Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Light Yagami
junior tag
válasz AsakuraDave #1798 üzenetére
Úúú, 15 másodpercnél de király, ahogy a robbanás mozgatja a fákat! Nekem bejönnek a modern fegyverek, már nagyon unom így 20-25 év gaming után a világháborúkat... a BF1 frissítő volt az első vh-val, hihetetlen ötlet volt a Dice-tól, de a BF5 már megint egy újabb 2.vh rókabőr. De legalább Frostbite-tal!
-
mcwolf79
veterán
válasz FollowTheORI #1800 üzenetére
Gyanítom a XIM és társai , amivel lehetett konzolon egerezni (meg talán makrókat beállítani , de ebben nem vagyok biztos) .
Gondolom mind az új BF és COD is natívan fogja támogatni a bill+egeret , szóval a sírás oktalan . Annyi , hogy a XIM -et kontrollernek érzékeli a konzol , így bedob hatja kontrolleres lobby-ba .Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
CptAdamica
veterán
Milyen fizikai modellt szeretnél egy grappling hookra? Vagy mi lenne az elvárt azon kívül, hogy eljutsz A-ból B-be?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Leon77
őstag
válasz Light Yagami #1797 üzenetére
Nem tudom, mert a ps4-en a bf4 (azt játszottam utoljára, mielőtt eladtam a konzolt) az nem támogatta az egér+ bill kombót.
De, ha az 5 támogatja, akkor nekem van logitech g502-es egerem, annak van memória módja. És alapból az egér úgy viselkedik, ahogy a saját belső memóriájába elmented. Én így használom. Sok játék nem ismeri fel az egérgombokat és ezért én például billentyűzet kódokat adtam nekik, így az összes gombját tudom használni és nincsen a működése a logitech szoftveréhez kötve.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
batai15
félisten
Nekem továbbra sem tetszik ez a harc közbeni fegyver alkatrész csere . A hangtompító még csak csak , az otpika talán talán , de a többi ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
" Hát ezek a "futurisztikus" fegyver modellek belőlem a hányingert váltják ki "
Mármint mire gondolsz? Ma is létező fegyverek vannak benne, csak más néven. Az M5A3 például egy módosított SIG Sauer MCX. (Ami alapból 2015-ös)
A fizika hiánya vagy a Grapling hook megítélése szerintem szubjektív, ez egy videojáték, abból is az árkádabb fajta, nem egy katonai szimulátor, egyik BF sem volt az. (BF3-4 sem, sőt, amilyen trükköket ott csináltak a népek, OMG )
Ahogy írod a Tarkov ilyen, de az össze sem hasonlítható ezzel szerény véleményem szerint, azzal csak az játszik aki szeret "szenvedni" (NO offense Tarkov fanok. )
Live-Die-Respawn
-
AsakuraDave
őstag
válasz CptAdamica #1803 üzenetére
Nagyon illuzió romboló, hogy rombolható környezet és pl a fák, bokrok stb a robbanások hatására mozognak de melletted a GI JOE egy vonalba repül fel a grapling hook-kal...
Mondjuk nem egy egyenes vonalat kellene leírni vele hanem egy görbét mivel nem egy kifeszített merev kötélről van szó. 60-90 fokos szögbe van végig azért elég nevetségesen fest szerintem.
pl AC Syndicate-be 100x realisztikusabb a grapling hook, hogy sose egy fix vonalba visz fel hanem elösször inkább az épület falához húz fel és onnan pattogsz fel tovább.[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
3L1T3
addikt
válasz AsakuraDave #1808 üzenetére
Azért nagy problémák vannak a világban, ha tényleg ez a legnagyobb probléma egy játékkal!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
FattyDove
őstag
Hát ez dráma. Vissza is kérem a pénzem a Green Man Gaming-től, azzal az okkal, hogy az AC Syndicate-ben sokkal, de sokkal valósabb a grappling hook, tehát már nem is kell a BF 2042
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Szép rajz!
Elfogadom, bár ha a játék jó, akkor annyira nem érdekelnek ezek az apróbb fizikai tényezők. Igazából olyan is volt a 4-ben, hogy C4-ekkel felreptették a tankot...
Megyen!
-
AsakuraDave
őstag
2021- et írunk tudtommal így eléggé nevetséges, hogy egy ilyet nem oldottak meg, igaz lehet a véglegesbe nem fog ennyire idiótán kinézni ez a grapplingeléses hülyeség. Mindezek mellett az egész játék eddig olyan semmilyen így videók alapján, majd ha open beta lesz megnézem de eddig csalódás.
[link] 3:50 azért elég nevetségesen néz ki, hogy a levegőben egyvonalba odahúzza magát
De jah legyen ez a legnagyobb hibája és akkor okés.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
AsakuraDave
őstag
válasz CptAdamica #1811 üzenetére
Csak ez egy gadget amit fixen megtervezve direkt raknak a játékba.
A C4-ezéses hülyeségek meg szimpla játékosok által kihasznált "glitch" ha nincs TK akkor ilyenekkel lehet hülyéskedni jah de amúgy nem.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Light Yagami
junior tag
válasz AsakuraDave #1812 üzenetére
Batman is egy síkban húzza fel magát az 50 emeletes felhőkarcolóra, ráadásul 2 másodperc alatt. Még nem szólt senki a DC-nek, hogy nem élethű.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz Light Yagami #1814 üzenetére
Szerintem egy ilyen háborus játékba nem való ilyen faszság mint grappling hook de ha már annyira akarják akkor olyan megoldással kellene, hogy nem 600km-ről lövöm a házra és húz oda egyvonalba... Ha ilyet látok akkor lézerfegyverek meg ilyeneket várnék a játékba nem azt, hogy azért próbál realisztikus lenni...
Mert ha ez okés akkor igazából semmit se szabad kifogásolni, hogy az mé nem igy meg úgy van. Hát azért mert egy fantasy agymenés az egész.
Ha rombolhatóság, környezet valósághűen viselkedik ha felrobban valami akkor a lökéshullám mozgatja a fákat, bokrokat stb akkor azt miért olyan nehéz megoldani hogy ennek a szarságnak is realisztikus hatása legyen mert még a trailerbe mikor nyomja ezt a szart belső nézetbe valamennyire érződik, hogy azért hat rá a gravitáció és egy görbét ír le a mozdulat de annyira lassú és gagyi az animáció hogy nagyon gagyin hat.
[link] Nem tudom de nekem úgy fest hogy azért előre fele is halad a modell nem csak felfelé de jah ez sem "tökéletes"
De amúgy sorry, hogy én 2021 közepe táján már elvárnék egy szintet a játékoktól persze tudom, hogy EA kiadó így csóri DICE-nak kb arra van ideje és erőforrása, hogy egyáltalán legyen valami futattható játékuk. Csak mondom nekem eddig az összhatás főleg ezzel a grapplingeléssel elég gagyinak hat akkor már ott van a COD ilyenre.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
nincsnév007
őstag
válasz AsakuraDave #1815 üzenetére
2042-ben lehet már mi is így fogunk közlekedni, ha nagyon szigorítják a dízeleket.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz nincsnév007 #1816 üzenetére
Nah jah, épp lehet ez ami zavaró számomra, hogy jövőbeli hadviselés akar lenni és hát erre mit mondjak lehet ilyen lesz lehet nem. Nekem ezek sose tetszettek, a COD futurisztikus részei is harmat gyengék és hülyeségek voltak még COD szinten mérve is
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Light Yagami
junior tag
válasz AsakuraDave #1815 üzenetére
Abban egyetértek, hogy ilyen játékba szerintem nem való grappling hook, viszont végre lesz valami "fegyver" a 20 percen át a 17. emeleten bújkáló sniperek ellen.
