Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz sbazsi #10068 üzenetére
Igazad van. Bár egyrészt én vigyázok a mobilra - hacsak nem önhibámon kívül megy tönkre. Másrészt ha nem muszáj, vagy ahogyan te fogalmaztál nem találok egy másikat, amire majd szívesen lecserélem, akkor jó pár évig használni fogom.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Chosen
addikt
válasz sbazsi #10084 üzenetére
De gonosz vaaagy Most vettem
mrlujoak: ez nagyon jó videó, ez minden kérdésemre választ ad , ezekszerint az egészet ki lehet cserélni , ahogy van -ez jó-, viszont bonyolult , és mennyibe kerül ez pfff........ , valahonnan olcsón kéne szerezni , mert az is biztos , hogy nem veszem meg az egész házat 5-6-7 ezerért , csak , hogy szép legyen , ha nem tudok szerezni , inkább így hagyom
köszi a válaszokat
-
skrabi
senior tag
válasz sbazsi #12490 üzenetére
nemtudom mi az az alk tuning (sztem alkalmazás tuning) és azt sem hogy mi az az imei újjáépítés, de google-ba beírva azt látom, hogy box-xal lehet őket megcsinálni..
írja a tulajdonságokban... nemhiszem hogy sokat segítettem
a nokia szervíz válaszát nem értem ha azt írtad le kérdésnek amit ide mintha egy teljesen másik levélre válaszoltak vna
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
-
akos3
addikt
válasz sbazsi #15571 üzenetére
De ki lehet kapcsolni a pulzálást.
Az említett fátum megjelenítést, mint ahogy már írtam, az újabb N széria nem támogatja. Én sem értem h miért de ez van... El kell fogadni, Programokkal lehet orvosolni.
(#15572) Mákosmetélt
Az érintős omnia is 1 napot bír, szal kicsit sántít a kijelentésed. Ettől függetlenül 2 nap igen szerény egy candybar telefonnál -
Wictor
őstag
válasz sbazsi #15949 üzenetére
A telefon mára kiváltotta az MP3 / MP4 / MP5 lejátszót, a fényképezőt, a videokamerát, a pendrive-ot, a táskarádiót, a jegyzettömböt... Sok adat tárolásához pedig sok hely kell.
Ráadásul mivel az 5800 okosteló, így ugye tonnányi program telepíthető rá, aminek ugye szintén hely kell.
Miért lett ingyenes a navi? Mert a nép azt akarta. A Nokia meg belátta, hogy egy alapvetően használhatatlan progiért nem kellene azért mégiscsak pénzt elkérni, mert az szenyaság.
-
ikiviki
aktív tag
válasz sbazsi #15949 üzenetére
Nem csak az 5800-ra tette ingyenessé,ha nem párra de a tőbbire is állitolag folyamatban van..a témával kapcsolatos kérdésedre.
""A Nokia ingyenessé tette navigációs programját minden Nokia mobiltelefon tulajdonosnak, akinek arra alkalmas készüléke van. Az ingyen navigáció jelenleg a következő készülékekre érhető el (ezek bővülése folyamatos): N97, N97 mini, 5800, E52, E55, E72, 5230, 6710, 6730 classic, X6.""
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
-
errerr
tag
válasz sbazsi #16009 üzenetére
Ez kb. olyan, amikor valaki felháborodik, mert esetleg nem vállalnak neki adatmentést. Igenis, neki kell és kifizet érte X ezer forintot.
Ez is és a hasonló lehúzások is csak azért alakulhattak ki, mert a kereslet határozza meg a kínálatot. Tessék, megkapjátok ezt is 4 ezerér -
-
meroly
veterán
válasz sbazsi #16684 üzenetére
Erre gondoltam én is egyébként.
Pannonnal viszont megintcsak mennie kell, mert az oldalukon is írják.Impossible is nothing
-
MODERÁTOR
válasz sbazsi #16815 üzenetére
Van,hogy várni kell. Mondjuk vicces, mert az előző telóm egy SE v630 volt, ami ugye csak a vodánál volt kapható, de a válasz smsben azt közölték velem, hogy a készülékemhez nem tudják leküldeni a beállításokat
1270-t ha felhívod, a * gombbal a vodafone rendelőbe jutsz, és ott asszem van egy menüpont, ahol elmondják a különböző sms kódokat. Ha itt sem találsz megoldást, passzolomEverybody lies.
-
gyugyo1010
tag
válasz sbazsi #22757 üzenetére
E52-t (meg akármilyen más telót) csak is kártyafüggetlenbe érdemes venni, nem a szolgáltatók által összegányolt szoftveres rakás...
A gyári nokia szoftver elég stabil. Ovi Store-ba meg sok alkalmazást le lehet tölteni.
Gyorsaság inkább a szolgáltatói adatforgalom sebességétől függ, de az E52-ben nem rossz hardver van, gyors a cucc! -
crok
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest