Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz gali777 #18600 üzenetére
Meghal a célpont ha eltalálod, kit érdekel mi volt a fegyver.
Tisztelettel: A noob azt jelenti hogy most kezdte a játékot és nem ért hozzá, ha nem vagy tisztában egy fogalommal akkor inkább mellőzd.Mellesleg nem azt írtam hogy Canalson lövöm a népet TDM-be hanem hogy Damán a kempert Rushban 50++ méterekről. Bármelyik fegyót lehet noobozni, aki még nem tanulta meg az x adott fegyó használatát az marad noob.
-
gali777
őstag
válasz regener #18603 üzenetére
Édes istenem. Tudom mit jelent a noob szó, de mára már szinte egyenértékű a low-val. Úgy látom te szeretsz mindenbe bele okoskodni, már tegnap se ment amikor az mp443-ról meg a pisztoly fejesekről próbáltál szakérteni. Ezeket ezután inkább mellőzd. De akkor itt fejezzük be, további sikerekben gazdag rpg használatot
-
stoon
addikt
válasz gali777 #18600 üzenetére
akkor az m320,gp30 at miért engedik sokan csak azzal képeasek őlni mert más fegyovan vagy nem találják el az enemyt vagy előbb kivégzik aztán váltanak erre a sz.rokra akkor az is noob, mert hát majdnem rpg/smaw hatása van
(#18606) Stunts666 : én kivenném a gammábol ha lehetne mondjuk a füstöt megértem és használom is a többit nem!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
'valaki help!nyár eleje fele battlefield 3-maztam,eredeti,...most hogy battlelogra fel akartam lépni,azt irja hogy az e-mail címem nincs regisztrálva(amin az origin fiókom van),kitiltottak,vagy mi?csak úgy töröltek?régebben küldtek egy e-mail-t h erősítsem meg az e-mail címem,de nem erősítettem meg...talán ez lehet a baj?valaki help!'
hali, haverom írta ki az előbb fb-ra. valaki tudna segíteni?
-
Snip3r_HUN
addikt
Napi adag ismét megvolt
Epic Moment - TV Missile Double kill + Smaw Jet Kill = Triple kill[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Aki kicsit csalni akar xD ----->Free hack FAIL BY DICE
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
xavix13
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18610 üzenetére
Ezer éves bug. Nagy warhírók szokták használni. (Nem pub. vs. warosok vitának szántam, még mielőtt sértődés, meg vita alakulna ki)
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #18609 üzenetére
-
seller007
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18610 üzenetére
Nem mondod hogy csak most jottel re erre... bf2be te voltal nagy csalo XD
-
zzola
titán
b+!
Mihelyst lesz pénzem, én visszamegyek konzolra. Ez a játék csak felviszi a vérnyomásomat, tele van sz@rházi g**i csalóval.
Írtam egy jó szaftos levelet a DICE-nak, hogy a lelkem nyugalmat nyerjen.
Menjenek a jó b**ös k**va anyjukba, a pénzünket elfogadjákj, de a g**i csalók ellen semmit sem tesznek...
Ezért érdemes volt ennyi pénz beleölni...[ Szerkesztve ]
-
-
csibe1
addikt
válasz Olympos #18618 üzenetére
Akkor ki biztosítson védelmet a játékbeli csalók ellen; hogy ne rontsák a várható játékélményt, amiért elég szép pénzt elkért a kiadó?
A Pb-s banda már nem most ásta el magát ilyen téren.
Szvsz DICE/EA felelőssége, hogy normális csalók elleni védelmet licenceljenek,
és ne egy ilyen semmittelen vackot." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Muerte
addikt
A legnagyobb kibaszás a Humble akció volt...bármelyik 64-es metro-ra vagy kanálisra felmegyek mindig van fent csaló és egyre csak több lesz.A legtöbbjük próbálja "ésszel" csinálni de aki már beletolt a játékba ~1000 órát mint én is az egyből levágja a dolgot...
