Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
Formaster #559 üzenetére
Nem hiszem, hogy segít neked ez, de tény, hogy a sérült szektort minden szoftver "átugorja". Mivel itt fizikális sérülésről beszélhetünk a lemez felületén, ezért egyetlen kereskedelmi forgalomban lévő szoftver sem fogja tudni kiolvasni az ilyen szektorok adatait. Ugyanakkor a legutolsó olvasható bitig én a Paragon Hard Disk Manager™ 14 Premium Edition szoftverrel tudtam a merevlemez "teljes" képét, majd ezt sikeresen visszaállítottam egy másik lemezre. (Nagyon sok óra kell hozzá és az első megakadásnál ignorálni kell az összes figyelmeztetést, így döcögve ugyan de lefut.) Egy HDD Regenatort előtte futtathatsz az adott sérült lemezre, hátha javít valamit. De ilyen számú sérülés mellett garantálható, hogy fizikális hiba van a lemezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest