Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Volgafan #21941 üzenetére

Nem akartam a frissítési listába beleírni a saját véleményemet (még ha elkezdésekor az 5 perces időkereten belül is voltam), ezért jön a duplapost

A juggert is nerfelték valamelyest, szóval nem kell aggódni annyira. Mostmár nem játszhatják el a pure fire-ösök, hogy instant rombolnak orbokat/welleket azzal, hogy leraknak egy-egy bannert melléjük és az egyiknél a jugger megjelenése után instant stampede funkcióval rombolnak (így esélyt sem adnak a megállítására az olyanoknak, akiknek nincs frost orbjuk ÉS nem elég gyorsak a glacierrel - hiszen a stampede-et az eközben rárakott cc alatt is végrehajtja). Így pedig lesz esélyed megfogni a juggert a grigori desintegráló képességével! Tessék használni azt! ;)

Abban mondjuk nem értek egyet, hogy kevesebb grigori-soulshatter-nasty kombó lesz, mivel ezeket eddig szinte csak 2v2-ben azokra a helyekre alkalmazták, ahol legalább 3 well és egy orb állt (hiszen 2-őt beleütve az orbba és nastyzve a jelenlegi formájában soulshatter nélkül is levisz egy olyan bázist, ahol 2 well és egy orb van). Ezzel szerintem pont azt érik el, hogy soulshattert is fognak hozzá használni, vagy szimplán áttérnek a még mindig működő silverwind-soulshatter-nasty kombóhoz.

A furnace of flesh/soul splicer nerffel azt érik el, hogy pár pálya sokkal lassabban lesz megoldható, illetve a battleground idők is valamelyest lecsökkennek - de ezen utóbbiak max. 1-2 perccel.

A lost spirit ship nerfjét pedig nemcsakhogy megértem, de szerintem pont sikerült eltalálniuk azt a pontot vele, amivel még használható lesz pár pályán, de nem ez lesz a legjellemzőbb.

Mivel az elmúlt időszakban már rebesgettek ilyen irányú (furnace, splicer, ship) nerfeket, ezért hozzá kell tennem, hogy már egy ideje tudjuk miket fogunk alkalmazni a pályákon ezek helyett. Csak egy példának vegyük a bg-t: 1 ember épületekkel és spellekkel supportol (1 wheel attack-ra kapcsolva - elég power esetén akár a másik 2 típust is bekapcsolják -, 2 shrine of war, 1 incredible mo pályától függően 2-es vagy 3-as funkcióra állítva, amik mellett a cluster explosion mindkét típusával besegít). A másik 3 emberből 1 enlightenment + batariel + 2 fajta cluster explosionnel harcol, míg a maradék kettő 1-2 Overlorddal/Grimvine-nal, pár LSS-el és infect + frenetic assault segítségével gyakorlatilag átgyalogol a pályán. Ez már tesztelt és működő taktika lvl 10-es bg-k terén is. Persze az LSS sebzése kisebb lesz, és a powerköltsége is nő, de mivel elsősorban nem ezekre épül a sebzés kiosztása t4-en, ezért ez nem igazán érdekes. a lényeg az, hogy még mindig ugyanannyi rakétát fog kilőni, így több célpontot lőve még ezen frissítések után is a legjobb splash dmg-et kiosztó t4-es légi egységről van szó (a többi csak a célpontja körülötti pici körben sebez, míg a lost spirit ship hatalmas területen hajtja végre ugyanezt).

P.s.: Uhh, ez megint egy kicsit hosszúra sikeredett, de ha már 2 ember végigolvassa, akkor úgy érzem megérte megírnom

Új hozzászólás Aktív témák