-
Laraxior
titán
válasz Muerte #18621 üzenetére
Menj oda ahol nincsen csaló.... A játék elejétől mindig is ezen a két mapon és játékmódban volt a legtöbb csaló, minek akkor odamenni?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Muerte
addikt
válasz Laraxior #18622 üzenetére
Tudom hogy a BF nem erről a két módról és pályáról szól,de ha nekem ez a "hent" stílus tettszik akkor mit csináljak Emlékszem az elején te is csak az alagútban toltad sokáig aztán váltottál,engem a járművek totál hidegen hagynak,gyalogosként meg szaladgálni azokon a baszott nagy mapokon még régebben feljártam csipaként Bandar-ra soflamozni meg a campereket szedegetni de abba is beleuntam.Úgy vagyok vele ha van egy kis időm akkor legyen már pörgős a játék.
-
Attix82
addikt
Érdekes jelenség Windows 8 alatt. Vélemény?
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
válasz Attix82 #18634 üzenetére
Most ugyanez van nálam is. Caspian-on GPU 90%-on, processzor 85%-on és egyik sem megy feljebb. Ahhoz, hogy a játék több processzormagot tudjon használni, különböző feladatok különöbő magokon futnak és van amihez egyszerűen kevés egy processzormag alap órajelen és az visszafogja az egész játékot..
type your text here..
-
Attix82
addikt
válasz jacint78 #18635 üzenetére
Talán ez lehet a magyarázat, hogy 1 magnak kevés a 3.4 Ghz. Vagyis addig kell emelnem, amíg el nem éri a 100%os kihasználtságot.
Viszont a továbbiakba el kéne a 8szál, hogy szétszorja a feladatokat, mondjuk itt a másik kérdés, hogy szétszorná e ? Vagy lenne mondjuk 60% CPU kihasználtság de ugye a program miatt nem használná ki a 40%ot.
Talán ha valaki itt a forumon megnézné egy 4/8as CPUval ugyan ezen a pályán akkor meglenne a válasz...remélem lesz
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Attix82 #18636 üzenetére
Magad is láthattad, hogy húzva már nem limitálja semmi és akkor 100%-on megy. Ez nem úgy megy, hogy szétszórja e a feladatokat, azok mindíg "dzét vannak szórva", de, ha az egyik feladat limitál, akkor már lassul az egész.
Én csak azt nem értem, hogy lehet ilyen kevés az FPS, ha a kártya nem limitál és a processzorod jóval erősebb, mint az enyém, mivel az i5 nem HT-s..
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Neoteric
addikt
válasz Attix82 #18636 üzenetére
Bf3 nem kezel natívan 8 szálat, a 4-et ossza csak szét, vagyis ez gyakorlatban annyit jelent hogy ha csak nem fut a játék mellett kismillió egyéb dolog, akkor semmivel nem vagy előrébb egy 4mag 8szálas procival, mint egy 4 mag 4 szálassal.
Egy-egy screenshotról meg ne vonj le messzemenő következtetéseket, játszál mittomén 10 percet lehetőség szerint ugyanolyan körülmények között (ua aza pálya, kb ua annyi ember, stb) és közben benchmarkold, aztán a kapott min max avg fps értékeket hasonlítsd össze.PSN: ne0teric_sAN
-
Neoteric
addikt
válasz Attix82 #18642 üzenetére
Értelem szerűen amíg nem megy a GPU >95%, addig gyorsulni fog ha húzod a procit.
(#18644) jacint78: Belenyal, de a lényeg h nem extra feladatot kapnak az extra magok/szálak, hanem a meglévőket ossza tovább. Semmi előnye nincs a HT-nak bf3ban, ott a test.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
jacint78
addikt
válasz Attix82 #18645 üzenetére
Most nekem is örül a valagam, amit most húztam rá, pont ennyi kellett, ahhoz, hogy ne torpanjon meg a játék álandóan. kár, hogy ebből 3.8-nál többet sehogy sem lehet kipréselni.
Mutass már néhány FPS-t Vsync nélkül, mert ez nekem akkor is kevésnek tűnik a masinádhoz képest.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest