- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
http://www.revive2142.com ebből lesz valami?
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Az új patchről van valami nagyjábóli várható megjelenési dátum hogy mikor lesz kész a végleges?
-
Visormail
addikt
Frissítettem már a legújabbra a külön pb programmal de tojik rá, ha rájön az 5perc akkor aznap nem tudok játszani, máskor meg jó. Win és játék reinstall is most volt szóval minden friss és új, tudtam is vele már játszani egy ideig jó volt.
Prison85: teljesen ki van kapcsolva az uac is szóval semminek nem szokott gondja lenni.
-
Visormail
addikt
Mi a francért dobál ki minden szerverről 1-2 perc után üres szöveg nélküli punkbuster ablakkal??? Van hogy nem csinálja napokig, van hogy egyfolytában mint pl most egyáltalán nem tudok játszani vele.
Az 1.51 patch nincs még kész csak béta nem? Tényleg elérhető lesz benne a northern strike ingyenesen mint a bf2-nél az új patchekbe a 2 addon?
-
Visormail
addikt
Ezt nem hiszem már el hogy nem elég a lassított csatlakozás az ea master serverhez, most meg megint a punkbuster dobál ki szöveg nélküli üres ablakkal az összes szerverről 1 perc után, pedig legfrissebb az is

Ahogy ezt leírtam a következő indításnál pillanat alatt csatlakozott semmit nem kellett várni, azt hittem megijedt
de a punkbuster most is kidobott 
-
Visormail
addikt
Kezdem unni a gyári pályákat. Millió helyen lehet találni mindenféle map packokat (pl [link]), viszont egy fia szervert nem találtam még soha ahol ilyen custom mapokon játszatnának. Léteznek ilyenek? Ha nem akkor minek gyártják a mapokat?
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/3614.page
Here are links to custom BF2142 maps. They can be run on a local server, a lan game, or unranked servers.
Hogy lehet rátalálni ezekre az unranked serverekre? -
Visormail
addikt
Mostanába nagyon sokat tököl a játékba bejelentkezéskor mire kapcsolódik az ea master serverhez, 1percig is simán eltart régebben soha nem volt ilyen csak max 1 hete kb. Nálatok nem?
Ok kösz akkor ez is egy újabb ea/dice ajándék nem nálam van a gond (már megint).
-
Visormail
addikt
válasz
GS9 Miller
üzenetére
De jó hogy te ilyenekre figyelsz
Én egyszer megnéztem az intrót (felületesen
) aztán már ment is rá a nointro fix ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
F_Zolee hát patch az bizony nyugodtan jöhetne hozzá még dögivel, pl kijavíthatnák már ezt a szénnéégető hibát is hogy a kitüntetések nézegetésénél mindig kilép a játékból, meg pár új map is kéne már
-
Visormail
addikt
Jó kis cucc ha nagyon röpködnek a szunyogok előkapom és osztom őket rendesen, persze hogy leszeded e velük az nem rajtad múlik hogy milyen ügyi vagy hanem a pilótán, van amelyik nagyon ügyesen kitér, elhúz magasra vagy lemegy földközelbe, de van bőven amelyik nem sok kanyart tesz a mozgásába sőt többször meg is áll, mert pl lőni csak úgy tud
Azokhoz még ez a SAW se kell sokszor, jópárat leszedtem a csapatszállító emp lövésével annyi is elég volt már zuhant is le, de volt hogy attól csak leszállt szépen, akkor kiugrottam a csapatszállítóból és kapott egyet a sima tankelhárítóval
A legjobban azokat a légitranszportokat bírom amikre ráviszem a SAW célkeresztjét és már ennyi is elég, ahogy meghallják a pittyegést kiugrik mindenki a gépből még a pilóta is és lezuhan lőnöm már nem is kell na az lol -
Visormail
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
chickendance te használtad már valaha ezt a SAAW 86 anti-airt? Mert nagyon nem így működik, "szemhezvét után elsüt és nyomvatart+ követed a célt" a tankok elleni rakéta az igen így van de a légvédelminek köze nincs ehhez. Célratartod és automatikusan befogja a célpontot ugyanúgy mint a nem kézi rendes duplacsövű légvédelmi ágyú, szépen pittyeg amíg be nem fogja, ha megvan akkor sípol ilyenkor kell lőni és nem kell nyomvatartani egyből elkezdi amúgy is újratölteni nem is hagy bent a célzó módba akkor se ha nyomvatartod.
-
Visormail
addikt
Ti melyik szerveren szoktatok lenni? Melyik magyar vagy olyan amin sok magyar van? Meg esetleg normális társaság, kicsit unom mikor elmegy 5cmre mellettem a csapattárs mondom hogy need a ride aztán ő meg elhajt mellettem.
-
Visormail
addikt
Sziasztok régen jártam erre úgyhogy most reagálnék a 3 oldallal ezelőtti kérdésre hátha jobb későn is mint soha
Kérdezte valaki hogy meg lehet e oldani hogy ne kérje a játék a lemezt.
Én se találtam hozzá miniimage-t meg ilyesmit úgy tudom hogy nincs is.
Viszont egy másik fórumon segített valaki és azóta úgy használom.
Van egy VirtualCD nevű program (nem ingyenes), azzal leklónozod az eredeti lemezt a vinyóra, ez után abba teszed bele. Sajnos a daemon tools nem jó. A VirtualCD programmal se működik ha egy általa létrehozott virtuális meghajtóba csatolod fel, viszont ez a program tud olyat is, hogy látszólag a valódi DVD meghajtódra csatolja fel, és így már elfogadja a játék. Hát maga a program nem nagyon tetszik, szerintem túl van bonyolítva, de más módszert nem találtam, én is utáltam a lemezt rakosgatni mindig a meghajtóba. -
Visormail
addikt
válasz
biggamer
üzenetére
Így van csak online módban lehet fejlődni, offline-ba abszolút semmit se pont se rang se unlock. Sőt singlebe még titan módba se lehet játszani, azt is csak onlineba. (Létezik single unlockoló progi, de az csak elég gyéren működik, nem lehet választani csak fixen néhány dolgot megnyit, tehát csak kis részét az összes cuccnak, és azt hiszem csak patch nélkül működik.)
MS74hu uhh ez komoly, nekem nincs meg a booster pack, ezt a szöveget meg így látatlanba nem tudom én se értelmezni.
-
Visormail
addikt
Hát szerintem ez a sima autobalance, a szerver figyeli hogy hány fő van a csapatokban és ahogy az emberkék ki be lépkednek úgy rakosgatja az játékosokat, hogy mindíg egyenlő legyen a létszám. Amikor tölti a pályát ott ki is van írva a legtöbb szervernél hogy autobalance/friendly fire/meg ilyenek = on vagy off.
-
Visormail
addikt
Persze a demót nem lehet peccselni.
A PB-ert azt igen kell frissíteni, a legegyszerűbb én is ezt használom:
http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
Ezt letöltöd elindítod, add a game, kiválasztod a listából, ebbe be lehet állítani az összes játékodat ami a PB-t használja és utána a check for updates gombbal egyszerre frissíti mindet. -
Visormail
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Igen volt olyan hogy szar volt az ea szerver és a listába alig volt valami, de ez már megoldódott, azóta jó megint.
-
Visormail
addikt
Sziasztok ez egyéni probléma vagy esetleg más is találkozott már olyannal, hogy a játékon belül a bfhq-ben ha ráklikkelek egy kitüntetésre akkor kilép a játék a windowsba?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a punkbuster most is kidobott 

Én egyszer megnéztem az intrót (felületesen
) aztán már ment is rá a nointro fix ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azokhoz még ez a SAW se kell sokszor, jópárat leszedtem a csapatszállító emp lövésével annyi is elég volt már zuhant is le, de volt hogy attól csak leszállt szépen, akkor kiugrottam a csapatszállítóból és kapott egyet a sima tankelhárítóval