Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz
atkaforce #29472 üzenetére
Hát én ezeket már most elfelejteném a helyedben. Jobban jársz ha olyan készüléket veszel amit itthon is forgalmaznak.
Nekem a leírt paraméterek alapján az első a szimpatikusabb. Mennyibe kerülnek ezek a készülékek? Biztosan van itthon valami vállalható alternatíva.
Markgx10: Beállítások/eszköz névjegye/szoftver frissítés - legalábbis a galaxy s3-on így van
-
meroly
veterán
válasz
atkaforce #29469 üzenetére
Én is csak személyes tapasztalatot tudok mondani. Régebben összehasonlítva két nokiát nem nagyon volt észrevehető a különbség ha csak a színek számát nézem. Most nyilván mások már a kijelzők, akár ugyanolyan színmélységnél is nagy eltérések vannak.
Ha mondasz konkrétat, lehet többet tudunk. -
fuximaxi
senior tag
válasz
atkaforce #29469 üzenetére
Besétálsz egy bemutatót terembe (pl. szolgáltató vagy speedshop) és megnyomkodsz egy pár készüléket és megnézed, hogy neked melyik az amelyik a leginkább megfelelő. Mivel az emberek látása eltérő így hiába mondom azt, hogy szerintem ennek vagy annak van jobb képe. Általánosan persze egy i5 vagy s3 kijelzője nyilván jobb, mint egy x10 mini-é, de ettől függetlenül nem tudom milyen színmélységű kijelző lenne neked jobb. Illetve a színhűség szerintem sokkal érdekesebb dolog, mint a színmélység. A fehér a Sony kijelzőin sokkal jobb, mint másokon a fekete pedig a Samsung amoled kijelzőin. 100 szónak is egy a vége. A személyes tapasztalat a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TKSTAR TK905
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest