- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Tegnap kicsérltem a notebookom kkülső és belső vinyóját. Amelyik külsőre (320-as WD) az Ubuntu live rendszer azonnal bejelzett, hogy probléma van 217 bad sectort észlelt. Akkor formatáljuk! Egyik fele NTFS, másik ext4. Ext -4re ubuntu fel. Nyomattam egy gyors tesztet, ami kb a 90%-ánál megállt és kb 20 perc után meguntam a várakozást. XP fel a másik particióra, HD sentinel:
"A lemez felületén található 217 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
A régi belsőmet beleraktam a rackbe, gondoltam meglesem, hogy azzal mi a helyzet:
"A lemez önteszt során talált 2 hibás szektort.
A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ajánlatos a lemez állapotának folyamatos ellenőrzése."
1. Mi a különbség a hibás és a gyenge szektor között?
2. Kezdjek el gyűjteni új vinyókra?
3. Van valami megoldás, vagy igazából nincs is nagy probléma?Mod.: A 217 gyenge szektorosra nagyobb hátralévő időt ír ki, mint tegnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest