Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #6857 üzenetére

A firébe minek cc? hol írtam én olyat hogy kell bele?

a natureba minek dd? :U

natureba van rengeteg heal, sok cc, juggert még a nerf után is megfogja, hiába a disenchant.
    nature aff hatna de, az meg nagyon drága.

van mind controlra képes egységetek ami ugye még egy t3as lapot is vált.
    egyszerre 2 célpontot lövő távolsági egység t1en spell blokkoló lapok, void visszaáramlást gyorsító lap, olcsóbb leivást lehetővé tevő,

jah és ott van még az enli is :K

A creeping tud jól jönni, bár a discenhant olcsóbb.

ez hogy jött ki? mind2 80 power, igaz dis. csak 3as upon mert előtte 90.

szal a disenchartot egyáltalán nem éri meg használni , hiába t2es csak a juggerrre éri meg rádobni, mivel csak 1 egységre hat. jobban járok ha a 80 powerből inkább hivok mégegy egységet majd 5-10 mp múlva használhatom a lecc-zett egységem is feltéve hogy addig nem ölik meg.

és ált az első cc oink szokott lenni ami ugye csak 45 power a 3as upon nézett 80al szemben.

s egységet elég gyakran hívnak t1-en, fire és shadow vonalon biztosan. mivel az M-es egységek drágábbak.

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #6857 üzenetére

de az már regeneráció lenne nem hiába ilyen a surge.

hurrikán is nagyon hasznos, csak te is szinte mindnet pvp-be nézel. am abba is jó én pl szoktam s egységeket hívni. :C

cc-mellé nem is szabad eruption féle lapokat kiadni.
    vagy te abba beleegyeznél h no cc a anturéba de kapnátok dd spelleket?

Revege az nem sebző spell akkor.
    meg ott van a parasite az viszont pvp-ben is használható.

Gyuri:
    Nature sajátosság h erős egységek drágábbak.Ezen miért akadsz fel ennyiszer?
    Akkor ennyi erővel ott a heal jó h annyi mint 1 amazon, de a fire,frostnak,shadownak nincs ilyen spellje.
    nem előny ez a többi frakcióval szembe?

Új hozzászólás Aktív témák