Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz OnSeT #11725 üzenetére

Swampot szét knockolja a drake támadása. Egy szint után meg olyan hülyét nem látsz aki csak azzal jön. Szóval a swamp az esetek többségében nem müködik.

A sirit nem intézi el a drake + ravege kombót. Még akkor se ha 2 spiritet hivok. Én bukom min az egyik spiritet. Az ellen meg a ravege árat. Ami spel és 100%-a megtérül.

Nem kértem a lava sebzésének további csökkenését. Csak megjegyeztem, hogy akármennyit hivsz belőle a hatása nem csökken.
    Egyébként a cc maga nem sebez. Szóval az powerköltséget így nem lehet összevetni.

Nem sajnálom a zöld dis-t senkitől, a juggert se. A stampede viszont 100 powerért túl erős. Nem áll arányban azzal, mire egy campet felhuzól. Mint amennyiért az lerombolod.

Harvi ellen egyedül a spirit roots hatásos. Ha van hozzá távolság. Kis mapon min egy well megy a levesbe.

Nem a pure firét ölik meg. Hanem az instant camp rombolást.

Mondok mást. Mi értelme, hogy t3-n megint naturét hivjak? Vagy t3-n megint frostot?
    Semmi. Elözönél ott az aby. Ami jó lap, de lássuk be t3-n is arról szól a dolog, hogy ki tud olcsóbban pusztitani. Vagy ott az avatar. Simán üthető.
    Szóval azt kell látni, hogy full pure pvp paklival most fire és shadow deckel érdemes menni.
    Néha egy-egy játékost elkapok akik full naturéba tolják az 1v1-t. Dehát jómagam is sokszor shadowot használok t3-ra. Full frostos-t meg 1000 évente egyet látok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés