Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Murder3
üzenetére
(#18335) fantom922: Úgy értettem, hogy akkor tudom ezt a rangot t1-en, mikor én vagyok shadow t1-el, és nem úgy, hogy az ellenfél van azzal. És emellett nekem egy ideje már ott vagy a barátlistámon, mint Ovobacsi...
(#18336) zoli.22: Te se légy szégyellős, akikkel eddig úgy játszottam 2v2-őt, hogy ők csinálták a void-visszapörgetést és én csak a furnace-ot tettem le, te voltál az egyetlen, akire nem panaszkodtam meccs közben emiatt.
(#18337) OnSeT: Az altar of nihilt pont a void-visszapörgetéssel egyszerre teszteltük Gergővel 2v2-ben, csak akkor még úgy, hogy egyedül csináltam mindent és Gergőnek nem volt bent a furnace sem. Én meg 5 épülettel a pakliban pedig t2-őn nagyon gyenge voltam (pure shadow pakli volt mage-ek, nether és harvi nélkül boosterrel)... De a void-visszapörgetéses módszerrel az altar of nihil nagyot üthet, hiszen akár a támadás kellős közepén is el lehet sütni a voidstormot úgy, hogy nekünk nem hal be semmink. Egyébként ez azért maradt a tesztelés fázisában, mert nem volt u3-on az altar of nihilem, így megépítés után még várnom kellett egy percet, illetve a másik 3 épület olyannyira durván bevált, hogy szinte azonnal elfeledtette velem ezt a lapot. Jah és még egy dolog: én vagyok a játékban TBPeti, ha ez nem lenne tiszta. Phoenixek pedig alap dolgok a paklimban pont az embalmer miatt, illetve az aurába ezt szoktam hívni. És egy kis érdekesség: 4 phoenix wellt bont, 6 pedig már full hp-s orbot és a körülötte lévő welleket is!
(#18338) fantom922: Engem mostanában már Zoli folyamatosan Tibinek hív, szóval már nem lepődök meg tőle semmin. De amúgy is megkaptam már az életben kb. mindent, hiszen a Tamás Bence Péter név miatt kb. minden néven szólítottak már...
(#18339) Murder3: Igazad van, nem tudtam, hogy a SoG-nak van az a tulajdonsága is, hogy a hatása alatt a void egyáltalán nem nő, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy 500 voidnál már így is megéri, hiszen soha az életbe nem fog ennyi voidod visszapörögni a power-poolba.
(#18340) Murder3: 2v2-ben a voidstorm mellett az altar of nihil eldönti a meccset, ha okosan használja az ember ezeket, így ezzel nem értek egyet veled. És ha visszapörgetjük közben a voidot, akkor az ellenfélnek esélye sincs védekezni ellenünk, hiszen a voidsormot nem 100 powernyi egységre szokás ellőni, hanem 300-ra minimum (1v1-ben az én meccseim kivételek, hiszen én azt ellövöm 2 maulerre is, de az más lapra tartozik). És pont itt jön az, amit te nem tudsz: az a "t3-as void", amit megemlítesz nem fog létrejönni, ha az altar of nihil be van kapcsolva! Persze még 2v2-ben is a legtöbb meccsen eldől t1-t2-őn a játék, de ha t3-ra érünk, akkor az altar of nihil + voidstorm egy védhetetlen kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest