- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Van egy Hitachi 160Gb-s Sata2-es vinyóm, amin elég sok bad sector található. Eddig míg nem futott a HDD Regenerator addig csak 220 volt (HD Sentinel szerint), amióta lefuttattam azóta 2000 fölé ment, azaz a kondíció lement 0%-ra. Nem is ez a bajom, hanem az, hogy a HDD Regenerator nem tud végigmenni, mivel úgy 60%-nál kék halállal egyszerűen megáll, és újraindul. Ez már lehet fizikai sérülés? Egyáltalán érdemes még a Regeneratort ráküldeni a vinyóra?
A másik kérdésem az, hogy van még valami remény arra, hogy ha sikerülne elkülöníteni a bad szektorokat, akkor még egy darabig elmenne? Amúgy ketté van osztva a vinyó, ez nem tudom számít-e valamit. Adatmentés folyamatban van, de még nem tudok róla minden adatot lementeni, mert nincs hova. Szóval meddig tudom még húzni így 0%-kal?
Egyébként ilyenkor csak a rendszerpartíció sérül vagy a másik felét is érintheti az adatvesztés?
Szerintem már javíthatatlan, de azért várok még ötleteket, hátha tudtok olyat amivel még azért egy darabig ki tudom húzni az új vinyóig.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest