Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz
kriszpontaz #40961 üzenetére
Színvakoknak semmilyen colourblind es opció nem segít max a színtévesztőknek!
Amúgy tényleg jobb azt beállítani de grafikailag semmin se változtat csak a járművek illetve a gyalogosok felett lévő feliratokat színezi meg!!
-
LLD
aktív tag
válasz
Sonic* #40833 üzenetére
Na a következőket tartsd szem előtt ha multizni akarsz 30-40 fps el kínszenvedés lesz!A személyes tapasztalat minimum: I5(legkisebb is jó) 6-8 giga ram gtx460-6850!Ennyi!Volt G850,I3 2120,I5 2320.A kétmagosoknál folyamatos 90-100% körüli terhelés és nagy fps zuhanások voltak illetve ilyen kicsit mikrolaggszerü a mozgás hiába van 40-50 fps!!
-
LLD
aktív tag
válasz
p0rch_m0nk3y #39517 üzenetére
Szerintem a majomgecikurvák nem tetszik nekik minthogy te lennél az alapító!!
LOL Kifogásolhatóan vulgáris és obszcén!MUHAHAHA!!
-
LLD
aktív tag
hello!
Lenne 1 olyan problémám,hogy haver megvette a játékot és telepítés után originben látszik a játék de a battlelog azt írja vegye meg!!???Valaki help!!pb frissítés stb meg volt!! -
LLD
aktív tag
válasz
tejeskifly #35735 üzenetére
Rambómedic!!!
behánytam a röhögéstől meg a másikon is amit ide linkeltél!!
-
LLD
aktív tag
válasz
blade zte #35688 üzenetére
Pontosan de ezeken még jókat is röhögünk játék közben és egyáltalán nem dühítő!!
De az amit írtam ahhoz nem kell nagy ész+semmi extra nincs benne főleg még ha valaki meg is torolja!!
p0rch_m0nk3y:én is szoktam trollkodni meg szerintem melyikünk csak amit írtam elég fapados húzás nem ??így jártak bünti lett a vége!! -
LLD
aktív tag
Nincs is semmi gond csak szerintem ez sz@r műsor,és nem trollkodás!!Azt mondanom se kell persze utána kilépett a két pöcs pedig még volt pár ötletem,hogy elvegyem a kedvét az ilyenfajta játszadozástól!
Nem kell csodálkozni ha nem szívesen látott játékosok vagyunk pár szerón az ilyen idióták miatt!! -
LLD
aktív tag
Omanon tegnap azzal szórakoztak,hogy a haverja squad társam volt és ráéledtem az E ponton lévő egyik félkész toronyház tetejére!!Gondolom szólt neki ts en,hogy ott vagyok!Azt eljátszották a nagy trololót ráéledek lelő feléleszt lelő!!Mi a fakk nézem a killcamban,hogy eszibe sincs rálőni arra várnak megint ráéledjek na ráéledtem aztán 100 fele szúrtam a szivét a köccsének!!
És jött a megtorlás is még + ba beszálltam az anyahajón 1 Venomba elrepültem az A pontig azt a fejére dobtam a helit sajna rá kellett segíteni+acw-r el,hogy megdögöljön!!
Húúú de jóóvóót!!Hát tömören ennyi!!
Ja ha meglátod osszad a kis gennyládát!!
-
LLD
aktív tag
ismeri valaki [link]!?
-
LLD
aktív tag
válasz
TTomax #35569 üzenetére
Vótmá általam!! És ez csak csepp a tengerben xbox on érted
akkor pc re el se akarom képzelni mik vannak!!
-
LLD
aktív tag
válasz
p0rch_m0nk3y #35475 üzenetére
Akkor itt van 1 Bandar Desert
(#35482) Winne : A megfáradt öreg páncélos némi smúúkal!!
-
LLD
aktív tag
válasz
DeadMeat #35372 üzenetére
Ja idegesítő de vajon mennyi közülük a bannolt új accal???Mert azért látni,hogy nem ismeretlenül bánnak a fegyverekkel+ a pályán is eléggé otthonosan mozognak!!Járműnél is ezt tapasztalom reactivos tankomat 1 lövésből disabled???(tudom bugos de nem ilyen helyzetről van szó)
-
LLD
aktív tag
Nvidia driver csere után ez fogadott??Ötlet?
Ez mi a fakk már megint?? -
LLD
aktív tag
válasz
csizihungary #33884 üzenetére
Nagyon jó!!!!
Nekem is van egy hasonló tankos csak már régi!!(vótmá)
Pont kérdezni is akartam nincs e tudomása valakinek arról,hogy a Colour Tweaker használata miatt bannoltak e valakit??Eddig azzal toltam de mióta mondták hogy bann jár érte inkább leszedtem!! -
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #32297 üzenetére
Nem tudjátok mi a pics@ van nem tudok csatlakozni egy szeróra sem!!
Visszaolvasni nuku!!Választ azonnal mert idegállapotban vagyok!!
Ja és tetű origint sem használok!!
-
LLD
aktív tag
Hátha neked ettől elmegy a kedved akkor nem a te játékod!!
A csapatmunka nagyon fontos ebben a játékban és ettől is igazán élvezetes!!
-
LLD
aktív tag
Egy kis segítség azoknak akiknek b@sz...ik az origin!!Két számot átírsz Hex-Editorral és játszol origin nélkül!!
Nem nem bannolnak és mentve lesznek a logon az adataid,én is így használom!!
