtótámasznak se jó, mert randa, és a puhafa ajtókban kárt tehetnek a sarkai, ha hozzá van nyomva erősebben. -
norbert1998
nagyúr
Hátőőőő, mivel csak 1 multiméter van a háznál, így a következőket tudtam tenni az agyfaszos táppal:
üresben atomstabil a 12.000V. Billentyűzet és egér nélkül a post-on ragadva már csak 11.520V van. 12V-os ágra 8-9A-ral ráterhelve ahhoz képest is még cirka egy voltot esik (ez már mutatós órával lett megnézve, mivel a multiméter vitte a 8-9A-t. Tehát 10.5V körül táncol az ATX szabványú táp feszültsége a 12V-os ágon, poston ragadva+9A teherrel! Ami nem mondom, hogy nagyon durva, de kurvadurva!
Ezért hallom a prociventit lejjebb venni a fordulatot, mikor egy görgetést tölt a böngészőben a gép!BTW: GND-nek számít a pc-ház, ami egyben a ház(lakás) földjével is érintkezik, szerintem ez annyira nem egészséges, nem?
-
Habugi
addikt
Állítólag az NV nem fogyaszt, hávaze.., GTS 450-es, Firestrikeban tud 1800 Graphics scoret (390X ~17k.. ) és annyit fogyaszt kb mint a 280X-em fogyasztott alulfesszel.
Viszont megvan az első pipa, ez nem nyúvadt ki..
[ Szerkesztve ]
-
paleinho
senior tag
válasz Lacielvtárs #93746 üzenetére
welcome to mindfuck sunday
Szolipszizmus -
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #93746 üzenetére
Dicséretes a szerénységed, azért az nem mindennapi, hogy valakinek hatosikrei szülessenek... Nemek aránya? Vagy úgy vagy vele, hogy ráérnek később is eldönteni?
-
válasz norbert1998 #93744 üzenetére
jó kérdés, ebbe még nem gondoltam bele
de mivel ez csak a Te/Ti képzeletek szüleménye, ezért ö nem fog tudni rólaIgazgató Úr: jaja a becsületes nevem, Lacielvtars
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #93744 üzenetére
Prohardveres? LaciÚr teljes neve nem Elvtárs László
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93742 üzenetére
Tényleg, mit ír majda gyerek az ellenőrző elejére az Anya neve és az Apa(gondviselő) neve bekezdéshez?
Prohardveres Lászlóné az anya és Prohardveres Lilike a gondviselő? -
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #93738 üzenetére
A gyermekeid száma körül kialakult bizonytalan találgatásokra reflektálva, tizenkilencre lapot húzva, rögtön négyre emeltem a tétet... Egyébként hogy bírjátok? Nem lehet könnyű a hármasikrekkel...
-
válasz norbert1998 #93741 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93740 üzenetére
Mint az
apjáéanyjáé? . -
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt....korán van...a fiam már vagy két órája ébren van....
-
válasz Mahrenburg #93729 üzenetére
vajon kire teCCik gondolni?
caindwan: +99999999999 a néniék és a linkelő gazdájának
Popes: ejha, kellemes "kuFFer"
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert van baj eleg. Meg apro penzert sem veszik a kicsi Furykakat...
-
Popes
őstag
Olyan csendbe vagytok, csak nem kirándultok?
Deus ex machina
-
Mahrenburg
őstag
LaciÚr - Fogadd gratulációmat a hármasikreid születése alkalmából!
-
norbert1998
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Sas:
Work work work work work work
He said me haffi
Work work work work work work
He see me do mi
Dirt dirt dirt dirt dirt dirt
And so me put in
Work work work work work workXbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
Aki nevetni akar
[link] -
Methionyl
senior tag
mozi, edzés, tanulás, lazítás. így ebe a sorrendbe
sas nekem is kéne..majd honlap
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
Fuvet nyirok...majd kesobb lehet egy kis grill....
-
inspiroyhome
senior tag
Szép napot!
Itt is remélhetőleg kis lazulás lesz. Update a jogsival kapcsolatban, kilencedikén találkozom egy új oktatóval, aki remélhetőleg ezúttal emberi árat szab.
Lassan kéne csinálnom egy portfolio féleséget, illetve egy önéletrajzot.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #93716 üzenetére
Gépet szerelek még mindig. Azt a "retro" "vackot". Sokszor közbejön valami, most például az, hogy nincsen kedvem kiszedni a másik géptől a monitort(perpillanat nincsen itthon használaton kívüli monitor, az a gép, ahol van a monitor, pedig szinte minden nap van használva).
A CPU és a CPU hűtő(valami alumínium magos) polírozása hány °C javulást hozhat?[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ki mit csinál ma? Nálunk lazulás lesz...
-
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #93712 üzenetére
Ha éppen félre néz, akkor nehéz lehet, de látom a fejéig nem jutottál el, hogy észrevedd
Aztán nehogy elessen ballagás közben@Methionyl: Programozás mindenképp. Suliban majd informatikai védelmet (vagy, hogy hívják magyarul ) szeretnék tanulni
-
-
Methionyl
senior tag
válasz #Morcosmedve #93709 üzenetére
Reggelt! Ez reggelre megölt..
Lilielvtárs Kellemes ballagást, remélem kipukkadtok a sok ételtől
Tehénke Nincs még semmi veszve sok kitartást neked. Amúgy mi szeretnél lenni? Mivel foglalkoznál leginkább?
más: ma megnézzük moziba az Alice tükörországban. Hát..kiváncsi leszek.
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
DiszNóÓl
senior tag
-
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #93703 üzenetére
Köszönöm a gesztust ámbár emlékeim szerint ezt a dolgot fél éven belül másodszor adtam elő. Egyszerűen valamiért az égett az agyamba hogy két lányod van, ne kérdezd miért.., über ciki, nem lesz harmadik!
-
válasz Habugi #93701 üzenetére
Hablatyi Uraság... meg mentem én neked a helyzetet
ugyanis nem fogalmaztam egyértelműen, a betűvetéseimből , lehetett arra következtetni hogy valamelyik gyerek ballagására megyünk, tehát a Te kérdésed, maximálisan megérthető
tehát 1:1[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #93700 üzenetére
Az jáú, ~10perce filózom rajta mit írjak erre hogy ne csináljak még nagyobb hülyét magamból de szerintem ez a szituáció már menthetetlen..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest