- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
sike!
tag
válasz
sumdudum #1474 üzenetére
Kell a Dual Wield feat a 4. szinten ha nem csak 2 tőrt szeretnéd használni.
Van egy tippem mit válassz 4. szinten: Sharpshooter. Igaz, hogy lesz - 5 penalty Attack Roll, de +10 damage is, plusz a környezeti tényezők semmilyen esetben nem fognak hátrálratni. Kb. ugyanazt fogod elérni sebzésben, mint pl. 2 Rapier-rel, de nem leszel olyan sebezhető, lévén távolról osztod az áldást.
-
sike!
tag
Én is kb. az utolsó kis side-questet is megcsináltam (amit a journal-ban találtam), de nagyon kevés csata volt, sokszor próbáltam diplomatikus lenni.
A küzdelmek csak nekem tűnnek könnyűnek? Balanced nehézség, és legutóbb pl. Bernard és kompániája az Arcane Tower-ben gyerekjáték volt. A legnehezebb csata eddig Auntie Ethel legyőzése volt, de csak mert figyelni kellett Mayrina-re.
CPT.Pirk: az underdark bejárata nekem is talány volt, én
.a Zentarim Hideout liftjén keresztül értem el -
sike!
tag
Nagyon kevés időm van játszani, ACT I. végén járhatok, tegnap elintéztem az Arcane Tower-t van még a Grymforge plusz 1-2 küldetés az Underdark-ban. Jelenleg level 5. vagyok, úgy tűnik, hogy ilyen szinten lépek ACT II-be. Ti milyen szinten léptetek a következő fejzetbe?
-
sike!
tag
válasz
HUN_Sector #1364 üzenetére
Shadowheart szerintem is gyenge sima cleric-ként.
Ha már gyógyítás: véletlenül jöttem rá, hogy ha a karakterek közel állnak egymáshoz, akkor egy heal potion-t odavágva mindenki gyógyul.
-
sike!
tag
Custom karakter (ranger) / Astarion (rouge) / Shadowheart (cleric) / Lae'zel (fighter) felállásban játszom. A Haste spell nem lesz elérhető számomra, pedig elég brutál. Vajon érdemes lenne valamelyik tagból multiclass karaktert formálnom, hogy elérhető legyen? Ha igen, melyik lenne jó párosítás?
-
sike!
tag
Az "Investigate the Beach" kapcsán: megmentettem Mirkon-t a hárpiáktól, beszéltem is vele. Majd beszéltem Doni-val, de semmit nem említett a Dragon's Liar és Mol kapcsán. Ez bug lenne? -
sike!
tag
Utoljára a Curse of the azure bonds, Secret of the silver blades, Pool of radiance, Eye of beholder...stb. játékokkal játszottam, ami a témába vág. Kockás füzet a dungeon-öknek.
De jó is volt... sőt...M.Á.G.U.S.-oztunk is haverokkal, és a Túlélők Földjét is toltam.
Nem ma volt, így az AD&D alapok is a múltba vesztek, de elfogott a nosztalgia; a trailer-ek és tesztek alapján a játék látványa és menete is megfogott. Úgy érzem az alvás rovására fog menni a dolog és megveszem.
-
sike!
tag
Ejjha! Évek óta nem játszottam, erre ez, Larian ráadásul AD&D rendszer. Baszki hülyének fognak nézni, hogy újból leülök a gép elé játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Steamre tart a Skull and Bones PC-s kiadása
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming OLED TV!
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!