-
3L1T3
addikt
válasz AsakuraDave #1812 üzenetére
Értem, amennyi energiát öltél az itteni hozzászólásokba, azt bőven arra is pazarolhattad volna, hogy írsz nekik minden létező fórumon.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Leon77
őstag
Kicsit visszatérve arra, hogy egérrel játszani csalás konzolon, hát nem, ez hivatalos, sony által támogatott cucc és van egér + bill, ps5-ön is működik, ki lett próbálva.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
Leon77
őstag
válasz zebra_hun #1821 üzenetére
Pontosan, ez hivatalos és működik, innentől kezdve mindegy is, hogy van xim, vagy nincsen és nem lehet rásütni, hogy csalás. És persze ugyanúgy működik, mint a xim.
Viszont a ps 5 150k, egy vga most meg 3-500k. És az csak egy vga. Én megvárom az őszt, aztán eldöntöm mi legyen, de úgy tűnik, hogy konzol lesz ebből. Ezzel a bf-el nagyon szeretnék játszani , de nem akarok 300+-t kiadni egy vga-ra.
-
mcwolf79
veterán
Tévedsz , a XIM azért csalás , mert kontrollernek érzékeli a gép. Az általad linkelt kütyü az analóg karokként kezeli a egeret , ezért sohasem lesz olyan pontos , mint a natív (vagy a gép által annak hitt egér). Ezt írják is, hogy közel sem hozza ugyanazt az “élményt” , mint a rendes egér pl. PC-n. Szóval ne keverjük a körtét az almával , mert nem ugyanaz a kettő.
Sokaknak nem fog ez tetszeni , de rohadjon le a keze aki XIM-et használ . Akinek nem tetszik a konzolos irányítás ,az takarodjon vissza PC-re . A nativ támogatás az más tészta , ott van rá lehetőség szelektálni (pl. COD).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Topikgazda
[XIM Technologies – Official site of XIM Technologies advanced gaming products]
Röviden a lényeg, hogy az egér és bill által generált input jelet átalakítja a kontrolleres input megfelelőjére.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sixpak
nagyúr
válasz AxBattler #1825 üzenetére
Sosem volt konzolom, elég felszínesek az ismereteim, annyit tudok, hogy van hozzájuk kontroller.
Ori: én azt hittem, hogy ezt alapból tudják a konzolok és a játékban lehet beállítani.
Ha lenne konzolom, szerintem én is egérrel tolnám...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Topikgazda
-
stickermajom
addikt
Nem bírtam magammal és előrendeltem, mert a gameplay videók alapján nekem átjött a régi BF3-4 feeling, azokban volt jó pár órám anno.
Azokat PC-n toltam, most már csak PS5 van és emiatt az egy játék miatt nem feltétlenül építenék gépet fél millióért. Meglátjuk mennyire fogok anyázni a kontroller miatt.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz Light Yagami #1818 üzenetére
Most tényleg ezen rugózni?!
Már több mint 15 éve is volt a BF2 Special Forces-ban grappling hook. -
batai15
félisten
plussz ott a cronus cuccok is.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz Light Yagami #1832 üzenetére
"egyetértek, hogy ilyen játékba szerintem nem való grappling hook"
-
anubis6
aktív tag
válasz aerosmith #1796 üzenetére
Van jó-pár ilyen csatorna már, érdemes őket csekkolni, sokszor rakják ki ugyanazt is, különböző minőségben, elég csak beírnod youtube keresőbe, hogy: 2042 playtest
Én nem mentegettem, a valóstól még ez is messze lehet, de nem rossz kis betekintéshttps://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz Light Yagami #1834 üzenetére
Ezt hívják oximoronnak.
-
IntelKiller7
veterán
válasz Light Yagami #1837 üzenetére
Az.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Fitzgerald
veterán
"Grafika az ugyanolyan amúgy konzolon, mint a pc ultra?"
Bizonyos játékokban igen, mondjuk a konzol életciklusának első 1-2 évében.
Aztán ahogy haladunk előre az időben, úgy lesz belőlük egyre inkább kvarcjáték.Tréfát félretéve, nekem még ingyen sem kéne konzol. Semmilyen konzol nem képes a pécén meglévő kényelmi funkciókat, a platform flexibilitását, modolhatóságát reprodukálni, nálam meg mindez esszenciális. Arról nem is beszélve, hogy sok játék 60, ne adj isten 30 (!) fps-re van capelve, én meg multis shootert el sem tudok képzelni 100fps alatt.
Akkor már inkább a csalók.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz Fitzgerald #1840 üzenetére
185-ért azért kell húzni egy határt. Vagy 120 FPS és "szarul" néz ki, vagy 60 és jól.
És akkor ott van még az a pár cég akik basznak a játékokat normálisan megcsinálni, és akkor van 30FPS. Pl Ubi játékok. Bár már ott is soknál kezdik kihozni a javításokat, és kapják meg a 60FPS-t.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Fitzgerald
veterán
válasz IntelKiller7 #1841 üzenetére
Nyilván. Ez leginkább a "csalók ellenszere a konzol" kommenteknek szólt.
Sokunk számára sosem lehet alternatíva a konzol.
Ha focista vagyok, és folyamatosan felrúgdalnak meccsen mindenféle köcsögarcok, akkor nem az a megoldás, hogy elmegyek inkább kosarasnak. -
IntelKiller7
veterán
válasz Fitzgerald #1843 üzenetére
Anno én is PC-n toltam. De szerintem ez a csaló szöveg néha már nagyon túl van tolva.
Néha pár kommentet elkapva innen onna, úgy jön már le, mintha délután 2-től 8-ig minden meccsen tele lenne csalóval a szerver.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
k-adi
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
válasz IntelKiller7 #1844 üzenetére
Egy időben nem is volt így. Pl. BF1-ben 2018 után kezdtek igazán gomba módra elszaporodni a csalók, BFV-ben meg 2019 közepe környékétől.
Elég egyszerű kiszúrni őket killcam nélkül is, ha már kellő rutinnal rendelkezel.
Szuperhumán reakcióidejű, lehetetlen helyzetből, füstön-ködön keresztül is tökéletes fejeseket osztogató homo erectus erectus.
Akkor tűnnek fel, amikor már felmérted a mezőnyt, illetve az ellenfél játékosainak kompetenciáját, és már javában tart a játék, felvetted a ritmust.
Majd egyszer csak gyors egymásutánban, valami lehetetlen helyről/szar fegyverrel 3-4-5x lelő ugyanaz az arc.
Aztán kapcsolsz hogy valami furcsa ebben az egészben, nyomod a tabot, és látod hogy már 70/3-as k/d-je van, gyalogosként ráadásul.
Megfelelő rutinnal a jó játékosokat is könnyű megkülönböztetni a csalóktól.
Persze sok olyan arc van aki nem képes erre, jellemzően ők cheaterezik a jó játékosokat is. -
Light Yagami
junior tag
válasz IntelKiller7 #1844 üzenetére
Tegnap meglőttem kúszva a medic füstjét random és megöltem 2-t. Vártam hogy leanyázzanak vagy cheaterezzenek, de elmaradt. Szerintem 90%-ban a cheaternek csak jó napja van vagy mákja mint nekem.
-
IntelKiller7
veterán
válasz Light Yagami #1847 üzenetére
Ismeros.
en is lottqm mar parat fuston.
tegnap metron pont 1 HS-t sikerult sniperrel.[ Szerkesztve ]
-
Light Yagami
junior tag
válasz IntelKiller7 #1848 üzenetére
Az szép! Gratula!
-
IntelKiller7
veterán
válasz Light Yagami #1849 üzenetére
Meg az ilyen homokzsakos a kedvencem. [link]
meg van meg egy csomo. Csak megtelt a felho, azt nem tolti fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest