- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
sonykor #3964 üzenetére
Hát mondjuk úgy, közel sem akkorák mint a Liverpool, a mai labdarúgásban.
De ennek a csoportnak is van előnye, mert most valóban a Loki miatt mennek majd ki az emberek, nem a divatmajmok mennek ki mint egy esetleges F C csoport esetén ahol sok madrid meg milan, barca inter mezes emberkék lennének.Szerintem teltház lesz minden hazain, ha a Levski ellen az volt, akkor ezeknél is az lesz (remélem)
-
joey04
titán
szó szerint ez van a cikkben amiből idéztem.
az eredeti olvasható a liverpool honlapján (And we have experience of Hungarian football because of our relationship with MTK, so if Debreceni have won their league then we know it means it's because they're a good side.), valóban van más is, én azonban azt nem tudom komolyan venni. nekem vicces.látom belegázoltam a lelkedbe, de nem nagyon hat meg
-
joey04
titán
Emberi árak lesznek:
Szima Gábor többségi tulajdonos azt mondta, olyan jegyárakat akarnak, hogy telt ház legyen valamennyi hazai találkozójukon.
Az esetleges továbbjutás szempontjából jobban örültem volna a H csoportnak, hiszen az Alkmaar és az Olympiakosz ellen lett volna esélyünk, gazdaságilag pedig a C lett volna a legmegfelelőbb számunkra, a Milannal és a Real Madriddal
: A Debrecen magyar bajnok, tudjuk, ez mit jelent, jelentette ki Rafa Benitez Liverpool-edző a sorsolás után.
-
joey04
titán
de had döntsem el hogy vonatozom-e 200 kilométert
a döntés a tiéd. nem látom ki állította az ellenkezőjét.Nem kellene ekkora hazafisági kérdést csinálni ebből is
hát ha ez neked nagy hazafiság, akkor már rég gond van. Én sem vagyok az, mégis természetes, hogy akárkivel fognak játszani, ha tehetem kimegyek.Ebből a szempontból a Levski elleni meccs biztos az összes csoportmeccs fölé emelkedik, mert ott valóban a Loki miatt telt meg a stadion, nem az ellenfél miatt!
Portugálok ellen is elfogyott a jegy, de a nyakamat teszem rá, hogy hiába az eddigieknél nagyobb esély biztos a sok hülye ott fog csápolni CR mezben, nem a mi csapatunk miatt lesznek kint. -
joey04
titán
válasz
(Darkwood) #3940 üzenetére
Szerintem mindegy kéne hogy legyen milyen csapatokat kaptunk, abból a szempontból, hogy a Loki miatt kell kimenni, nem a Liverpool, vagy egyéb miatt. persze ha már minimális esélyekkel indulunk, érthető, hogy minél nagyobb csapatokat akar az ember (én is), de abból a szempontból mindegy, hogy az összes hazaira kimegyek, ha tudok. legyen az bármilyen ellenfél. Mondjuk én pesti vagyok, szóval nagy az előnyöm.
-
joey04
titán
Hát ezt szépen elcsalták...
Megérdemelte volna a Chelsea a továbbjutást. Mondom ezt Manchester drukkerként, és Barca "szimpatizánsként". -
joey04
titán
válasz
bagyulajuve #3214 üzenetére
pontosan
-
joey04
titán
válasz
bagyulajuve #3209 üzenetére
A durvulás a bíró hibája szerintem is, mind a 2 oldalon vérző játékosok, szabadrúgás sehol.Olyan belemenések hogy nézni is fáj és semmi... mind a 2 oldalon!Nagyon gyenge volt a játékvezetés.
-
joey04
titán
Hát ezt el se hiszem.Rég izgultam ennyire meccsen, ideje volt már!
Szép volt MU!!! -
joey04
titán
válasz
South Velen #3068 üzenetére
Csak reménykedek hátha...(a reménykedés ingyen van
)
-
joey04
titán
Az m1en az utolsó meccsen azt mondták hogy a döntőt kizárólag náluk lehet majd élőben nézni.Remélem ebben az esetben Hajdú B. átigazol egy meccsre!
Engem önző módon nem érdekel milyen lesz a meccs ha unalmas 1--0ra nyer a MU az is elég lenne.
persze ha nem a MU lenne a döntőben más lenne a véleményem. -
joey04
titán
Na mi ma megvettük a piát megy hűtőbe a söröcske kaja is megvan,mez is bekészítve, csak lenne már szerda!
-
joey04
titán
Sajnos egyértelmű volt a 2 meccs alapján hogy a Chelsea most jóval erősebb mint a Pool.Ennek ellenére akár továb is juthattak volna aminek jobban örültem volna könnyebb ellenfél lett volna a Pool a döntőben...meg persze szimpatikusabbak is!
mennyi volna...hiába, korán van még -
joey04
titán
Hát ez se volt egy nagy foci... nem gond, a lényeg hogy döntőben vagyunk.
-
joey04
titán
hát ez nem volt egy nagy meccs...
azért egy gólt lőhettünk volna idegenben.nah mindegy majd reméljük a visszavágón!
GO UNITED!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged