Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Hali. Tudna valaki segíteni abban hogy miért ír ki hibát a böngésző szinkronizálásnál a google fiokom ha telorol akarom szinkronizálni? Más minden okés csak a böngészőnél áll le hibaüzivel
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Sziasztok van egy Samsung GT - S5610 tipusu telom, tudna valaki segiteni hogyan lehet ra magyar nyelvet rakni???
A masik pedig hogy semmilyen jar appot vagy jatekot nemlehet ra feltelepiteni mindi hibat ir ki (Invalid Jar) pedig meg a hivatalos opera minit is probaltam az m.opera.com rol, valaki tudja mi miatt nem lehet?▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Sziasztok adott egy Nokia X3-02 tipusu telo amin azt hiszem s40 Touch van , az lenne a kerdesem, hogyan jatszhato le vele a youtube video? a bongeszobol ha elinditok egy videot beugrik a video lejatszoba de nem indul el.... bekell valami streaminget allitani vagy hogyan kell?
-
HawerKing
őstag
Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni. adott egy Nokia N73 as symbianos telefon amin angol nyelv van s én az atyaistennek sem találom meg , hogy hol lehet bekapcsolni a hivásközbeni időszámlálást..... miután leteszem egy felugró menüt már betudtam kapcsolni s az kijelzi hány percet dumáltam de ez nem elég mert én akarom azt is látni, hogy épp hány percnél tartok hivás közben. Kérem aki tudja segitsen
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, lenne egy kerdesem hatha valaki tud valaszolni.
Adott egy LG smart tv s egy Nexus 5 telefon, hogyan lehet azt megoldani , hogy vezetek nelkul atjatszam a tartalmakat a telefonrol a tv re? Nemigazan ertek hozza, ezt nem DLNA atvitelnek hivjak? Foleg jatekot szeretnek atjatszani ha lehet. Pl elinditom a jatekot a telomon s azt mutassa a tvmen is... Megoldhato ez valahogyan??▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Sziasztok.
Gyari google billentyuzetben mukodik a swipe funkcio ha magyar nyelv van kivalasztva?▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Hello.
Azt akarnam kerdezni hogy melyik az erosebb proci illetve grafikus gyorsito;
Exynos 7 7870 vs Samsung Exynos 5433
Mali-T830 MP2 vs Mali-T760MP6
A valaszt elore is koszi[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
sziasztok tudna nekem valaki segiteni abban hogy mi az az MDNSD ?
A telefonomban ha megnezem mik azok amik legjobban meritik a telefont akkor ez az mdnsd nevu valami fogyasza a legtobbet, meg tobbet mint a kijelzo es az android rendszer. Mi lehet ez????
-
HawerKing
őstag
Sziasztok, hatha tudtok segiteni.
A Samsung telefonomoat bluetoothon keresztul csatlakoztatom a 2017es Toyota Corollahoz, kivan valasztva hogy a nevjegyeket is vegye at, a kocsi kijelzon a nevjegyzekben benne is vannak a szamok, ha hivok valakit mutatja is az adott szamhoz tartozo nevet, de mikor valaki engem hiv akkor csak a telefonszama jelenik meg a nevet nem irja ki. ha megzavarodok sem tudok rajonni miert.
Segitsen mar valaki.▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
HawerKing
őstag
Sziasztok gyari miui global 12 stabilt hasznalok, par napja mar nem mukodik a xiaomi gyari app frissites keresom es a miui frissites keresom sem, mindig olyat ir ki hogy nemtud csatlakozni a szerverre, akartam telefon szamot modositani a tarsitott xiaomi accomban de ott is azt irta hogy nemtud csatlakozni. Felidegeltem magam s akartam gyari beallitas visszaallitast adni a telefonnak de kerte a xiaomi accom jelszavat, hiaba beirtam nem mukodott mert itt is azzal basztatott hogy nemtud a szerverre csatlakozni. Rak megette kikapcsoltam a telefont s hangero fel plusz bekapcs gombal a gyari recoverybol adtam wipe all datata, most meg bekapcsolasnal irja hogy levan zarva a telefon es irjam be a xiaomi accom kodjat, hiaba beirom megin basztat hogy nemtud csatlakozni a szerverre. Mi a guttat csinaljak? Most neyzem laptoprol account.xiaomi.com sem jon be... wifimet tilthattak le????
-
HawerKing
őstag
Sziasztok androidon meglehet nézni mi ébreszti fel a kijelzőt ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest