- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
Új hozzászólás Aktív témák
-
2018
senior tag
Jon fel mint a talajviz az uj rtm coin. Cpuval is lehet banyaszni.
-
Frozen
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ha odafigyelsz akkor nem fog megdögleni tele van a reddit bányászokkal ,minden évben vesz egy újat annyit összegyűjtöget.
80 fok főlé nem engedi a hot spot értéket -
AD4MINATOR
nagyúr
kíváncsi vagyok ki lesz az első bátor, aki beírja ide majd, hogy megdöglött a gépe bányászás miatt
avagy ahogy fb szokás:
"követem" (
) -
Érdemes lenne -főleg a részedről, mert te ebben otthon vagy- egy összefoglalóval nyitnod a topic-ot. Hogyan, milyen oprendszer alatt érdemes, mi a menete, mire érdemes odafigyelni. Tudom, hogy erre biztos van topic, ahol le vannak írva ezek a "tánclépések", de sokan leszenk laikusok, akik idetévednek és nekik nagy segítség, vagy eltántorítás.
Ha ez meg van akkor én meg írok egy olyan hozzászólást, ahol a bányászás a notebook egészségére gyakorolt hatásait fejtem ki; hogy ott mire érdemes odafigyelni, mit lehet "moddolni" egy notebook-on, stb... -
2018
senior tag
Sziasztok, azért nyitottam ezt a topicot, mert szerintem van igény rá. Gamer notebookok bányászata, beállítások, stb minden jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)