Itt egy kis segítség!!Figyelmesen végignézni!!! És voala!! -
LLD
aktív tag
B@ssza meg magát az origin+a csűrhe aki kitalálta !!![szabadság
]
-
LLD
aktív tag
A sok vén marha nincs jobb dolgotok!!
(35)
-
LLD
aktív tag
válasz
Illusion1010 #20837 üzenetére
Most a tankozásunknak és az icike picike helizésünknek is véget vetnek!!!!!????
Gyalog galopp nekem nem az igazi!!
-
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #20332 üzenetére
Pont azért mentem rá mert kihívás volt vele megtanulni lőni!!
Na látod már le is csúsztam!!RPK-74
Áá az brutál az az ember!! -
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #20328 üzenetére
Gratula!!
RPK val felhagytam világrangon 350 vótam 2 hónapja azóta nem néztem 4098 killel!!
Már nem érdekel benne akartam lenni a százba de elmúlt!! -
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #20320 üzenetére
Ebben igazat adok!De én magamból indultam ki illetve akikkel együtt játszom!!Számunkra alap a miki,és nem azért mert annyira komoly a dolog hanem mert szórakoztatóbb és sokkal könnyebb!!Látod már a gondolkodás is más mert ha assault al vok mehetek éleszteni mert van még 2 társam akik foglalkoznak az enemyvel élesztés közben!!(persze jobb esetben ha nem darálnak be mindenkit)De hangsúlyozom nem akarom eldönteni ki hogy játszon vagy kinek mi legyen fontos!!
-
LLD
aktív tag
válasz
Redneck #20313 üzenetére
Melyik játékmódot preferálod legjobban??Mert ha ezeket a dolgokat fogod előtérbe helyezni akkor a squad társaid nem nagyon fognak örülni!!
PL: Ha valamelyik társamat élesztik simán fedezet tüzet adok arra az irányba ahonnan bekapta a lövedéket!!Még véletlenül se jusson eszibe kikukucskálni a fedezék mögül!!!Tehát ez miatt se érdekel a acc.!! -
LLD
aktív tag
válasz
Redneck #20300 üzenetére
Hát az első két játék nekem nem pálya! (alan wake,just cause)
Crysis 2 adja az biztos!!Bioshock ok amik még nagyon jók,jaaaajjjj és majd elfelejtettem ami a leges leges leg az a MAFIA 2 na ott lehidaltam!!!
De sajnos igen ez egy nagyon nagy hátulütője a dolognak de ez van!!
"Xboxon úgy nyomtuk a 3-at" ezt kifejtenéd
-
LLD
aktív tag
-
LLD
aktív tag
Vissza is igazoltalak!!
még egy kis móka!! -
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #20203 üzenetére
Köszi!!Itthon se szoktak unatkozni!!
Nem tudom mi volt a csípás sztori előzménye lehet napszúrást kapott a tornyon,de múltkor a fejemre esett egy heli miközben húztam az egyik pontot egyszer csak nagy robaj azt badluck sajna azt nem vettem fel!!Pedig igazán mókás volt!!!
-
LLD
aktív tag
-
LLD
aktív tag
válasz
Illusion1010 #20087 üzenetére
+1
-
LLD
aktív tag
Főleg egy kis pacsival azért oda b@sz na!!
[link]Redneck: Így jártál akkor se a motor a hibás!
-
LLD
aktív tag
Én nem tudom ki miért vette a játékot vagy kinek mire nő az epénis!!Acc,score/min stb!!!
De nekem erről szól a fáma!!!CSAPATJÁTÉK!!Számomra ettől nagyobb élmény nem is kell és ezt semmilyen magas stat adat nem adhatja vissza!!! -
LLD
aktív tag
válasz
Illusion1010 #19205 üzenetére
Kis gamma??És tényleg nagyon jó!!!
-
LLD
aktív tag
válasz
Illusion1010 #17825 üzenetére
Menjünk!Felveszlek logon!!Én sem vagyok valami űber benne!!
-
LLD
aktív tag
Ez az szúrd száz fele a szívit!!
}{3@Đ$}{0ot :
itt a beigért kedvcsináló!! -
LLD
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17769 üzenetére
Mindjárt feltöltök egy kis kedvcsinálót,nehogy idegbajt kapjál!!
Amint kész linkelem!! -
LLD
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17571 üzenetére
Háát nagy százalék az biztos!!De láthattad itt egy két vidijóban pro is azzal megy!!
-
LLD
aktív tag
Metro All Stars
Kis noboskodás!!
-
LLD
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17114 üzenetére
Nagyon qrva jó vidi isteni a muzsika!!
-
LLD
aktív tag
Nekem ehhez a majomhoz volt tegnap szerencsém,le is kellett lépni nem adta fel!!
-
LLD
aktív tag
Nee 360 ik vok a fucking RPK val!!
RPK
-
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #12638 üzenetére
Még az elején mikor megvettem a játékot,úgy hangilag adtam neki rendesen!!Az eredmény se maradt el.Feljött az alattam lévő szomszéd mert nem bírta a kiképzést!!Azt mondta olyan mintha a szobájában dübörögne a tank meg stb. hangra panasz nem lehet az biztos!!
-
LLD
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3886 üzenetére
Ezt a tagot én is jelentettem már vagy 1 hónapja és semmi nem történt vele!!
Rajtunk kívül még jó páran!!
-
LLD
aktív tag
Hát még egyszer nem neveznék be rá tuti!!
Meg ha lenne normális alternatívája akkor is ennyien játszanánk vele???
Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, i hét garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest